2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya bak tüp bebek fln yapmıssın aman tutsunda bi sorun olmasında bir kaç ay ayrı olun tabiki zor eşin olmadan özlem ayrı bişey ama inşallah gececek bu günlerde tatlı minicik güzel bir sebebi var ayrılıgınızın en uzun ayrılıgınız bu olsun canım :)

merhaba kızlar... anladığım kadarıyla çoğumuz yalnızız benim eşimde şehirdışında h.sonları evde sadece ama sanırım geçici görevle gelcek inşallah...oğlumla oturuyoruz yalnız yalnız....
pazartesi dr a gittim bende sonuçlar için bugün tekrar gittim.kan tahlilinin bitanesi pozitif çıkmış canım sıkıldı dr enfeksiyon var ya da o gun varmış dedi tekrar kan verdim. bakalım ne çıkacak 15 gün sonra gitçem dr a. umarım kötü bişy değildir of Allahım. hakkım da hayırlısı. gördüm bebeğimi daha 4,4 mm :) Allah tamamına erdirir sağlıkla inşallah hepimizi

Kızlarrr bence kızmayın eşlerinizee hiç boşunaa onlardan sizler gibi olmasını beklemeyinn çünkü adı üstündee onlarr erkek bizim gibi incee düşünemezler olayların basit hali mutlu edeer onlarıı biz öyle değilizz inceyizzz ayrıntılara takığızzz evet bi çok erkek baba olmayı doğunca anlıyoo yaşamadıkları için bu güzel duyguyu normalde aslındaa sankii...ama emin olun sizin kadar seviyoo onuu hatta belki daha da fazla sorumluluk onda çünküü ama iştee belli edemezzz çoğusuu...:))))))

nazcımm sevindim cnm bebişini gördüğünee ne güzell iltihap varsa dert etme cnm hamişliktede kullanılan zararsız ilaçlar var onlardan kullanır düzelirsin hemencecik yeterki düzelmicek sorun olmasınn......

doktordan anca geldim kızlar ultrasona sokmadı beni doktor 2li test için geldiğinde zaten görceksin bebişini sürekli ultrasona girmek bebek için iyi diiil dedi. 15gün önce görmüştüm ben en son yenide sayılmaz okadar da hevesli gittim göremeden geldim çok üzüldüm yaa

cnm olsun yaa ii olsunda kuzucuk kii bence de yaptığı doğru dr unun cnm olması gereken bu yanii özel durumlar haricindee....hem 15 günün geçmiş yarısı gitmiş yaniii az kalmışş....

çoğu dr aynı şeyi söylüyor ama ben ilk gebeliğimde her ay girmiştim. hayırlısı bakalım bunda da girdim pazartesi ve bugün mecburiyetten girdim gerçi hem de alttan baktı bugün ... sağlıkla geçer inşallah 9 ay ımız....

inş canım.. basit bişeydir.. sn nasılsın?

ya doktor 2li test yapcam sadece 3lüye gerek yok dedi.
ben hepsinden istiyorum ne var ne yok yapsın hepsinden garanti olsun :44:

canim ben ultrason zararli degil diye biliyorum acaba dr ugrasmakmi istemedi bi arastir istersen.

ya doktor 2li test yapcam sadece 3lüye gerek yok dedi.
ben hepsinden istiyorum ne var ne yok yapsın hepsinden garanti olsun :44:

2 li yi yaptırınca neden 3.ye gerek yokmuş ki ...benim 2 yaşında oğlum var ona hamileyken hepsini yaptırmıştı dr bana. belki de benim yaşımdan dolayı. 3. testin sonucu beni çok korkutmuştu . down sendromu falan ...türkiyenin en başarılı dr una gitmiştik ayrıntılı ultrason için.dr bişey yok ama Allah bilir istersen yaptır aminiyo sentez demişti. ben yaptırmamıştım.Allah a şükür sağlıklı bir oğlum var....yalnız dua ettim . hakkımızda hayırlısı...Sağlıklı bir çocuktan daha güzel bir şey yok

canim ben ultrason zararli degil diye biliyorum acaba dr ugrasmakmi istemedi bi arastir istersen.
bende öyle biliyordum inşallahta yoktur
hala doktora karar veremedıgım ıcın
4 arayla randevum var ıkı ayrı doktorda
inşallah yoktur öyle bişey yahu

sen burdaysan tamamız klasik zaten hep burdayız

vllaa yaa bugün 12 den beri oturuyorum basında
forumun bekçisiiiii
sen genede arada bi gittin geldin herhalde

glcnats_00 sen hangi doktora gidiyosun? kız o hastane nasıl bi yerde resmen orman manzaralı :)

kemer de özel yaşam hastanesine gidiyorum. en yakın orası var bana bi kere gittim yarın gidicem tekrar bir ay önce gitmiştim. şimdilik memnunum doktor iyi ilgili. bende dün aradım ikili teste ne zman geleyim diye o da ben ikili test yapmıorum dedi 3 lü test yapacakmış... yarın görücem bakalım bebişi:) sen uncalı ya gidiosun sanırım.

glcnats_00 sen hangi doktora gidiyosun? kız o hastane nasıl bi yerde resmen orman manzaralı :)

ben kemerde özel yaşam hastanesi var antalya merkezde antalya yaşam hastanessnn şubesi kolu gibi bişi. en son 7+3 te kalbini dinlemiştik. yarın yine gidicem tam bir ay oldu bebişi görmeyeli...şimdilik memnunum doktordan. dün aradık ikili teste ne zman geleyim diye o da ben 2li test yapmıorum 3 lü yapıcam dedi bende 3lü yaptırcam nasıl diyosa öle olsun dedim artık..sen uncalıda özel hastaneye gidiyorsun sanırım. ayrıca Allh kurtarsın bulantılarındann. benim hiç olmadı sayılır anca yiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…