ben de iyiyim çok şükür
biraz kasık ağrım var adet öncesi günlerde yaşadığım
korkmuştum takvime bi baktım benim adet gördüğüm güne tekabul ediyo sanırım vücudum bu günlerde vermeye alıştığı tepkiyi veriyor
öyledir di mi:18:
cnm benim kızımda hiç sivilcelenmem olmamıştıı yaaaa alla allaaa
...
valla kız bozar oğlan bezer derler ama bileyicem
doktorum bana vazelin kullan dedi ama vaselinin de bir sürü nanesi çıkmış
normal kozmetik kremleri gibi bunlr nasıl seçicem :26:
evet tatlım, çoğumuzda adet günü gelince öyle oluyo. bende de. bazen alakasız da oluyo bende. ama çok şükür lekelenme falan yok. sadece aı akıntım oluyo. o da vajinal enfeksiyonum olduğu için.
cnm benim kızımda hiç sivilcelenmem olmamıştıı yaaaa alla allaaa
badem yağııı iiidri cnm amaciltte tüylenme yapabilirrr o yüzdenn sürüpp bi bakmak lazım cnmm eğer tüylenme olursaa bırak deriimm onu...
valla kız bozar oğlan bezer derler ama bileyicem
doktorum bana vazelin kullan dedi ama vaselinin de bir sürü nanesi çıkmış
normal kozmetik kremleri gibi bunlr nasıl seçicem :26:
vazelinin kakaolusunu kardeşim kullanıyo kokusuna mest oluyoruuum
bi de kızlar şunu farkettim ki normaldeki adet düzenime göre adet günümde sivilceler azıyo. cilt bi acayip oluyo. o günlerde özel özen istiyo galiba. dikkat edin siz de o günlerde olabilirsiniz..
Sağol canım şükür içim rahatladı bu doktordan memnunm inşallah böyle devam eder gerçi hastaneyi pek sevmedim özel ama çok kalabalık devlet hastanesi gibi çalışıyo doktor iyi olsunda gerisi önemli değil yeterki hijyenik olsun
mrb anneciklerrrrrr=) bende hiç kuruma pullanma yok aksine maaşaallah diiimde çok güselleştim herkez aynısını söylüyo çok güzelleştin diee nazar değdircekler die korkuyorum9 9
tüy çoğalttığını bilmiyodum. daha bi çoğalma yok ama yeni başladım zaten.badem yağı da tüyleri azdırıyormuş
hormonlarla birleşince ormana dönmeyelim
yada eşime aldırırım amca kızı ebe benim anlar azıcık ona sorarım
ben avonun lipozomlu kremi var ondan kullanıyorum iyi geliyo ellerimede sürüyom çok kuruyo çünküübide bebk yağı sürüyorum göğüslerime ve karnıma kaşınıyolar var yaa anlatamam sanırım çatlağım çok olcak...anneme çekmişim
badem yağııı iiidri cnm amaciltte tüylenme yapabilirrr o yüzdenn sürüpp bi bakmak lazım cnmm eğer tüylenme olursaa bırak deriimm onu...
tüy çoğalttığını bilmiyodum. daha bi çoğalma yok ama yeni başladım zaten.
hangi bebek yağı kullanıyosun canım? ben de alcam, daha karar vermedim. Peliş Dalini tavsiye etmişti. Johnsons Baby diyen var.
bebek yağı alcam da, geçici olarak bunla başladım. zeytin yağı da tüy çoğaltırmı?
bebek yağı alcam da, geçici olarak bunla başladım. zeytin yağı da tüy çoğaltırmı?
ah canım ya 3 haftadır boğazımdan 1 kez çorba geçti o da acıyla geri çıktı
portakal suyu desen keza öyle çıkarken çok acı oluyo.. ama ona rağmen iyileştim sayılır
ohhh ohh ne güzelll yaaa güzellleşince erkek derler de benim cildim kızımda hiç sivilcelenmemiş kurumamıştıı bunda da sivilce yok kuruma çokk bilemedimm valla ii saklıyoo bu sıpalarr cinsiyetlerinii...:)))
yaww çıkarıyosan cok kötü benimde 6 7 8 9. haftalar bulantılı gctı ama cıkarmadım hıç..allah yardımcın olsunda bulantı çok kötü insan hiç bişeyden zevk alamıyo ama gecıcek merak etme benım 10. haftada gectı
dalinin fısfıslı bi yağı var ondan aldım daha kolay olur fısfısla die
kizlar gunaydinnn...suanda benden baska kimse yok biliyorum ama nasil olsa geliceksiniz:)Ve lutfen cevp verin suan da 11 hafta 4 gunluk hamileyim ve gunluk ped koyuyorum ama gunluk pedimde pembe desem degil koyu kahve desem degil sarinin baya koyusu bi renk akinti oluyr bazen((ama kan da degil koyu lke de degil tam sarnin baya koyusu garip bi renk.ama pedi cikardigimda kilodumda bildiginiz sari renk oluy o renk degl yani tek pedde oluyr bu.Sizce neden olabilir?nolur bi cevap ya.Bde bisey daha ben pazartesi ikili test icin gidicem ama bgn dayanamiyorum bu akintidan dolayi acaba noldu kalbi atiyrmu dye bi ultrasona gdeyim diyrm pazartesiye de bdaha gidicem nasil olurki??eve bi ultrasonmu alsak diyr esimde??? ))
O.k fısfıslıya da bakcam
bir de 10. haftadan kastın ne 10+1, 10+2... mi? yoksa 9+1, 9+2... mi?
ben mesela 8+4'e 8 haftalık diyorum ama kaynaklarda 9. hafta diye geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?