Gunaydin anneler..
Gerci oglen oldu :26:
yokum diyooorrrr
çok mu iğrenç bıldırcın yımırtası?
ben almayı ve sabahları 1 adet yemeyi düşünüyordum :44:
Gunaydin anneler..
biz de dün eşimle Buz devrini izledik. zaten evimiz animasyon filmleri ile dolu. ama biz çok seviyoruz, tekrar tekrar izliyoruz.
evet olabilir dedi doktor. bi tanesini net gördü de, ikinci de var gibi dedi. baya uzun uzun baktık ama göremedik, hatta başka bi doktor daha geldi, 25 inde tekrar bakmaya karar verdiler.bi tane olsun sağlıklı olsun canım ya. kısmet.
yokum diyooorrrr
çok mu iğrenç bıldırcın yımırtası?
ben almayı ve sabahları 1 adet yemeyi düşünüyordum :44:
Gunaydin anneler..
biz de çok seviyoruz animasyon filmlerini
bizim müstakbel minikler için hatrı sayılır bir çizgi film animasyon arşivi var evde
hayırlı ve sağlıklı olsunlar da önemli olan o
ben çok tedirgin oluyorum kalbiydi, boyuydu, ensesiydi, erken doğumuydu derken doğunca da bitmicek
muhtemelen sütüm yetmicek ikisine birdenmama yedircem miniklerime
yok canıım ben küçükken her sabah 1 adet çiğ yutardım lüp die gidiyobide annem biraz tuz ekerdi üzerin 1 bıldırcın 1 tavuk yımırtası 1 adet balık yağı bi kaşık bal bööğğğbbbbbbbbbb
Yok vallahi. Kalktik esimle 8de biraz oturduk sonra camasir yikamaya gittik. Ordanda mutfak alisverisine gittik. Tekrar camasirhaneye git camasirlari kurutmaya at. Katla al eve getir :26:
Kahvaltiyi anca bu saate bitirdik..
Nasilsiniz bakalim iyi misiniz?
Benim dun biraz agrim vardi kosicim sicak su torbasi getirdide hafifledi biraz.Sonrada uyumusum erkenden 9 gibi :26:
Sizlerdemi cok erken uyuyorsunuz?Hic bisey yapmasamda cok yoruluyorum ben
sıcak su torbasını karnına koymuyosun di mi zeynocum:44:
Gunaydin anneler..
bende anca kalktımmmm
bööökkhhh kaşım gözüm dağıldı vallaİnsan 12 ci haftadan sonra hamile gibi hissetmiyo kendini bu nedir ya
canım senden fazlayım diye hatırlıyorum 87 ile kaldım ben
canım bende cok kilo almıcam gibi hissediyorum ama bilemem tabikızlar hiç üzülmeyinn çünküüü istatistiklere göre hamişliktee en az kiloyuu siz alacaksınızz diye düşünüyorummm....
canım cok stres yapmıssın hemen doktorada gıtmıssınNasil ya ama ben gecen hafta ictm iki bardak(ay fena canm sikildi smdi ben hic boyle bisey duymadim ki ya dktor da demedi.Evhamin hat safhasindayim suan.Hamileligime mutlu bile olamaz oldum hep dusucek kalbi durcak dye.Allahim yardim et yarabbim.
benim cildim kafayı falan yedi benceKızlarrr yaa benim cildimmm özellikle yüzümmm acaip kuruduu yaaa..normalde cildim karmadırr ama bu hamişliğimdee böyle nerdeyse pul pul olduu normal nemlendiricimi sürüyorumm ama o bile bi süre nemlendirip sonra gene kuru yapıyoo naaapsammm ki...cildimee bebe yağı sürüyorummm banyolardan sonrada yüzüm olduğundann bilemedim...:26::26::26:
bebek odası için ne buldum
eşim de ben de up filmini çok sevmiştik
bunu yapabilirsem inşallah bebek odamıza asmayı çok istiyorum
Eki Görüntüle 291169
daha çok erken böyle şeyler için ama paylaşmak istedim işte
valla cnm ummadık taş baş yararöff randevum daha 10 gün sonra sıkıldım beklemekten uzun zaman görmeyincede korkuyo insannn
cnm öyle deme yaaa belli olmaz ki cnmmm evet doymazlarsa tabii takviye yaaprsın ama kendini yetmez die düşünüp üzme sakınnn ....
tünaydın kıslarr sabahtan beri kalktım ama anca kendime gelebildiim yazlık konusu açılmışken bende yazlıkta olucam doğumuma istanbula yetişirim artıkın oradaki eve de bi oda yapıcam inşallah 4 ay kalır eve dönerim mevlütte kışa kalacak bütün akrabalar yazlıklarında oluyo çünkü 40 mevlüdünü kışa okutsam bişey olmaz dimi?
merhaba hanimlar
bende yattim 3 saat uyumusum ya :)
kendime geldim valla
ben cok sabirsizim ya nasil gecicek bu haftalar aylar dimi ya
birde cok sikca girdim ultrasona cok rahatsizim o konuda su kanama olaylari bitsin 2 ay gitmicem ya zirt pirt
giriyorum bebekte buyumuyor gibi gelior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?