ben de iyiyim canım saol. haftaya cuma bebişi görcem bakalım. doktor geçen net göremedi, tek yumurta ikizi de olabilirmiş.
Gözün aydın canım. bence en güzeli herşeyden az az yemek. ben hiç kasmıyorum kendimi o konuda. canım ne istiyosa yiyorum.
çok güzelmiş cnmmm....bebek odası için ne buldum
eşim de ben de up filmini çok sevmiştik
bunu yapabilirsem inşallah bebek odamıza asmayı çok istiyorum
Eki Görüntüle 291169
daha çok erken böyle şeyler için ama paylaşmak istedim işte
daha hiç almadım onu 6aydan sonra başlıcamen çok bezle ıslak havlu tüketimi oluyomuş şimdi genelde ıslak havlu alıyorum iyi bişeyin tek paketi 6-8tl arası değişiyo bir indirime giriyo 3ü 8tl kapıyorum
kızlar bu arada tansiyonu çok fazla düşen var mı aranızda?benim akşamları tansiyonum acayip düşüyor ayaklarım bile buz gibi oluyor başımı kaldıramıyorum valla 8lere düşüyorum.hiçbi yere gidemez olduk,misafir de çağıramıyoruz,çok fena oluyorum her akşam aynı şeyler,sonrasında bi de midem bulanıyor.ilk hamileliğimde de böyleydim5.aya kadar felan.acaba gün içinde çok yoruluyorum hep ayak üstüyüm o mu etkiliyordur?
çok güzelmiş cnmmm....
cnm en iyisiniii yaparsın bu sıpalarrr özelllikle ilk zamanlarr çok dolduruyolarrr ama nacizane bi önerimm ilk 3-4 ay ıslak mendillerle pek tavsiye etmiyorum silmeni onun yerine ılık su ve pamuk tercih et cnm yada havalar sıcak olcak nasılsa direk yıkaa neden dersenn ilk zamanlarr çok hassas oluyolarr mikrop kapma açısından ve en ii su geliyooo temizliğe hele ki kız çocuklarında özellikle idrar yolu enfeksiyonu olabiliyoo malesef 3-4 aydan sonra direk mendile geçebiliyosun....
Günaydın kızlar primanın telefonuyla uyandım25 kasımda Mng kargoda olucak dağıtımını yaparlar dedi dicektim sabah sabah noluyoo Evi süpürmem lazım akşamdan kalan çekirdek kabukları var çöp eve döndük
ben de iyiyim canım saol. haftaya cuma bebişi görcem bakalım. doktor geçen net göremedi, tek yumurta ikizi de olabilirmiş.
Gözün aydın canım. bence en güzeli herşeyden az az yemek. ben hiç kasmıyorum kendimi o konuda. canım ne istiyosa yiyorum.[/QUO
ckkk sagolun cidden gozm aydi yani:))Bde kizlar ben hc kimsede duymuyorum sizlerden ama tonusu olan yokmu hic rahminin on duvarinda??Ben yurtdisindayim burda bna diyrlarki hep tonusun var baya oyuzden dikkat et sinirli olmamak lazim ck filan??Bebeg sikiyormus o biraz..bnde oyle stersli sinirliyimki hamileyken anlatamam ama tek kocama gelince sinirleniyrm:)))napim nazim tek ona geciyr:)))
umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..
canım nakış kasnakları var işte ona istediğin bir kumaşı gerdirerek yerleştiriyosun sıkıyosun falan...geri kalanını keçekerden kesip yapıştıryosun tamammen hayal gücüne kalmış...basit yani
Günaydın canım. kolay gelsin. yine kuş mu döktü dizi izlerken?
.
çok güzelmiş cnmmm....
Cnm en iyisiniii yaparsın bu sıpalarrr özelllikle ilk zamanlarr çok dolduruyolarrr ama nacizane bi önerimm ilk 3-4 ay ıslak mendillerle pek tavsiye etmiyorum silmeni onun yerine ılık su ve pamuk tercih et cnm yada havalar sıcak olcak nasılsa direk yıkaa neden dersenn ilk zamanlarr çok hassas oluyolarr mikrop kapma açısından ve en ii su geliyooo temizliğe hele ki kız çocuklarında özellikle idrar yolu enfeksiyonu olabiliyoo malesef 3-4 aydan sonra direk mendile geçebiliyosun....
ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazımYeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi
yok bu sefer büyük kuş döktüEşim saçmış heryere Mavişin bişey yaptığı yok ya hayvana veriyorum çekirdeği dökmeden yiyo Hatta oturdu bizimle buz devrini izledi dün
cnm o bende de var yanii aslında çok yormamaya çalışıyorum ama sanırıım kızımdan ister istemez yoruluyorum sende paşandan sanırım cnm allahtan düşükkk yaniii yüksek olsa daha fenaa..tuzlu ayran iç cnm....kızlar bu arada tansiyonu çok fazla düşen var mı aranızda?benim akşamları tansiyonum acayip düşüyor ayaklarım bile buz gibi oluyor başımı kaldıramıyorum valla 8lere düşüyorum.hiçbi yere gidemez olduk,misafir de çağıramıyoruz,çok fena oluyorum her akşam aynı şeyler,sonrasında bi de midem bulanıyor.ilk hamileliğimde de böyleydim5.aya kadar felan.acaba gün içinde çok yoruluyorum hep ayak üstüyüm o mu etkiliyordur?
zaten yazın doğucaklar soyup soyup yıkarızz
ben artık eve kabuklu bişey almıyorum
bide onlar numara numara yaa 1-3 kilo 1 numara 3-6 kilo 2 numara..Eğer tosbik olurlarsa 2 no alırık
ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazımYeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi
cnm o bende de var yanii aslında çok yormamaya çalışıyorum ama sanırıım kızımdan ister istemez yoruluyorum sende paşandan sanırım cnm allahtan düşükkk yaniii yüksek olsa daha fenaa..tuzlu ayran iç cnm....
hehheheh dimi yaaa ben bazen direk unutuyorum yazın sıcağındaa gelcekler die..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?