Biz Amerika'da yaşıyoruz. ikimi de Universitede hocayız. Ben yarım dönem tüp bebek tedavisi için izin aldım Yazın beraberdik. Ama tabii o döndü Ağustosda. Ben ilk 3 ayı burada geçiriyorum. Ocakta iş başı yine. Aralıkta uzzzuuuun bir uçak yolculuğuyla evime döneceğim kısmetse. Eşim aralık başında gelip alacak beni:) Yani ben çocuğu tek başıma yaptım:) Babası yoktu:)
doktordan anca geldim kızlar ultrasona sokmadı beni doktor 2li test için geldiğinde zaten görceksin bebişini sürekli ultrasona girmek bebek için iyi diiil dedi. 15gün önce görmüştüm ben en son yenide sayılmaz okadar da hevesli gittim göremeden geldim çok üzüldüm yaa
doktordan anca geldim kızlar ultrasona sokmadı beni doktor 2li test için geldiğinde zaten görceksin bebişini sürekli ultrasona girmek bebek için iyi diiil dedi. 15gün önce görmüştüm ben en son yenide sayılmaz okadar da hevesli gittim göremeden geldim çok üzüldüm yaa
Kızlarrr bence kızmayın eşlerinizee hiç boşunaa onlardan sizler gibi olmasını beklemeyinn çünkü adı üstündee onlarr erkek bizim gibi incee düşünemezler olayların basit hali mutlu edeer onlarıı biz öyle değilizz inceyizzz ayrıntılara takığızzz evet bi çok erkek baba olmayı doğunca anlıyoo yaşamadıkları için bu güzel duyguyu normalde aslındaa sankii...ama emin olun sizin kadar seviyoo onuu hatta belki daha da fazla sorumluluk onda çünküü ama iştee belli edemezzz çoğusuu...:))))))
nazcımm sevindim cnm bebişini gördüğünee ne güzell iltihap varsa dert etme cnm hamişliktede kullanılan zararsız ilaçlar var onlardan kullanır düzelirsin hemencecik yeterki düzelmicek sorun olmasınn......
iyi akşamlar milletttherkes dizi izliyo heralde kalmadımı kimse
ben burdaımmm
canim ben ultrason zararli degil diye biliyorum acaba dr ugrasmakmi istemedi bi arastir istersen.
ya doktor 2li test yapcam sadece 3lüye gerek yok dedi.
ben hepsinden istiyorum ne var ne yok yapsın hepsinden garanti olsun :44:
bende öyle biliyordum inşallahta yokturcanim ben ultrason zararli degil diye biliyorum acaba dr ugrasmakmi istemedi bi arastir istersen.
sen burdaysan tamamızklasik zaten hep burdayız
2linin sonucu iyi çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi..
glcnats_00 sen hangi doktora gidiyosun? kız o hastane nasıl bi yerde resmen orman manzaralı :)
glcnats_00 sen hangi doktora gidiyosun? kız o hastane nasıl bi yerde resmen orman manzaralı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?