2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen bende kasmıyorum canım bişeyi çok isterse yiyorum valla Normal insanların canı isterken biz hamişler napalım

kızlar bu arada tansiyonu çok fazla düşen var mı aranızda?benim akşamları tansiyonum acayip düşüyor ayaklarım bile buz gibi oluyor başımı kaldıramıyorum valla 8lere düşüyorum.hiçbi yere gidemez olduk,misafir de çağıramıyoruz,çok fena oluyorum her akşam aynı şeyler,sonrasında bi de midem bulanıyor.ilk hamileliğimde de böyleydim5.aya kadar felan.acaba gün içinde çok yoruluyorum hep ayak üstüyüm o mu etkiliyordur?

çok güzelmiş cnmmm....

cnm en iyisiniii yaparsın bu sıpalarrr özelllikle ilk zamanlarr çok dolduruyolarrr ama nacizane bi önerimm ilk 3-4 ay ıslak mendillerle pek tavsiye etmiyorum silmeni onun yerine ılık su ve pamuk tercih et cnm yada havalar sıcak olcak nasılsa direk yıkaa neden dersenn ilk zamanlarr çok hassas oluyolarr mikrop kapma açısından ve en ii su geliyooo temizliğe hele ki kız çocuklarında özellikle idrar yolu enfeksiyonu olabiliyoo malesef 3-4 aydan sonra direk mendile geçebiliyosun....

Gündüzde dinlenmiş olsan rahatlarsın biraz sanırımmm.Ben bi iki gün dışarı çıktım akşamları bacaklarım belim falan ağrısından duramadım

umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..

zaten yazın doğucaklar soyup soyup yıkarızz

Günaydın canım. kolay gelsin. yine kuş mu döktü dizi izlerken?

ev kısmında dikiş var gibi görünüyo orda bir atraksiyn var gerisi dediğin gibi kes yapıştır işi

ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazım Yeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi

ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazım Yeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi

bide onlar numara numara yaa 1-3 kilo 1 numara 3-6 kilo 2 numara..Eğer tosbik olurlarsa 2 no alırık

cnm o bende de var yanii aslında çok yormamaya çalışıyorum ama sanırıım kızımdan ister istemez yoruluyorum sende paşandan sanırım cnm allahtan düşükkk yaniii yüksek olsa daha fenaa..tuzlu ayran iç cnm....
zaten yazın doğucaklar soyup soyup yıkarızz

hehheheh dimi yaaa ben bazen direk unutuyorum yazın sıcağındaa gelcekler die..:))

benim görümcemün tosuncuğu 1 numarayı 2 gün, 2 numarayı da 5 gün kullandı
ellerinde kaldı stokladıkları

olsun olsun allahtan yazın geliyolar pusete koyar koyar gezeriz allahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…