2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

okeyto no problem baby görüşürük

ben kaçar mide bulantım arttı bide midem ağrıyo.yarın görüşürüz

nasılsınız hanımlar??ben sinir küpübu veliler var ya aman allahım genellemeyeyim ama bir velim var laftan anlamıyo akşam akşam sinirlerimi hoplattı..

kızlar bende çıkıyorum artık. bi duş alıyim, etrafı toplıyim, sonra da Muhteşem yüzyıl başlıycak onu izliyim. )))) ya dua edin de kocişim gelsin artık, yoksa çok kötü şeyler olcak (( fena patlıycam valla. kaç gün oldu dönemediler izmire. neyse hadi görüşürüz. öptüm hepnizi

ay bende gıcık oldum
aksama kadar zaten yalnız oturdum
eşim geldi bi yemek yedi
uyuduuuuu
su anda horul morul uyuyor valla
sıkıldım beeeeeen

doktor bana basından beri spor yapabilirsin dedi zaten çok hafif şeyler yapıyordum aslında ben baska bişeyde zorladım kendimi wc olayı sanırım ondan oldu şimdi bol bol yatıyorum ((

ay bende gıcık oldum
aksama kadar zaten yalnız oturdum
eşim geldi bi yemek yedi
uyuduuuuu
su anda horul morul uyuyor valla
sıkıldım beeeeeen

sıkılma canım yaa en azından evde kocan nefesi yanında olsa yeter benimki her aksam 11 de geliyor ben hep yanlızımmmmm

ayy senin de durumun vahimmmiş,,,bu bi kaç gündür haziran anneleri olarak yaşadıklarımız ne böyle yaa
valla canım yaaaa
hala uyuyor hala uyuyorr
ya kalk ben zaten aksama kadar sıkıldım diyorum ama nafilee

sıkılma canım yaa en azından evde kocan nefesi yanında olsa yeter benimki her aksam 11 de geliyor ben hep yanlızımmmmm

canım sende haklısın
dogru diyorsun ama
insanda ilgi bekliyor biraz yahu

yanlız yanlız dogurucaz herhalde :)))

Denizinkızı canım bende ilgi istiyorumda niyeyse daha yok öyle bişey sanırım bizim göbiş fln çıkacakta ancak öyle anlayacaklar hamiş oldugumuzu :)

hehehheheh galiba öyle olcak herkes ilgi bekliyor aynen biraz daha göbişler çıksın ilgi daha çok artar kızlar :)

yanlız yanlız dogurucaz herhalde :)))

Denizinkızı canım bende ilgi istiyorumda niyeyse daha yok öyle bişey sanırım bizim göbiş fln çıkacakta ancak öyle anlayacaklar hamiş oldugumuzu :)

vallaa yaa anlamadım gitti
millettin eşi gözünün içine bakar
bizimkiside ben kucagıma almadan anlamıcam herhalde der

Biz Amerika'da yaşıyoruz. ikimi de Universitede hocayız. Ben yarım dönem tüp bebek tedavisi için izin aldım Yazın beraberdik. Ama tabii o döndü Ağustosda. Ben ilk 3 ayı burada geçiriyorum. Ocakta iş başı yine. Aralıkta uzzzuuuun bir uçak yolculuğuyla evime döneceğim kısmetse. Eşim aralık başında gelip alacak beni:) Yani ben çocuğu tek başıma yaptım:) Babası yoktu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…