2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasta olan arkadaslarıma gecmıs olsun..bende gecen hafta boğazım acıyodu sonra grıp oldum tavuk suyuna corba yaptım ıctım antıbıyotık ozellıgı varmıs cok ıyı gelıyo tavsıye ederım benı ayaga kaldırdı ve portakal havuc suyu karısımı ıctım..bence deneyın

ah canım ya 3 haftadır boğazımdan 1 kez çorba geçti o da acıyla geri çıktı
portakal suyu desen keza öyle çıkarken çok acı oluyo.. ama ona rağmen iyileştim sayılır

günaydın kızlarrr... hepimiz için mutlu, huzurlu, keyifli bi haftasonu olur inşallah =))
sizin dr lar size cinsiyet tahmini için ne zaman geleceğinizi söylediler mi? iki hafta sonrasına randevum var ve söylerim o zaman demişti dr hanım.. annem de sıkıştırıp duruyo ona göre örgü başlatıcam ben millete diye

selam haziran anneleri
uzun zaman oldu gelemedim,inşallah herkez çok iyidir,tabi yavruşlar da iyidir.

Kızlarrr yaa benim cildimmm özellikle yüzümmm acaip kuruduu yaaa..normalde cildim karmadırr ama bu hamişliğimdee böyle nerdeyse pul pul olduu normal nemlendiricimi sürüyorumm ama o bile bi süre nemlendirip sonra gene kuru yapıyoo naaapsammm ki...cildimee bebe yağı sürüyorummm banyolardan sonrada yüzüm olduğundann bilemedim...:26::26::26:

Günaydın canım. teşekkürler. // ben cumaya doktordayım. 10+3 olcam. heralde bir hafta sonra tekrar gel falan diycek. erken olur zannedersem ikili test için. ya ben bugün çok tedirgin uyandım uykudan. ikiliyi geçtim sanırım ben üçlü teste de gircem...

solstice benim de cildim karma canım, dediğin gb kuruma çok oluyo. öncelikle el-yüz yıkamayı ılık suyla yapmamız gerekiyormuş. bi de ben matlaştırıcı sütünü aldım bi dermokozmetik firmanın. bayağı rahatlatmıştı beni...

iyiyim canım saol, sen nasılsın? bebişlerin nasıllar?
Günaydın bitanem. sonuçların güzel çıkmıştır inşallah.

ben de iyiyim çok şükür
biraz kasık ağrım var adet öncesi günlerde yaşadığım
korkmuştum takvime bi baktım benim adet gördüğüm güne tekabul ediyo sanırım vücudum bu günlerde vermeye alıştığı tepkiyi veriyor

öyledir di mi:18:

sağol cnm yaaa bende alıyım bariii o zmnn normaldee yıkama jeli ve nemlendirici dışı bişey kullanmıyodummm açıkçasııı ama dediğim gibi hiçç bu akdar kurumamıştıı hem hamişlik hemde kışın da etkisi var sanırım....

ben de benzer durumdayım
yüzüm pul pul ama aynı zamanda sivilceli
miniklerden biri kesin kız çirkinleştim bennnn

günaydın cnm....

Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.
selam haziran anneleri
uzun zaman oldu gelemedim,inşallah herkez çok iyidir,tabi yavruşlar da iyidir.

Aslm Kardelencim hoşgeldin. sen nasılsın?

neyse cnm sağlık olsunnn ....üzme kendiniiii

yada eşime aldırırım amca kızı ebe benim anlar azıcık ona sorarım

ben avonun lipozomlu kremi var ondan kullanıyorum iyi geliyo ellerimede sürüyom çok kuruyo çünküü bide bebk yağı sürüyorum göğüslerime ve karnıma kaşınıyolar var yaa anlatamam sanırım çatlağım çok olcak...anneme çekmişim

ben de benzer durumdayım
yüzüm pul pul ama aynı zamanda sivilceli
miniklerden biri kesin kız çirkinleştim bennnn
cnm benim kızımda hiç sivilcelenmem olmamıştıı yaaaa alla allaaa
Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.

Aslm Kardelencim hoşgeldin. sen nasılsın?

badem yağııı iiidri cnm amaciltte tüylenme yapabilirrr o yüzdenn sürüpp bi bakmak lazım cnmm eğer tüylenme olursaa bırak deriimm onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…