2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok zarari canim merak etme ben 15 gunde bir giriyorum ultrasona istanbuldaysan kendi drumu onerebilirim sana.

evet cnm bıcı bıcı yaptım bebek arabalarına bakınmı için.Ben tam yatar çift taraflı bi puset buldum ama travel sistemlerde çok güzell karar veremiyorum henüz

yok zarari canim merak etme ben 15 gunde bir giriyorum ultrasona istanbuldaysan kendi drumu onerebilirim sana.

iyi bari sevindim :))
canım ne yazıkkii istanbulda degılım
mersinde yim ben topictede benden baska yok mersinden
bende bi türlü karar veremiyorum işte
evet cnm bıcı bıcı yaptım bebek arabalarına bakınmı için.Ben tam yatar çift taraflı bi puset buldum ama travel sistemlerde çok güzell karar veremiyorum henüz

iyi yapmışsın vala duş iyi geliyor rahatlatıyor
ben henüz bakmıyorum hiç anlamıyorumda işin gerçeğii
gene forum var burda oraya gitmştik orda gördüm kırmızı hoşuma gitmişti
ama özellik olarak bilmiyorum hiç anlamam

Cnm travel sistem hem puset hem anakucağı hem oto koltuğu bir arada kullanışlı baya tabi tuzlu biraz. küçücük bebek eşyaları dünyanın parası çok kızıyorum

eğer çok sıcak bir memleketteyseniz çift taraflı bakabilirsiniz. çok fazla dışarı çıkıyorsanız özellikle hafif olanları tercih edin. ben bu yüzden iki puset almıştım. biri çift taraflı diğeri de basıt bir baston puset... yalnız 0-6 bebekler oturamadıkları için yatanlarını tercih edin ...belki şimdi daha farklı modelleri vardır iyice araştırmadan almayın acele etmeyin derim ben.

ben baston pusetlerden pek hoşlanmıyorum açıkçası çift taraflı ve tam yatar olsun benim için yeterli

inş canım.. basit bişeydir.. sn nasılsın?
noolsun cnm yaaa kızımdan fırsat bulup hürrem seyretmeye uğraşıyorummm onda da ağla ağla helak olduumm seyretmesem daha iiydi..
ya doktor 2li test yapcam sadece 3lüye gerek yok dedi.
ben hepsinden istiyorum ne var ne yok yapsın hepsinden garanti olsun :44:
cnm aynen öyleee 2 li testin tertemiz çıksında 3 lüye hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın dielrim....
ben baston pusetlerden pek hoşlanmıyorum açıkçası çift taraflı ve tam yatar olsun benim için yeterli

cnm evet büyük pusetler çok rahat oluyoo hele de ilk zamanlarr çift taraflı olması büyük avantajj cnm yüzü sana dönükkk gezdiriyosun çünküü ama bastonun da çok rahatlığı oluyoo şöylekii uzak yerlere gidiyosan hemen katlıyoonn elinin altına sokuyoonn malesef rahat ve kapsamlı olanların katlamasıı ve taşımasıı çoookkkk zorr..o yüzden ben rahat olanlardan kaliteli bişey almıştım..sonraa bebeğim rahat oturmaya başlayıncaa yani 6 aydan sonra ucuz yollu bi baston aldım ikisindende çok memnun kaldım...hele ki baston valla 100 yoktu aldığımda ama taş gibi çıktı bide hemen 1 parmakla kapa bin minübüse taksiye falan....

aynen cnm biraz büyüyünce ve seyeht olayı olunca dediğin gibi baston ideal.ama normal ve ilk zamanlarda bende çif taraflı istiyorım göz teması bebişin yanında olduğunu hissetmesi çok önemli evet ya ucuz dandik diye alıyosun taş gibi çıkıyo

bu yazıyı okuyunca moralim alt üst oldu
sen üzülme canim insALLAH sizin döneminiz iyi gecer haziran annesi olamadiysamda eylül austost annesi olurum napalim
Tuanama
alttan ultrasonla baktırdınmıı kan değerlerini boşver
acil cvbını beklıorm
evt canim baktirdim bebisi bile göremedi hic gelismemis melegim

Tuanammm inan yazdıklarını okuyunca içim parçalandı belki tanımıyoruz birbirimizi ama ailemden bi parça gitmiş gibi hissettimmm .... sonraki mesajlarında daha toparlamış görmek içime su serpti.... Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu tekrar tattırsın ve dilerim bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirip inşallah ikizlerin olur.... Bizler burdayız ve hep seninleyiz tatlımmmm

canim benim bir arkadasimiz avrdi tüp bebekte aynis olmusti gelismemisti onu okudugumda inan agladim cok kötü oldum nerden bile bilirdim ki ondan bir hafta sonra benimde ayni cvp alacagimi ALLAH bizi siniyor ona binlerce kez hamd olsun sükürler olsun

canim benim ALLAHTAN ümit kesilmez evt ama agrilarim basladi progesteron jellerini biraktim bebisim heran düsücek bekliyorum napim ama ben mutluyum umutluyum benim dondurulmus 14 tane embryom var alirim gene bu sefer genetik tarama yaptircam

canim gelismedigi icin kendiliginden düser korkma dedi tüp bebek doktorum üc ay bekle iki kere adet gör sonra verelim bebislerini gene dedi ama normal yoldan denicem esim varikosel ameliyati olmsutu belki düzelme olmustur

pelishh cim al yazmalimda bu hafta dogurmus hakliymissin görünce cok güldüm hemen aklima sen geldin

EFENDIMIZE Bı SAHABE GELıYOR VESORUYOR -YARASULLAH 3BEBEGI ÖLEN CENNETLIKMıDıR DıYE
EFENDIMIZ EVTCENNETLIKTIR DıYE CVP VERıYOR BUKEZ BAŞKA Bı SAHABA HEYCANLA SORUYOR
PEKı 2 BEBEGI ÖLEN anne CENNETLIKMıDıRDıYE EFENDIMIZ ONADA EVET DıYE YANIT VERıYOR BAŞKA Bı SAHABA PEKı 1 BEBEĞı ÖLENDE Mı CENNETLIKTIR DıYOR EFENDIMIZ BUNU ÜZERıNE MÜJDELıYOR
EVET BıRBEBEĞı ÖLEN ANNEDE CENNETLIKTIR BU BEBEK DÜŞÜK BıLE OLSA DıYOR
ÖLEN BEBGıNE SABREDEN anne BUNUN ALLAH TAN GELDIGINE ıNANSA VE ıSYANKARALRDAN ALMASA BU ANNEDE CENNETLIKTIR DıYOR
CENNET ANNESı GÜNAYDIN ...

bebisini zamaninda kaybeden annelere gelsin onlarda bizimle

Iyi sohbetler herkeze... Nasilsiniz?

InsaALLAH cnm insaALLAH bizi bekleyen meleklerim var cok sukur. Baksana onlar bizim cennet anahtarlarimiz mis.

ALLAH'im herseyin hayirlisini versin her zaman.

iyi akşamlar canım

Bugun bebisimi gordum ama nasil heycanladigimi anlatamamm doktorum aaa kimildiyo bu bidik diyince inanamadim henuz daha kucucuk diye ama hakikkatten kimildiyordu kuzumm. Elleri ayaklariyla show yapiyordu annesiyle babasina.

Cikarip yiyesim geldiiiii

ALLAH'ima sonsuz sukurler olsunn...

Iyi sohbetler herkeze... Nasilsiniz?

InsaALLAH cnm insaALLAH bizi bekleyen meleklerim var cok sukur. Baksana onlar bizim cennet anahtarlarimiz mis.

ALLAH'im herseyin hayirlisini versin her zaman.

evt canim biz onlari kaybetmedik sadece göremiyoruz okadar napalim bak simdi melegin seninle bu seni birakmadi

Ay yerim ben onuuuu allahım kucağımıza aldırsın inşallahhhhh

evt canim biz onlari kaybetmedik sadece göremiyoruz okadar napalim bak simdi melegin seninle bu seni birakmadi

InsaALLAH cnm. Hersey bitmis degil ki. Onumuzde cok uzun bir yolculuk var herseyi bir risk.

Neler neler duyuyorum hergun. Nefes almaktan korkar olucam bu gidisle... Rabbime guvenim sonsuz o herseyin en iyisini bilir.

Dogdukdan sonrada bitmiyor. Rabbim hic kimseyi evlat acisiyla sinamasin insaALLAHHHH.

Ben umutluyum insaALLAH en kisa zamanda bize hayirli haber vereceksin. Bak esinde varikosel ameliyati olmus insaALLAH hersey yoluna girer (RAbbim sifasini versin ins).

Ay yerim ben onuuuu allahım kucağımıza aldırsın inşallahhhhh

Aminnnnnnnnnnn insaALLAH cnm hayirlisiyla hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz insaALLAH.

Rabbim milimlik bucurlerimize kalbini, cigerini, elini, kolunu, gozunu, kasini vs herseyini yerli yerinde yaratiyor kucucukten.

Ne kadar sukretsek az. Hepimizin gobislerinde mucizeler var cok dua etmeliyiz coook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…