hasta olan arkadaslarıma gecmıs olsun..bende gecen hafta boğazım acıyodu sonra grıp oldum tavuk suyuna corba yaptım ıctım antıbıyotık ozellıgı varmıs cok ıyı gelıyo tavsıye ederım benı ayaga kaldırdı ve portakal havuc suyu karısımı ıctım..bence deneyın
rubetimmmm sonuçlarınııı bugünmüü alcaktınn tatlım senn merak ettim....
Günaydın hamişler.
iyiyim canım saol, sen nasılsın? bebişlerin nasıllar?günaydın rana
nasılsın???
evet canım bugün çıkıyo sonuçlarım ama gidemicem galiba ptesiye kalıcak gibi
günayyıın canıım....
evet canım bugün çıkıyo sonuçlarım ama gidemicem galiba ptesiye kalıcak gibi
günayyıın canıım....
Günaydın hamişler.
günaydın kızlarrr... hepimiz için mutlu, huzurlu, keyifli bi haftasonu olur inşallah =))
sizin dr lar size cinsiyet tahmini için ne zaman geleceğinizi söylediler mi? iki hafta sonrasına randevum var ve söylerim o zaman demişti dr hanım.. annem de sıkıştırıp duruyo ona göre örgü başlatıcam ben millete diye
iyiyim canım saol, sen nasılsın? bebişlerin nasıllar?
Günaydın bitanem. sonuçların güzel çıkmıştır inşallah.
solstice benim de cildim karma canım, dediğin gb kuruma çok oluyo. öncelikle el-yüz yıkamayı ılık suyla yapmamız gerekiyormuş. bi de ben matlaştırıcı sütünü aldım bi dermokozmetik firmanın. bayağı rahatlatmıştı beni...
Kızlarrr yaa benim cildimmm özellikle yüzümmm acaip kuruduu yaaa..normalde cildim karmadırr ama bu hamişliğimdee böyle nerdeyse pul pul olduu normal nemlendiricimi sürüyorumm ama o bile bi süre nemlendirip sonra gene kuru yapıyoo naaapsammm ki...cildimee bebe yağı sürüyorummm banyolardan sonrada yüzüm olduğundann bilemedim...:26::26::26:
günaydın cnm....
Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.Kızlarrr yaa benim cildimmm özellikle yüzümmm acaip kuruduu yaaa..normalde cildim karmadırr ama bu hamişliğimdee böyle nerdeyse pul pul olduu normal nemlendiricimi sürüyorumm ama o bile bi süre nemlendirip sonra gene kuru yapıyoo naaapsammm ki...cildimee bebe yağı sürüyorummm banyolardan sonrada yüzüm olduğundann bilemedim...:26::26::26:
selam haziran anneleri
uzun zaman oldu gelemedim,inşallah herkez çok iyidir,tabi yavruşlar da iyidir.
Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.
neyse cnm sağlık olsunnn ....üzme kendiniiii
Kızlarrr yaa benim cildimmm özellikle yüzümmm acaip kuruduu yaaa..normalde cildim karmadırr ama bu hamişliğimdee böyle nerdeyse pul pul olduu normal nemlendiricimi sürüyorumm ama o bile bi süre nemlendirip sonra gene kuru yapıyoo naaapsammm ki...cildimee bebe yağı sürüyorummm banyolardan sonrada yüzüm olduğundann bilemedim...:26::26::26:
cnm benim kızımda hiç sivilcelenmem olmamıştıı yaaaa alla allaaaben de benzer durumdayım
yüzüm pul pul ama aynı zamanda sivilceli
miniklerden biri kesin kız çirkinleştim bennnn
Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.
Aslm Kardelencim hoşgeldin. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?