2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz Akkayanın kendi alışveriş sitesi var bebeklere dikiyo özell kız olursa aynı gün sipariş vericemm

Eki Görüntüle 291311

yerimmmmmmmmm

Super birsey bu.. Siteyi ozelden yazabilirmisin ? Benim kizim olcak diye doguyor icime Simdiden cicilere bakayim

Bu arada ben cok sIk acikiyorum ama hemen doyuyorum. Kahvaltiya bile az yiyorum. Simdi annemin yolladigi yemegi yedim 5 tane ( yemegin ismini yazmiyorum,bazilarin belki cani ister diye )koydum tabaga ve doydum.. hatta ilk defa yemek sanki midemi bulandirdi. bogazima kadar doluyum

Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsinnn

bende doluyorum hemen yaa öff.. Chic forg yaz arama motoruna çıkar canım

malesef 4 gün beklemem lazım doktor için aslında geçen hafta gitmem gerekiyordu eşimi göreve yolladılar vana gitti hamilelikten midir nedir onsuz doktora gitmek istemiyorum inat dedim kendi ailem burda kaç kere dediler gidelim doktora diye yok içimden gidesim gelmiyor kocam olmasan asla oda çarşamba günü gelicekmiş

hımm artık bekliyceksin canım asitsiz şeyler ye iç.bol elma ye midenin suyunu alır.galeta kraker sarı leblebi işe yarıyo burdaki kızların anlattıkları kadarıyla

açıkçası bana pahalı geldi ama tasarım malummm

evet baya pahalı cnm yaaa ....güzell şeyler var ama çok cici...ama açıkçasıı ben bu kadar pahalıya kaçma taraftarıı değilim çünküü 1 defa ya giyiyo ya giyemiyoo kuzularr o kadar çabu büyüyolar kii kızımdaa inan 2 koca torba hiç giydiremeden gönderdiklerim olduu yaniii...bazı kıyafetlerini sadece foto amaçlı kullanabildimmm o yüzdenn almadan olmuyoo ama çok aşırı kaçmayın derim kendimcee nacizanee....:))))

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsinn

geçen l.c waikikiye gittim kendimi kaybettim resmenn

ben de cinsiyetini öğrensem kendimi kaybedeceğim ama ben pembişlere gidiyorum,eşim mavişlere:))yeşil,turuncu görmüyor gözümüz

aslında bir çizelge hazırlasak herkes içinden geçeni söylese kimler bilmiş kimler yanılmış ögrenmiş oluruz

kızlar bugün herkes erken kaçmış anlaşılan :))
çizelge fikrini de sevdim.
benimkisi kız bence. oğlan olsun şimdiden baskı hissetmeyelim üzerimizde istiyorum ama...
rüyalarımda hep oğlan çıkıyo, tersi olurmuş çoğu zaman, bakarız nasip 6 aralık ta öğreneceğim inş...

benimkide kız öyle hissediyorum

ilk bebeğimi 2 yıl önce 9 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim.sonrasında yapışıklık oluştu.1 yıl sonra farkedildi.açıldı.sonra eşimde sperm sayısı az çıktı.tüp bebeğe geçeçektikki o ay yine hamile kaldım ve 8.haftada yine durdu bebeğimimn kalbi.Rabbim hayırlısını versin inş..

ben dr. soramiyorum böyle seyleri esimin samimi arkadasi
ama ilac almami kesinlikle yasakladi
kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah

canım bendede var dr um çok çok iyi kalbin rahat etsin ama sen de dr una sor tabi, OSMOLAC diye bir şurup var, kana karışmıyormuş sadece yediğin besinlerin suyunu tutuyormuş.yemekle beraber alıyorsun.aklında bulunsun sıkma canını.

canımmm ilk oğlumuz hayırlı olsun. sağlığıyla sıhhatiyle doğsun annesine babasına hayırlı evlat olsun inş...
oğlumuza arkadaş mı gelin adayı mı daha çok olacak bakalım gelenler arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…