2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hadi bakalımm ben panik oldum şimdi tahmin etse benimkinide bare dönmese kıçını sıpa genelde ultrasondan rahatsız oluyo kıpırdıyo hemen

benimki hep kıçı dönük hiç kıpırdamıyo yerinden bile oynamıyo acaba o göbeğime sürülen şey çok soğuk oluyo birazda dr öyle bekliyorum üşüyüp kıpırdamıyomuki kabinin attığını görmesem yaşadığını bilem düşünmicem hee

ben doktor ve hastane değiştiriyorum
2 aralıkta randevu alabildim
o zaman 11+2 olacam
o zaman bakar mı yoksa başka zamana mı randevu verir bilemiyorum
sen ne kadarlık olcan 5 aralıkta?

12+1 olucam 5 aralıkta ama bende hastane değiştirebilirim.özel hastane ise paar için yapar ama özel değilse baştan savar.sen 2li test yapılması gerektiğini başka bir doktorun söylediğini yapmazsa ümüğünü sıkacağını söyle :)

kızlar bir sonraki doktor kontrolüm 11+2 de
başka doktora randevu aldım, ancak bu tarihte bulabildim
acaba ikili testi de yapar mı
ona bakıp karar verıyorlar yapadabilir
su anda küçük de der belkii
sanırım bişeye bakıp ona göre erken yada zamanı diyorlar

teşekkürler canım
şimdi daha mantıklı oldu
evet mantıklı oldu sımdıkıı
arastırmalarıma göre
3mm ye kadar normal
daha fazlasıysa sorun olabılıyormus

valla ne bileyim canım kafam karıstı benımde
bunlar netten baktıgım fiyatlar
artık gittiğimde bakarım
ya ben ilçeden gidiyorum ile
özel hastane bi kaçtane var ama
bu ve bir diger hastane var bide 2 sine iyi diyorlar
ben zaten karar veremedım hala hangisinde devam edicegime
ama digerinden en erken 28 inde randevu alabıldım günelrce önce aramama ragmen
digerinden 24 ünde alırım buyuk ıhtımal onda olmus olur
ama ögrenicem bi ikisindende gittiğimde fiyatı

kızlarrr ultrasona girmedenn accık çikolata yiyinn mutlaka kıpraştırır die biliyorumm...

özel hastane canım
zaten terslik çıkmazsa orda devam edecem
ikili testi söyleyeceğim zaten ama belki bebek küçük gelirse bakmaz bilemiyorum
o durumda da 10 gün içinde ikinci randevuyu alırım ki tekrar muayene parası ödemeyim

3 mmydi evet
daha önce okumuştum da unutmuşum
inşallah hepimizinki sorunsuz çıkar
canım fiyatları telefondan da öğrenebilirsin
ben telefondan sordum fiyatı
hatta ikili test.. dedim 40 tl dedi
hayır yapılıyor mu dicektim dedim

benim için de bişey hisset canım ya. benim içimden erkek geçiyo . rüyalarıma da hep erkek bebek giriyo son zamanlarda.

valla hiç hissetmedim öyle sorunca hissedesim gelmiyo zaten :) benim içime genelde kötü şeyler doğar hatta hayatımda iki kişiye sorsan ne derse yap evliya falan der.asla ama asla aklına gelemeyecek şeylerin olacağını söyledim kahve falında ve oldu.bidaha dedim demiycem.

eet canım öyle oluyo 11+2 gittim bende 10 gün sonra gel hem kontrol zamanını içinde olursun demişti
anladım canım öyle de olur artık napalım
ancak randevu alabildim işte kısmet artık

kızlarrr ultrasona girmedenn accık çikolata yiyinn mutlaka kıpraştırır die biliyorumm...
çikolata evet harika bir tercih
benim de ablama yediriyordu doktor muayene öncesi
kıpır kıpır oluyordu

töbe de bacum benimkide hep sırtüstü hep bi keyif halinde Ya evet artık hissetsek her gaz hareketinde panik olmasak artık

eğer son gittiğin doktordan küçük çıkarsa yapmaz ama normalde o tarihte yapılması gerek

bende vişne suyu veya alı şeyler diye biliyoum canm.Ama ben su içip çişimi umuş bi şekilde bekliyorum daha ne çıksın diye ne bi meyve suyuna ne de başka bişeye yer kalmıyoo

rubetcim maşallah kuzucuna :))))

solstice tatlım defne de en çok ne canın çekti hani derler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye,bu tez doğru çıktı mı sende ?????

allah iyiliğini versin Sen çizelge bilerekmi yapmadın.Yapamadıysan yardımcı oliim

çizelge yapıcam ama her doktor farklı diyor bi sonraki kontrolümde bi başka doktora gidicem o hangisiyle aynı söylerse haftam o olmuş olacak.ondan yapamadım.öğrenince senden yardım isterim ben yapamam zaten

denemekte fayda var
ya ben bir tatlı manyagı olarak
haftalardır tatlı yemıyorum herhalde
aklıma bıle gelmıyor
sevdım bu işi
herhalde kılo vermemde oda etkılı olmustur

inşallaaah yaa tek istegımız
bi arim yarın bakalım ikisinide ne dicekler
demekkı sürekli soran var

bu arada ilişki konusundada
bi kere oldu yasak degıl ama hala korkuyoruz bizde
tekrar vajınısmus olmasam bari

benim ablam ilk bebeğine ekşi yedi ama oğlu oldu.en güvenilir dört bebeğe de denedik makas bıçak olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…