- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
bende öyle biliyordum inşallahta yoktur
hala doktora karar veremedıgım ıcın
4 arayla randevum var ıkı ayrı doktorda
inşallah yoktur öyle bişey yahu
vllaa yaa bugün 12 den beri oturuyorum basında
forumun bekçisiiiii
sen genede arada bi gittin geldin herhalde
bende öyle biliyordum inşallahta yoktur
hala doktora karar veremedıgım ıcın
4 arayla randevum var ıkı ayrı doktorda
inşallah yoktur öyle bişey yahu
vllaa yaa bugün 12 den beri oturuyorum basında
forumun bekçisiiiii
sen genede arada bi gittin geldin herhalde
yok zarari canim merak etme ben 15 gunde bir giriyorum ultrasona istanbuldaysan kendi drumu onerebilirim sana.
evet cnm bıcı bıcı yaptımbebek arabalarına bakınmı için.Ben tam yatar çift taraflı bi puset buldum ama travel sistemlerde çok güzell karar veremiyorum henüz
iyi bari sevindim :))
canım ne yazıkkii istanbulda degılım
mersinde yim ben topictede benden baska yok mersinden
bende bi türlü karar veremiyorum işte
iyi yapmışsın vala duş iyi geliyor rahatlatıyor
ben henüz bakmıyorum hiç anlamıyorumda işin gerçeğii
gene forum var burda oraya gitmştik orda gördüm kırmızı hoşuma gitmişti
ama özellik olarak bilmiyorum hiç anlamam
eğer çok sıcak bir memleketteyseniz çift taraflı bakabilirsiniz. çok fazla dışarı çıkıyorsanız özellikle hafif olanları tercih edin. ben bu yüzden iki puset almıştım. biri çift taraflı diğeri de basıt bir baston puset... yalnız 0-6 bebekler oturamadıkları için yatanlarını tercih edin ...belki şimdi daha farklı modelleri vardır iyice araştırmadan almayın acele etmeyin derim ben.
noolsun cnm yaaa kızımdan fırsat bulup hürrem seyretmeye uğraşıyorummm onda da ağla ağla helak olduumm seyretmesem daha iiydi..inş canım.. basit bişeydir.. sn nasılsın?
cnm aynen öyleee 2 li testin tertemiz çıksında 3 lüye hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın dielrim....ya doktor 2li test yapcam sadece 3lüye gerek yok dedi.
ben hepsinden istiyorum ne var ne yok yapsın hepsinden garanti olsun :44:
ben baston pusetlerden pek hoşlanmıyorum açıkçası çift taraflı ve tam yatar olsun benim için yeterli
noolsun cnm yaaa kızımdan fırsat bulup hürrem seyretmeye uğraşıyorummm onda da ağla ağla helak olduumm seyretmesem daha iiydi..
cnm aynen öyleee 2 li testin tertemiz çıksında 3 lüye hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın dielrim....
cnm evet büyük pusetler çok rahat oluyoo hele de ilk zamanlarr çift taraflı olması büyük avantajj cnm yüzü sana dönükkk gezdiriyosun çünküü ama bastonun da çok rahatlığı oluyoo şöylekii uzak yerlere gidiyosan hemen katlıyoonn elinin altına sokuyoonn malesef rahat ve kapsamlı olanların katlamasıı ve taşımasıı çoookkkk zorr..o yüzden ben rahat olanlardan kaliteli bişey almıştım..sonraa bebeğim rahat oturmaya başlayıncaa yani 6 aydan sonra ucuz yollu bi baston aldım ikisindende çok memnun kaldım...hele ki baston valla 100 yoktu aldığımda ama taş gibi çıktı bide hemen 1 parmakla kapa bin minübüse taksiye falan....
sen üzülme canim insALLAH sizin döneminiz iyi gecer haziran annesi olamadiysamda eylül austost annesi olurum napalimbu yazıyı okuyunca moralim alt üst oldu
evt canim baktirdim bebisi bile göremedi hic gelismemis melegimTuanama
alttan ultrasonla baktırdınmıı kan değerlerini boşver
acil cvbını beklıorm
ne yazacağımı bilemedim tuanama .....çok üzüldüm seni merak etmiştim gerilere baktım...:26:
ama bebek henüz düşmedi galiba bir umut var gibi geliyor ama yanlışmıyım kan değerlerinide görseydin üzülme allahtan ümit kesilmez sen gibi burda ben hilma bir çok arkdaşımız bunu yaşadı acını bizler anlıyoruz ama inan ben 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldım allahıma şükür inş. sende tekrar hamiş olacaksın kendine iyi bak arada gel bizlere bir merhaba de hatta müjdeni ver bizlere tekrar hamileyim de....
kürtaj olmayacagın için çok şanslısın ilk bebegimi bende düşürdüm doktor öle ara filan ver demedi istedigin zaman anne olursun bebek yerini yaptı hamile kalma olasılıgın yüksek dedi ama ben 1 ay korundum adet olmayı bekledim adetten sonrada yumurtlama döneminde oldu çok şükür morelini bozma allah hayırlısını versin
yok zarari canim merak etme ben 15 gunde bir giriyorum ultrasona istanbuldaysan kendi drumu onerebilirim sana.
pelishh cim al yazmalimda bu hafta dogurmus hakliymissin görünce cok güldüm hemen aklima sen geldin
EFENDIMIZE Bı SAHABE GELıYOR VESORUYOR -YARASULLAH 3BEBEGI ÖLEN CENNETLIKMıDıR DıYE
EFENDIMIZ EVTCENNETLIKTIR DıYE CVP VERıYOR BUKEZ BAŞKA Bı SAHABA HEYCANLA SORUYOR
PEKı 2 BEBEGI ÖLEN anne CENNETLIKMıDıRDıYE EFENDIMIZ ONADA EVET DıYE YANIT VERıYOR BAŞKA Bı SAHABA PEKı 1 BEBEĞı ÖLENDE Mı CENNETLIKTIR DıYOR EFENDIMIZ BUNU ÜZERıNE MÜJDELıYOR
EVET BıRBEBEĞı ÖLEN ANNEDE CENNETLIKTIR BU BEBEK DÜŞÜK BıLE OLSA DıYOR
ÖLEN BEBGıNE SABREDEN anne BUNUN ALLAH TAN GELDIGINE ıNANSA VE ıSYANKARALRDAN ALMASA BU ANNEDE CENNETLIKTIR DıYOR
CENNET ANNESı GÜNAYDIN ...
bebisini zamaninda kaybeden annelere gelsin onlarda bizimle
Iyi sohbetler herkeze... Nasilsiniz?
InsaALLAH cnm insaALLAH bizi bekleyen meleklerim var cok sukur. Baksana onlar bizim cennet anahtarlarimiz mis.
ALLAH'im herseyin hayirlisini versin her zaman.
iyi akşamlar canım
Iyi sohbetler herkeze... Nasilsiniz?
InsaALLAH cnm insaALLAH bizi bekleyen meleklerim var cok sukur. Baksana onlar bizim cennet anahtarlarimiz mis.
ALLAH'im herseyin hayirlisini versin her zaman.
Bugun bebisimi gordum ama nasil heycanladigimi anlatamamm doktorum aaa kimildiyo bu bidik diyince inanamadim henuz daha kucucuk diye ama hakikkatten kimildiyordu kuzumm. Elleri ayaklariyla show yapiyordu annesiyle babasina.
Cikarip yiyesim geldiiiii
ALLAH'ima sonsuz sukurler olsunn...
evt canim biz onlari kaybetmedik sadece göremiyoruz okadar napalim bak simdi melegin seninle bu seni birakmadi
Ay yerim ben onuuuuallahım kucağımıza aldırsın inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?