2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gunaydinnn...suanda benden baska kimse yok biliyorum ama nasil olsa geliceksiniz:)Ve lutfen cevp verin suan da 11 hafta 4 gunluk hamileyim ve gunluk ped koyuyorum ama gunluk pedimde pembe desem degil koyu kahve desem degil sarinin baya koyusu bi renk akinti oluyr bazen((ama kan da degil koyu lke de degil tam sarnin baya koyusu garip bi renk.ama pedi cikardigimda kilodumda bildiginiz sari renk oluy o renk degl yani tek pedde oluyr bu.Sizce neden olabilir?nolur bi cevap ya.Bde bisey daha ben pazartesi ikili test icin gidicem ama bgn dayanamiyorum bu akintidan dolayi acaba noldu kalbi atiyrmu dye bi ultrasona gdeyim diyrm pazartesiye de bdaha gidicem nasil olurki??eve bi ultrasonmu alsak diyr esimde???))

günaydın kızlar.inşallah herkes iyidir.ben grip olmuşum hapşurup duruyorum.ıhlamurun bi zararı var mı, yad a ne içebilirim başka?

günaydın kızlar.inşallah herkes iyidir.ben grip olmuşum hapşurup duruyorum.ıhlamurun bi zararı var mı, yad a ne içebilirim başka?

Canim bnmde burnum tkanir gibi olmustum hapsiriyordum nane kekik limon kaynattim ictm cok sukur kiyisindan dondum gribin:))

Canim bnmde burnum tkanir gibi olmustum hapsiriyordum nane kekik limon kaynattim ictm cok sukur kiyisindan dondum gribin:))

cevabın için teşekkür ederim canım ama nane ve özellikle kekik düşüğe sebep oluyormuş,doktorum da söylemişti.o yüzden ben içmedim,en zararsızı ıhlamur diye biliyorum ben ona bile güvenemiyorum geçenlerde 2 hafta kanamam olunca gözüm korktu

lütfen rica ediyorum o karışımı bi daha içme
korkutmak istemiyorum ama bas bas bağırıyoruz nane, kekik, sinameki, maydonoz, nar YASAKK!!!!!

girpten yataklara düş ama yine de asla içme!

Nasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.

hiç bir bitki çayını içme dedi doktor bana
onun yerine kaynar suya 1 kaşık bal koy 3-4 limon damlat onu iç dedi

hepsi bi şekilde rahim kaslarının kasılmasına sebebiyet veriyo demişti

Nasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.

yok canım o kadar üzülme,sonuçta üzerinden bi hafta geçmiş,kanaman yada herheangi aksi bi durumun olmadıysa telaşlanma,inşallah kötü birşey olmamıştır,dua et.

günaydıın canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin içine balla limonda koy ooh mis gibi zencefil falanda iyi gelebilir aslında adaçayı içme bide nane iyi değil bol bol c vitamini al

günayydııın bacılıklar ben geeldiim nasılsınız inşallah benim burnum tıkanıp duruyo sabah burnumu kanattım resmen açmaya çalşırken ama şimdi iyiyim nefes alabiliyorum

hiç bir bitki çayını içme dedi doktor bana
onun yerine kaynar suya 1 kaşık bal koy 3-4 limon damlat onu iç dedi

hepsi bi şekilde rahim kaslarının kasılmasına sebebiyet veriyo demişti

evet canım aynı şeyi doktorum da bana söylemişti,hamileliğin ilk ayında çok feci öksürüyordum kaynar suya limon sık iç demişti bana da,bu şekilde geçmişti 2 haftada.ıhlamur da hiç içmedim,sağlık ocağındaki ebe demişti 1 çay bardağı içebilirsin ddiye yine de güvenemedim,sizlere de bi sorayım dedim.

Allahım yardım et dediğine göre inançlı birisin..
Eğer yiyecek ekmeği varsa biz ne yapsak yapalım dünyaya gelecektir zaten..evlat kısmet işi Allah dilerse verir.
Dilediyse o zaten seninle olacaktır.
Aynı şekilde eğer Allah korusun kalbi duracaksa biz ne yapsak yapalım isterse 24 saat ayaklarımızı dikip yatalım yine duracak..
tabi bir de vesile olacak şeyler var içinin rahat etmesi için buna vesile olacak şeylerden kaçın
nedir.. yemene içmene dikkat et, hoplama zıplama... gerisi Allahtan

kötü düşünme Allah herşeyi iyi yapar de daha da bişey aklına getirme

günaydın canım,geçiş olsun benimde burnum tıkalı gibi,halsizlik te var bu hafta okula nasıl gidecem bilmiyorumoğluma hamileyken yaza denk gelmişti yazın sıcaktan şikayetçiydim,şimdi kışa denk geldi böyle de hastalık fazla olacak sanki...

kızlar benim tatlı oğlşum uyandı,sizlere iyi sohbetler,uyuduğunda tekrar görüşürüz...

Günaydın kızlarrrr
Hasta arkadaşlarım hepinizee geçmiş olsunnn en zararsız bitki çayı ıhlamur kızlarrr o yüzdenn 1-2 bardak içebilirsinizzzz benimde burnum kaşınıp duruyoo hadi bakalımmm diorummm biz şimdi kahvaltı edicez kızımlaaa hepinizii....

Günaydın Haziran anneleri...Bende 12 haftalık hamileyim. (Aslında 13 olmam gerekiyor ama bir hafta geriden geliyor bebeğim)Mayıs sonu haziran başı olacak Allah kısmet ederse doğum. İlk defa yazıyorum buraya..Genellikle mayıs anneleri bölümündeyim.Aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenen oldu mu? 2'li test için gittğimde doktor bana erkeğe benziyor dedi ancak benim içimden hep kız geçiyor..Allah hayırlısı versin tabiki ama ben henüz erken olduğu için değişebilir diye düşünüyorum...
Nilfar,akıntı meselene gelince benim taki gebeliğin başından beri sarı renkte akıntım oluyor..Ben günlük ped değil ama havlu kağıt kullanıyorum ve her wc ye gittiğimde değiştirmek zorunda kalıyorum. Doktoruma danıştım kaşıntı ve koku yapmıyorsa sıkıntı yok dedi .Anladığım kadarıyla olağan birşey. Sende kendini kontrol et akıntı koku vs. varsa doktoruna mutlaka söyle enfeksiyon kapmış olabilirsin böyle durumlarda da mecburen ilaç veriyorlar diye biliyorum...Bebeğe bir sıkıntı yaratmasın diye doktorum bana ilaç vermedi..Bilmiyorum bu durumu başka yaşan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…