2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam canımm rabbim hayırlısını versinn kaç haftalıktıı

canm bnm bnde yasadim snn yasadigini hicc sakin uzme sikma kendini neden biliyrmusun bn 3 ay bekledim bebgim alindiktan snra ve denedigim ay hamile kaldim.ilk bebegimin kalbi durdugunda 9 hafta 5 gunluktu bn 1 hafta bilmedimve burda bulundugum yerde gurbetteyim kimsemde yoktu ustelik burda bna hc anestezi filan da yapmadan aldilar ck aci cektim.Belki sn benden sanslisin...hep internette nekadar kokulacak sey varsa okudum kendimi uzdum bdaha olmicak sandim ama Allaha ck sukur 3 ay snra yne hamileydim ve suan 12 haftalik.Hicc uzme kendini cok guzel olucak snn icinde....

ozaman öyle yaparım olsun eninde sonunda lazım Yeni doğan 2 paket falan gider dedi yeni doğum yapmış arkadaşım mini al sonra çok alma yeni doğandan dedi

heheheh evet yaaa 1 bilemedin 2 paket almak lazımmm 1 numaradann bu sıpaların popişlerii hemen büyüyo bide siz üzerlerindeki kg lara aldanmayın mesela 1 numara 2-5 kg arası ama mx 4 kg a kadar kullanabiliyoo yada 2 no 3-6 arası ama 5 kg a yani bez büyüdükçee 1-2 kg azı olunca değiştirme ihtiyacı duyuyosunn o yüzden aşırı stok yapmayınn derimmm...:))

olsun olsun allahtan yazın geliyolar pusete koyar koyar gezeriz allahh

ben tatile bile gitmeyi düşünüyorum tabi yaz sonu

valla cnm ummadık taş baş yarar öff randevum daha 10 gün sonra sıkıldım beklemekten uzun zaman görmeyincede korkuyo insannn

gelir gelir ben 3 hafta görmemiştim şimdide hafta 3 kere görcem heheheh bugün gidemicem ptesiye kaldı sonuç işi

ööff bunların bezleri bile karışık zati staj yapıcam önce sonra başlıcam

umutla haziran annesi olmayı bekliytordum ama Raabim nasip etmedi malesef bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.Rabbim sizin meleklerinizi korusun inşallah..

Gizem canım çok üzüldüm. herşeyin hayırlısı canım. Allahın takdiri. sakın ümidini yitirme. inşallah en yakın zamanda yine hamiş olursun. dua et.

gelir gelir ben 3 hafta görmemiştim şimdide hafta 3 kere görcem heheheh bugün gidemicem ptesiye kaldı sonuç işi

rahat olursa gebeliğim 6. ayımda annemlerin yazlığına gidip 2buçuk ay kalıp gelip pırt diye doğurup babamızı da alıp tekrar yazlığa gitmeyi planlıyoruz
ama tabi sözümüz sağlığa

yok ben seneye vazgeçtim tatildenn en fazla annemlere gider kalırım.ama 1 yaşına gelsin salıcam kumsala

yok bu sefer büyük kuş döktü eşim saçmış heryere mavişin bişey yaptığı yok ya hayvana veriyorum çekirdeği dökmeden yiyo hatta oturdu bizimle buz devrini izledi dün
biz de dün eşimle Buz devrini izledik. zaten evimiz animasyon filmleri ile dolu. ama biz çok seviyoruz, tekrar tekrar izliyoruz.

aaa ikizlerime ikiz arkadaş mı gelecek yoksaa
evet olabilir dedi doktor. bi tanesini net gördü de, ikinci de var gibi dedi. baya uzun uzun baktık ama göremedik, hatta başka bi doktor daha geldi, 25 inde tekrar bakmaya karar verdiler. bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya. kısmet.

aayy bende tosbik çıkarsa şok olurum miniciğim bu bünyeden 4-5 kilo bebek çıktığını düşünemiyorum

Benim arkadaşım 54 kilo. bebişi 4 kilo doğdu. o kadar tombiş ki gözleri tam açılmıyo

maşalllaaahh

ay yerimm poişlere kum yapışıyo bidee

Günaydın herkese kızlar bizim mutfak berbat ama toplamicam valla sabah yine az lekelenmem oldu benim gibi çok uzun zamandır lekelenmesi olan var mı ya benim 5. haftamdan beri var ben biraz geçmişe bakimm uffff :78:

bide kız olursa ne daattlluu olurlar böyle fırfırlı mayo altı alıcaksın popişinin arasına giricek oooyyy yirim onuu beeen

hadi bakalımmm cnm yaaa az kalmışşş ....cnm 4 kilo çok tombiş değilkii zatenn normali 3-4 kg arasııı cnm 5-5,30 douran hatunlarrr var cnm ben almıyım mümkünseee bana 3200-3300 ideal cnm ...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…