2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar hamişler nasılsınız ben biraz daha iyiyim ama yat yat heryerim agrıdı sizde ne var ne yok ?

solstice tatlım defne de en çok ne canın çekti hani derler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye,bu tez doğru çıktı mı sende ?????

ben iki hafta öncesine kadar tatlı manyağı olmuştum. ama tatlı yiyenin kızı olur diye duydum ben. artık 16. haftayı beklicez

canım sıkıntı yoksa yasak yoksa bence fazla ara vermeyn canım
vajinusmusu yendiysen hele fazla ara vermek iyi olmayabilir
tabi kendi tercihiniz ama haftada-10 günde bir yapılması ideal bence

solstice tatlım defne de en çok ne canın çekti hani derler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye,bu tez doğru çıktı mı sende ?????[/COLOR][/B][/QUOTE]

cnm adını yazamıyorumm malumm canı çekmesiinn arkadaşlarımın ama ekşiydiii direkk asla tatlı istemedimmm hatta o zmn istediğim şey olmamıştı da daha doğrusu yoktu ta ağaçlardan bulmuştum da toplamıştım bundaa hem tatlı hem ekşi takılıorumm anlamadım gitti...

pelishh tatlım aslında aynı durum bende de var...
kendi dr.um 3 kasımda kontrole gittiğimizde 7 haftalık dedi.....
bugün devletteki dr. 8 haftalık dedi..... eee arada 13 gün var bu yavru 13 günde 1 haftalık mı büyüdü yani ben anlamadım bişiiiii vallahi :))))
belki bugünkü dr. kabataslak söylemişte olabilir diye düünüyorum.....

canım sıkıntı yoksa yasak yoksa bence fazla ara vermeyn canım
vajinusmusu yendiysen hele fazla ara vermek iyi olmayabilir
tabi kendi tercihiniz ama haftada-10 günde bir yapılması ideal bence

bende o yüzden tereddütteyim canım
doktor herhangi bi sorun yok devam et haftada 1 dedi
ki benim içinde en iyisi bu
cunkı zaman gecınce ister istemez kasılıyorum
bi yandan aman ona bişey olmasın korkusu ile bi yandandaa vajınısmus olma korkusu aynı anda sarmış durumda
yoksa sorun degıl surda 1 hafta sonra 12 haftalık olcaz inşallahta
3.aydan sonra ne kadar sürede bir peki onu biliyormunuz kızlar

bunu sanırım bana söyledin pelishh'in böyle bi sorunu yok sanki

3 aydan sonra full time :) ben bilmiyorum valla

glcnats_00 sen hangi doktora gidiyosun? kız o hastane nasıl bi yerde resmen orman manzaralı :)

pelincim ben o arkadaşımızın yazdığını anlamıştım pardon....

ben çıkıyorum kızlar,eşim gelecek evde sadece ıspanak var ve ne alakaysa kısır az evvel canım çekmişti ama yemedim duruyor :)))
iyi akşamlar hepinize,yarın okuldan sonra görüşürüz....

Canım pelishh demişsin ama bi karışıklık oldu sanırım benim haftalarımla ilgili bi sıkıntım yok

geçsin artık şu bulantıların şöyle doya doya bir yemek ye sende :) duydunmu benim basıma geleni dün kanamam oldu düşük tehlikem var yatıyorum sürekli

duydum cvp yazdım hatta ama geçmişte kaldı.spora başlamıştın sanırım ondan dolayı olmuştur.3 ay spor yasak çünkü düşük tehlikesi oluyor.ben hastanede yatarken kanamalı 1 aylık hamile bi hasta gelmişti ama kanaması aşırıydı taburcu bile oldu geçer dert etme dinlen yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…