2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım, çoğumuzda adet günü gelince öyle oluyo. bende de. bazen alakasız da oluyo bende. ama çok şükür lekelenme falan yok. sadece aı akıntım oluyo. o da vajinal enfeksiyonum olduğu için.

cnm benim kızımda hiç sivilcelenmem olmamıştıı yaaaa alla allaaa
...

valla kız bozar oğlan bezer derler ama bileyicem

doktorum bana vazelin kullan dedi ama vaselinin de bir sürü nanesi çıkmış
normal kozmetik kremleri gibi bunlr nasıl seçicem :26:

bi de kızlar şunu farkettim ki normaldeki adet düzenime göre adet günümde sivilceler azıyo. cilt bi acayip oluyo. o günlerde özel özen istiyo galiba. dikkat edin siz de o günlerde olabilirsiniz..

vazelinin kakaolusunu kardeşim kullanıyo kokusuna mest oluyoruuum

Son düzenleme:
evet tatlım, çoğumuzda adet günü gelince öyle oluyo. bende de. bazen alakasız da oluyo bende. ama çok şükür lekelenme falan yok. sadece aı akıntım oluyo. o da vajinal enfeksiyonum olduğu için.

içimi rahatlattın canım sağol
bende de açık sarı bir akıntı var su içemememden kaynaklı onun dışında çok şükür bişey yok

mrb anneciklerrrrrr=) bende hiç kuruma pullanma yok aksine maaşaallah diiimde çok güselleştim herkez aynısını söylüyo çok güzelleştin diee nazar değdircekler die korkuyorum99

vazelinin kakaolusunu kardeşim kullanıyo kokusuna mest oluyoruuum

ben de the body shopun kakao butteri vardı kullandıkça arkadaşlar parmaklarını kıtır kıtır yiyesim geliyo diyolardı

bi de kızlar şunu farkettim ki normaldeki adet düzenime göre adet günümde sivilceler azıyo. cilt bi acayip oluyo. o günlerde özel özen istiyo galiba. dikkat edin siz de o günlerde olabilirsiniz..

ben şuan o günlerdeyim haklısın ondan da olabilür benimki:44:

sağlıklı ol ve doktorun iyi olsun gerisini boşver canımhangi hastane senin gittiğin???

mrb anneciklerrrrrr=) bende hiç kuruma pullanma yok aksine maaşaallah diiimde çok güselleştim herkez aynısını söylüyo çok güzelleştin diee nazar değdircekler die korkuyorum99

ohhh ohh ne güzelll yaaa güzellleşince erkek derler de benim cildim kızımda hiç sivilcelenmemiş kurumamıştıı bunda da sivilce yok kuruma çokk bilemedimm valla ii saklıyoo bu sıpalarr cinsiyetlerinii...:)))

badem yağı da tüyleri azdırıyormuş
hormonlarla birleşince ormana dönmeyelim
tüy çoğalttığını bilmiyodum. daha bi çoğalma yok ama yeni başladım zaten.

hangi bebek yağı kullanıyosun canım? ben de alcam, daha karar vermedim. Peliş Dalini tavsiye etmişti. Johnsons Baby diyen var.

badem yağııı iiidri cnm amaciltte tüylenme yapabilirrr o yüzdenn sürüpp bi bakmak lazım cnmm eğer tüylenme olursaa bırak deriimm onu...

bebek yağı alcam da, geçici olarak bunla başladım. zeytin yağı da tüy çoğaltırmı?

dalinin fısfıslı bi yağı var ondan aldım daha kolay olur fısfısla die

ah canım ya 3 haftadır boğazımdan 1 kez çorba geçti o da acıyla geri çıktı
portakal suyu desen keza öyle çıkarken çok acı oluyo.. ama ona rağmen iyileştim sayılır

yaww çıkarıyosan cok kötü benimde 6 7 8 9. haftalar bulantılı gctı ama cıkarmadım hıç..allah yardımcın olsunda bulantı çok kötü insan hiç bişeyden zevk alamıyo ama gecıcek merak etme benım 10. haftada gectı

ohhh ohh ne güzelll yaaa güzellleşince erkek derler de benim cildim kızımda hiç sivilcelenmemiş kurumamıştıı bunda da sivilce yok kuruma çokk bilemedimm valla ii saklıyoo bu sıpalarr cinsiyetlerinii...:)))

valla doğru söylüyosun cnm ii saklıolar bizim bir tanıdık gıtmış doktora 4. 5. aylarında elinle tutmuş orasını bırakmıomuşş delirdiler öğrenemediler diyee

evet 2 güne 1 mutlaka çıkarıyorum
çıkarınca gözüm açılıyo ama iyi oluyorum aksi takdirde sürekli bulantı daha zor oluyo

bir de 10. haftadan kastın ne 10+1, 10+2... mi? yoksa 9+1, 9+2... mi?
ben mesela 8+4'e 8 haftalık diyorum ama kaynaklarda 9. hafta diye geçiyo

Canım ben de 10+5 im. Eger akıntın sarı ya da beyaz ve kokusuz ise bir sorun yok. Ancak kahverengi ise dotoruna danısmanı tavsiye ederim. Akıntın pedde ve ic camasırında ayrı ayrı renk olması garip. Sanırım sen de benim gibi evhamlısın:) İcin rahat edecekse bugun de git. Stres bebege zararlı. Yok ben rahatladım azıcık diyorsan 1 gun daha bekle canım.

tekrar merhaba kızlar,oğluşumu uyuttum çok şükür.baadem yağı gerçekten tüyleri güçlendiriyor,ben bilmeden bikaç ay kullanmıştım oğluma hamileyken,sonra bıraktım,dalinin bebe yağını tavsiye ederim

O.k fısfıslıya da bakcam

ya ben de bakıcam bugün
insan kendini çok daha mutlu hissediyomuş bebeği için bişey aldığında (gerçi bu kendimiz için ama olsun bebekten dolayı)
bi bebeyağı beni bu kadar heyecanlandırıyosa o minik minik zıbınları patikleri, bodyleri aldığımız gün ne hissederim merak ediyorum doğrusu

Allah sağlıkla ve mutlulukla eriştirsin o günlere hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…