2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yokum diyooorrrr

çok mu iğrenç bıldırcın yımırtası?
ben almayı ve sabahları 1 adet yemeyi düşünüyordum :44:

yok canıım ben küçükken her sabah 1 adet çiğ yutardım lüp die gidiyo bide annem biraz tuz ekerdi üzerin 1 bıldırcın 1 tavuk yımırtası 1 adet balık yağı bi kaşık bal bööğğğbbbbbbbbbb

biz de dün eşimle Buz devrini izledik. zaten evimiz animasyon filmleri ile dolu. ama biz çok seviyoruz, tekrar tekrar izliyoruz.

biz de çok seviyoruz animasyon filmlerini
bizim müstakbel minikler için hatrı sayılır bir çizgi film animasyon arşivi var evde

hayırlı ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o
ben çok tedirgin oluyorum kalbiydi, boyuydu, ensesiydi, erken doğumuydu derken doğunca da bitmicek
muhtemelen sütüm yetmicek ikisine birden mama yedircem miniklerime

yokum diyooorrrr

çok mu iğrenç bıldırcın yımırtası?
ben almayı ve sabahları 1 adet yemeyi düşünüyordum :44:

valla hamdi beyin bu iğrenç teklifine yokum diyorum Canım gerçekten çok yararlıymış ama benim evde 3 tane kuşum var bitanesi yumurtladı flan ben şimdi bıldırcın yumurtasını görünce benim minnoşlar gelir aklıma yiyemem imkanı yok yani Normal yumurta bile yiyemiyorum hamile kaldıktan sonra

Yok vallahi. Kalktik esimle 8de biraz oturduk sonra camasir yikamaya gittik. Ordanda mutfak alisverisine gittik. Tekrar camasirhaneye git camasirlari kurutmaya at. Katla al eve getir :26:
Kahvaltiyi anca bu saate bitirdik..

Nasilsiniz bakalim iyi misiniz?
Benim dun biraz agrim vardi kosicim sicak su torbasi getirdide hafifledi biraz.Sonrada uyumusum erkenden 9 gibi :26:
Sizlerdemi cok erken uyuyorsunuz?Hic bisey yapmasamda cok yoruluyorum ben

cnm öyle deme yaaa belli olmaz ki cnmmm evet doymazlarsa tabii takviye yaaprsın ama kendini yetmez die düşünüp üzme sakınnn ....

bööökkhhh kaşım gözüm dağıldı valla İnsan 12 ci haftadan sonra hamile gibi hissetmiyo kendini bu nedir ya

sıcak su torbasını karnına koymuyosun di mi zeynocum:44:

tünaydın kıslarr sabahtan beri kalktım ama anca kendime gelebildiim yazlık konusu açılmışken bende yazlıkta olucam doğumuma istanbula yetişirim artıkın oradaki eve de bi oda yapıcam inşallah 4 ay kalır eve dönerim mevlütte kışa kalacak bütün akrabalar yazlıklarında oluyo çünkü 40 mevlüdünü kışa okutsam bişey olmaz dimi?

Gunaydin anneler..
Gerci oglen oldu :26:

günaayydıın canıım

bende anca kalktımmmm

uykucular sizi

bööökkhhh kaşım gözüm dağıldı valla İnsan 12 ci haftadan sonra hamile gibi hissetmiyo kendini bu nedir ya

nie yaa annem çok zayıfım die vitamin dopingi yapıyodu bana sağ olsun o zaman ağlıyodum falan kavga ediyoruk sabah evde harp oluyodu hep ama şimdi iyi yapmış diyorum

canım senden fazlayım diye hatırlıyorum 87 ile kaldım ben

canım bende 3 ay öncesinde 87 idim
5. hafta ögrendim hamile oldugumu o zamana kadar 2 kilo vermisim
devamındada mide bulantılarım basladı su anda 78 kiloyum
ama yemeye baslayınca cabuk alırım herhalde
dikkat etmemiz lazım tabi cünki sonra vermesi zor

kızlar hiç üzülmeyinn çünküüü istatistiklere göre hamişliktee en az kiloyuu siz alacaksınızz diye düşünüyorummm....
canım bende cok kilo almıcam gibi hissediyorum ama bilemem tabi
iştahım falan tavan yaparsaa
ama dikkat etmem lazım bunu biliyorum
helekide kilo verdım o kadar
bu bir sans iyi degerlendirmem lazım

Nasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.
canım cok stres yapmıssın hemen doktorada gıtmıssın
evet içmememiz gerekıyor ama
bende basta nane içtim bilmeden
nar yedim ki halada dayanamayıp yiyorum bazen
abartmamak önemli hatta hiç içmemek yada yememek güzel tabi

benim cildim kafayı falan yedi bence
bi bakıyorum cok güzel bi bakıyorum kurumus dedıgın gibi
özellikle dudaklarım cok fena benim

cok tatlııııııııııı bayıldım buna

valla cnm ummadık taş baş yarar öff randevum daha 10 gün sonra sıkıldım beklemekten uzun zaman görmeyincede korkuyo insannn

valla yaa ayda bir nasıl dayancaz bilmiyorum
15 gün geçince içime dert oluyor benim görsem diye
görmeyince korkular stresler baslıyor

cnm öyle deme yaaa belli olmaz ki cnmmm evet doymazlarsa tabii takviye yaaprsın ama kendini yetmez die düşünüp üzme sakınnn ....

ister istemez oluyo işte
ama elimden bişey gelmez napim Allah verir kolaylığını hele bi doğsunlar da

çok duygusalım ya bu ara çöpten pet şişe toplayan bi kadın gördüm salya sümük eve zor attım kendimi
turkcell reklamı çıkınca zaten hemen kapatılıyo evde
ezana bile ağlar oldum

merhaba hanimlar
bende yattim 3 saat uyumusum ya :)
kendime geldim valla

ben cok sabirsizim ya nasil gecicek bu haftalar aylar dimi ya
birde cok sikca girdim ultrasona cok rahatsizim o konuda su kanama olaylari bitsin 2 ay gitmicem ya zirt pirt
giriyorum bebekte buyumuyor gibi gelior

tünaydın cnmm valla canım senin mazeretim var olur bence ama çokda iyi bilmem bütün yakınlarım hemen aptı mevlutunu çünkü bende tam 40 ına doğru veya denk gelirse o gün yapmayı düşünüyorum çıksın aradan bir an önceee zaten burda eşimin tarafı var tek tek gelmezler öyle, mevlutta gelirler işte okadar isabet zaten İstanbuldanda bi iki kişi teyzem falan anca

selam kızlar nbrsiniz
bugün hafta tatilim şöyle güzel bir kahvaltı hazırladım eşimle topladım temizledim etrafı içim raha etmiyor eve saddam girmiş gibiydi...

banyolarıda dün temizledim evim mis gibi oldu şimdide kahve keyfi yapıyorum sonrada alşverişe gitcem eee bide bakımı unutmayalım kaşlar alınacak saçlar fönlenecek ....eller oceeeelencek bide şı giyindikmi eşimin yolunu tutcam çok işim var çokkkkkk....

sizleri bir göreyim dedim bakayım naptınız ne ettiniz...giden varmı muayeneye dün felan...?

ya canım su ultrason olayıı
etkiliyormu zararı varmı cidden
bende ha bire girip duruyorum gibi geliyor
doktora karar veremedim hala
ayın 24 ünde bi gitcem
28 inde öbürüne pöfff :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…