pelincim ben o arkadaşımızın yazdığını anlamıştım pardon....
ben çıkıyorum kızlar,eşim gelecek evde sadece ıspanak var ve ne alakaysa kısır az evvel canım çekmişti ama yemedim duruyor :)))
iyi akşamlar hepinize,yarın okuldan sonra görüşürüz....
Canım pelishh demişsin ama bi karışıklık oldu sanırım benim haftalarımla ilgili bi sıkıntım yok
nasılsınız hanımlar??ben sinir küpübu veliler var ya aman allahım genellemeyeyim ama bir velim var laftan anlamıyo akşam akşam sinirlerimi hoplattı..
ben hamişimm kızdırma ısırırırmm seni deee onlaraa....
duydum cvp yazdım hatta ama geçmişte kaldı.spora başlamıştın sanırım ondan dolayı olmuştur.3 ay spor yasak çünkü düşük tehlikesi oluyor.ben hastanede yatarken kanamalı 1 aylık hamile bi hasta gelmişti ama kanaması aşırıydı taburcu bile oldu geçer dert etme dinlen yeter.
ay bende gıcık oldum
aksama kadar zaten yalnız oturdum
eşim geldi bi yemek yedi
uyuduuuuu
su anda horul morul uyuyor valla
sıkıldım beeeeeen
ay bende gıcık oldum
aksama kadar zaten yalnız oturdum
eşim geldi bi yemek yedi
uyuduuuuu
su anda horul morul uyuyor valla
sıkıldım beeeeeen
valla canım yaaaaayy senin de durumun vahimmmiş,,,bu bi kaç gündür haziran anneleri olarak yaşadıklarımız ne böyle yaa
sıkılma canım yaa en azından evde kocan nefesi yanında olsa yeter benimki her aksam 11 de geliyor ben hep yanlızımmmmm
benimkide gece 12de geliyor bende yalnızım
yanlız yanlız dogurucaz herhalde :)))
Denizinkızı canım bende ilgi istiyorumda niyeyse daha yok öyle bişey sanırım bizim göbiş fln çıkacakta ancak öyle anlayacaklar hamiş oldugumuzu :)
yanlız yanlız dogurucaz herhalde :)))
Denizinkızı canım bende ilgi istiyorumda niyeyse daha yok öyle bişey sanırım bizim göbiş fln çıkacakta ancak öyle anlayacaklar hamiş oldugumuzu :)
hehehheheh galiba öyle olcak herkes ilgi bekliyor aynen biraz daha göbişler çıksın ilgi daha çok artar kızlar :)
Sizin kocanız yanınızda. Ben benimkisini agustostan beri gormuyorum. Aralıga kadar da gormeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?