ben ikili testi 84e yaptırdım..buralarda en uygun fiyat..ben medistate hastanesine gidiyorum muayenelere orda 200 dediler cok pahalı geldi..
günaydın kızlar.inşallah herkes iyidir.ben grip olmuşum hapşurup duruyorum.ıhlamurun bi zararı var mı, yad a ne içebilirim başka?
Canim bnmde burnum tkanir gibi olmustum hapsiriyordum nane kekik limon kaynattim ictm cok sukur kiyisindan dondum gribin:))
Canim bnmde burnum tkanir gibi olmustum hapsiriyordum nane kekik limon kaynattim ictm cok sukur kiyisindan dondum gribin:))
cevabın için teşekkür ederim canım ama nane ve özellikle kekik düşüğe sebep oluyormuş,doktorum da söylemişti.o yüzden ben içmedim,en zararsızı ıhlamur diye biliyorum ben ona bile güvenemiyorum geçenlerde 2 hafta kanamam olunca gözüm korktu
cevabın için teşekkür ederim canım ama nane ve özellikle kekik düşüğe sebep oluyormuş,doktorum da söylemişti.o yüzden ben içmedim,en zararsızı ıhlamur diye biliyorum ben ona bile güvenemiyorum geçenlerde 2 hafta kanamam olunca gözüm korktu
Nasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.
günaydın kızlar.inşallah herkes iyidir.ben grip olmuşum hapşurup duruyorum.ıhlamurun bi zararı var mı, yad a ne içebilirim başka?
hiç bir bitki çayını içme dedi doktor bana
onun yerine kaynar suya 1 kaşık bal koy 3-4 limon damlat onu iç dedi
hepsi bi şekilde rahim kaslarının kasılmasına sebebiyet veriyo demişti
Nasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.
günaydıın canım geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin içine balla limonda koy ooh mis gibi zencefil falanda iyi gelebilir aslında adaçayı içme bide nane iyi değil bol bol c vitamini al
günayydııın bacılıklar ben geeldiim nasılsınız inşallah benim burnum tıkanıp duruyo sabah burnumu kanattım resmen açmaya çalşırkenama şimdi iyiyim nefes alabiliyorum
kizlar gunaydinnn...suanda benden baska kimse yok biliyorum ama nasil olsa geliceksiniz:)Ve lutfen cevp verin suan da 11 hafta 4 gunluk hamileyim ve gunluk ped koyuyorum ama gunluk pedimde pembe desem degil koyu kahve desem degil sarinin baya koyusu bi renk akinti oluyr bazen((ama kan da degil koyu lke de degil tam sarnin baya koyusu garip bi renk.ama pedi cikardigimda kilodumda bildiginiz sari renk oluy o renk degl yani tek pedde oluyr bu.Sizce neden olabilir?nolur bi cevap ya.Bde bisey daha ben pazartesi ikili test icin gidicem ama bgn dayanamiyorum bu akintidan dolayi acaba noldu kalbi atiyrmu dye bi ultrasona gdeyim diyrm pazartesiye de bdaha gidicem nasil olurki??eve bi ultrasonmu alsak diyr esimde??? ))
sultan kavruta mı gidiyorsun medistate de o var.o kadından nefret ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?