cnm en iyisi zaten zeytinyağııı yada bebe yağı ama ben karıın bölgeme kızımda badem yağı ve kakao yağı da kullandımm bende tüylenme yapmadıı ama iksini karıştırmıştım belkide ondann bide daha erken zaten bunlara 4. aydan sonra göbişde gerilmeler olucaktırr...herkese aynı etkisi olmuyoo cnm bikaç kere sürr baktın yapmıyosa yapmıcak demektir..ama tabiii yüze süremiyosun bademi ne olur ne olmaz die...tüy çoğalttığını bilmiyodum. daha bi çoğalma yok ama yeni başladım zaten.
hangi bebek yağı kullanıyosun canım? ben de alcam, daha karar vermedim. Peliş Dalini tavsiye etmişti. Johnsons Baby diyen var.
bebek yağı alcam da, geçici olarak bunla başladım. zeytin yağı da tüy çoğaltırmı?
varr cnm o tiplerdeee mğmkğnse bizimkiler o kadar utangaç olmasın dilerimmmvalla doğru söylüyosun cnm ii saklıolar bizim bir tanıdık gıtmış doktora 4. 5. aylarında elinle tutmuş orasını bırakmıomuşşdelirdiler öğrenemediler diyee
cnm yaaa hala bulantıların sürüyomuu seniinn benim 8. haftaya girdiğim gibi bitti inşallahh 1 haftaya seninki de biter ..evet 2 güne 1 mutlaka çıkarıyorum
çıkarınca gözüm açılıyo ama iyi oluyorum aksi takdirde sürekli bulantı daha zor oluyo
bir de 10. haftadan kastın ne 10+1, 10+2... mi? yoksa 9+1, 9+2... mi?
ben mesela 8+4'e 8 haftalık diyorum ama kaynaklarda 9. hafta diye geçiyo
evet 2 güne 1 mutlaka çıkarıyorum
çıkarınca gözüm açılıyo ama iyi oluyorum aksi takdirde sürekli bulantı daha zor oluyo
bir de 10. haftadan kastın ne 10+1, 10+2... mi? yoksa 9+1, 9+2... mi?
ben mesela 8+4'e 8 haftalık diyorum ama kaynaklarda 9. hafta diye geçiyo
ya ben de bakıcam bugün
insan kendini çok daha mutlu hissediyomuş bebeği için bişey aldığında (gerçi bu kendimiz için ama olsun bebekten dolayı)
bi bebeyağı beni bu kadar heyecanlandırıyosa o minik minik zıbınları patikleri, bodyleri aldığımız gün ne hissederim merak ediyorum doğrusu
Allah sağlıkla ve mutlulukla eriştirsin o günlere hepimizi
Günaydın canım. benim de cildim karma. ama cildim çok kurumaya başladı benim de. artık badem yağına başladım. hergün sürüyorum.
Aslm Kardelencim hoşgeldin. sen nasılsın?
cnm yaaa hala bulantıların sürüyomuu seniinn benim 8. haftaya girdiğim gibi bitti inşallahh 1 haftaya seninki de biter ..
ya ben de bakıcam bugün
insan kendini çok daha mutlu hissediyomuş bebeği için bişey aldığında (gerçi bu kendimiz için ama olsun bebekten dolayı)
bi bebeyağı beni bu kadar heyecanlandırıyosa o minik minik zıbınları patikleri, bodyleri aldığımız gün ne hissederim merak ediyorum doğrusu
Allah sağlıkla ve mutlulukla eriştirsin o günlere hepimizi
kizlarrr valla nane kekik nar diye bi telslandim gittim doktora mudurumden bile izin almadan/Siardakilerede dedim bna musade izin bile almadan geldm ck evhamliyim nolur.Girdim doktora Allahimmm sana cok sukurler olsun hareketlerini bile gordum ilk kez hareket ediyrdu yaa zipliyordu resmenn:)))ustelikte tam 12 haftalik olmus:)))kalbi birazcik fazla atiyrdu.Bde doktorada sordum internette de baktim asiriya kacmayinca yiyin diyr doktorlar oyle telasa gerek yk sadece asirisi zarar verirmis ama valla bilemem Herkes ynede dikkat etsin yemesin istemiyrlarsa.Aman bebislerimize dikkattt/Ck guzel Allahim hepimize saglikla kucagimiza alip hayirlisiyla saglikla buyutmeyi de nasip etsin:)))
bebek odası için ne buldum
eşim de ben de up filmini çok sevmiştik
bunu yapabilirsem inşallah bebek odamıza asmayı çok istiyorum
Eki Görüntüle 291169
daha çok erken böyle şeyler için ama paylaşmak istedim işte
bebek odası için ne buldum
eşim de ben de up filmini çok sevmiştik
bunu yapabilirsem inşallah bebek odamıza asmayı çok istiyorum
Eki Görüntüle 291169
daha çok erken böyle şeyler için ama paylaşmak istedim işte
kizlarrr valla nane kekik nar diye bi telslandim gittim doktora mudurumden bile izin almadan/Siardakilerede dedim bna musade izin bile almadan geldm ck evhamliyim nolur.Girdim doktora Allahimmm sana cok sukurler olsun hareketlerini bile gordum ilk kez hareket ediyrdu yaa zipliyordu resmenn:)))ustelikte tam 12 haftalik olmus:)))kalbi birazcik fazla atiyrdu.Bde doktorada sordum internette de baktim asiriya kacmayinca yiyin diyr doktorlar oyle telasa gerek yk sadece asirisi zarar verirmis ama valla bilemem Herkes ynede dikkat etsin yemesin istemiyrlarsa.Aman bebislerimize dikkattt/Ck guzel Allahim hepimize saglikla kucagimiza alip hayirlisiyla saglikla buyutmeyi de nasip etsin:)))
canım nasıl yapılıyormuş,biliyormusun?ben el işi şeylere çok meraklıyımdır da
cnm en iyisi zaten zeytinyağııı yada bebe yağı ama ben karıın bölgeme kızımda badem yağı ve kakao yağı da kullandımm bende tüylenme yapmadıı ama iksini karıştırmıştım belkide ondann bide daha erken zaten bunlara 4. aydan sonra göbişde gerilmeler olucaktırr...herkese aynı etkisi olmuyoo cnm bikaç kere sürr baktın yapmıyosa yapmıcak demektir..ama tabiii yüze süremiyosun bademi ne olur ne olmaz die...
ayyyy yaaa bi an önce tamamen bitsin dilerimmm artıkk bak daha iiice olmaya başlamışsınn daha da iii olsun inşalllahhof canım ya 7+5 ve 7+6 da bulanmadı 2 gün
ama tekrar geldi dün bulantılarım bugün de devam ediyor ama o 6.7. haftalardaki kadar yoğun değil
cnm bu kadar telaş yapmasaydıın yaaa merak etmeee aşırı olamdıktan sonraa çoğu şeyin zararı yok kızlarr bu kadar evhamlı olmayınnn üzmeyin kendiniziii....ayrıca o bebek o kadar kuvvetliki merak etmeyinn tutuncağı varsa tutunur ....:)))kizlarrr valla nane kekik nar diye bi telslandim gittim doktora mudurumden bile izin almadan/Siardakilerede dedim bna musade izin bile almadan geldm ck evhamliyim nolur.Girdim doktora Allahimmm sana cok sukurler olsun hareketlerini bile gordum ilk kez hareket ediyrdu yaa zipliyordu resmenn:)))ustelikte tam 12 haftalik olmus:)))kalbi birazcik fazla atiyrdu.Bde doktorada sordum internette de baktim asiriya kacmayinca yiyin diyr doktorlar oyle telasa gerek yk sadece asirisi zarar verirmis ama valla bilemem Herkes ynede dikkat etsin yemesin istemiyrlarsa.Aman bebislerimize dikkattt/Ck guzel Allahim hepimize saglikla kucagimiza alip hayirlisiyla saglikla buyutmeyi de nasip etsin:)))
ben indirime giren şampuan krem falan görürsem hemen alıyorum malum işten çıkıcam ve bi kaç ay çalışamıcam ondan stok yapıyorum
almanyadanda bebek kremleri falan ısmarladım yıl başına gelicek hepsiiii
gözün aydın canım,seni adına sevindim inan
valla bilmitorym ama inşalalh o zaman bilecek kıvama gelirim:)
ayyyy yaaa bi an önce tamamen bitsin dilerimmm artıkk bak daha iiice olmaya başlamışsınn daha da iii olsun inşalllahh
cnm bu kadar telaş yapmasaydıın yaaa merak etmeee aşırı olamdıktan sonraa çoğu şeyin zararı yok kızlarr bu kadar evhamlı olmayınnn üzmeyin kendiniziii....ayrıca o bebek o kadar kuvvetliki merak etmeyinn tutuncağı varsa tutunur ....:)))
kızzzz bu ne aceleeee sen bez stoğu da yapmaya başlamışsındırrrr kesinnn...:)))
ben de iyiyim canım saol. haftaya cuma bebişi görcem bakalım. doktor geçen net göremedi, tek yumurta ikizi de olabilirmiş.hoşbulduk canım,iyi olmaya çalışıyorum
mide bulantılarım var,bazen çok sık,bazen hafif oluyo
inşallah bebiş iyidir
sen nasılsın,geçmiş çok fazla olduğu için kimseden haberim yok,herkez iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?