kıyamam canımm rabbim hayırlısını versinn kaç haftalıktıı
aayy bende tosbik çıkarsa şok olurumminiciğim bu bünyeden 4-5 kilo bebek çıktığını düşünemiyorum
ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazımYeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi
olsun olsun allahtan yazın geliyolar pusete koyar koyar gezeriz allahh
valla cnm ummadık taş baş yararöff randevum daha 10 gün sonra sıkıldım beklemekten uzun zaman görmeyincede korkuyo insannn
heheheh evet yaaa 1 bilemedin 2 paket almak lazımmm 1 numaradann bu sıpaların popişlerii hemen büyüyo bide siz üzerlerindeki kg lara aldanmayın mesela 1 numara 2-5 kg arası ama mx 4 kg a kadar kullanabiliyoo yada 2 no 3-6 arası ama 5 kg a yani bez büyüdükçee 1-2 kg azı olunca değiştirme ihtiyacı duyuyosunn o yüzden aşırı stok yapmayınn derimmm...:))
umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..
aayy bende tosbik çıkarsa şok olurumminiciğim bu bünyeden 4-5 kilo bebek çıktığını düşünemiyorum
hergün 1 muz ve bıldırcın yımırtası ye minimum 3750 gr çıkmazsa ben de bıdık değilim
tecrubeyle sabit!!!
ben tatile bile gitmeyi düşünüyorumtabi yaz sonu
gelir gelir ben 3 hafta görmemiştim şimdide hafta 3 kere görcem hehehehbugün gidemicem ptesiye kaldı sonuç işi
ben tatile bile gitmeyi düşünüyorumtabi yaz sonu
gelir gelir ben 3 hafta görmemiştim şimdide hafta 3 kere görcem hehehehbugün gidemicem ptesiye kaldı sonuç işi
hergün 1 muz ve bıldırcın yımırtası ye minimum 3750 gr çıkmazsa ben de bıdık değilim
tecrubeyle sabit!!!
yok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala
yok bu sefer büyük kuş döktüeşim saçmış heryere mavişin bişey yaptığı yok ya hayvana veriyorum çekirdeği dökmeden yiyo hatta oturdu bizimle buz devrini izledi dün
evet olabilir dedi doktor. bi tanesini net gördü de, ikinci de var gibi dedi. baya uzun uzun baktık ama göremedik, hatta başka bi doktor daha geldi, 25 inde tekrar bakmaya karar verdiler.aaa ikizlerime ikiz arkadaş mı gelecek yoksaa
bide kız olursa ne daattlluu olurlar böyle fırfırlı mayo altı alıcaksın popişinin arasına giricek oooyyy yirim onuu beeen
biz de dün eşimle Buz devrini izledik. zaten evimiz animasyon filmleri ile dolu. ama biz çok seviyoruz, tekrar tekrar izliyoruz.
biz de dün eşimle Buz devrini izledik. zaten evimiz animasyon filmleri ile dolu. ama biz çok seviyoruz, tekrar tekrar izliyoruz.
evet olabilir dedi doktor. bi tanesini net gördü de, ikinci de var gibi dedi. baya uzun uzun baktık ama göremedik, hatta başka bi doktor daha geldi, 25 inde tekrar bakmaya karar verdiler.bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya. kısmet.
Benim arkadaşım 54 kilo. bebişi 4 kilo doğdu. o kadar tombiş ki gözleri tam açılmıyo
ay yerimm poişlere kum yapışıyo bidee
canım muz tamamda hatta günde 2 tane yiyeebilirim ama bıldırcın yumurtasına ben yokummm
bide kız olursa ne daattlluu olurlar böyle fırfırlı mayo altı alıcaksın popişinin arasına giricek oooyyy yirim onuu beeen
evet olabilir dedi doktor. bi tanesini net gördü de, ikinci de var gibi dedi. baya uzun uzun baktık ama göremedik, hatta başka bi doktor daha geldi, 25 inde tekrar bakmaya karar verdiler.bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya. kısmet.
Benim arkadaşım 54 kilo. bebişi 4 kilo doğdu. o kadar tombiş ki gözleri tam açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?