Deniz Akkayanın kendi alışveriş sitesi var bebeklere dikiyo özell kız olursa aynı gün sipariş vericemm
Eki Görüntüle 291311
yerimmmmmmmmm
hehehehhe tıkanmalar başlıyoo artık bende laptopa girerken hep bacaklarımı önüme çekip otururdummm geçen eşimm düzgün otur sıkıştırıp duuryon çocuğu demezmii....
iyi akşamlar cnm..bizde yemek faslını bitirdik de geldik....
kendinee kuzuna ii bak cnm
ohhh ne güzel yapmışsın cnm bende bi saldım valla yarın eşim ütülerimi yapıcak sağolsun çamaşırlarımı asıcak falan...bende pazartesş artık bi genel sil süpür yapıcamm şimdilik öyle dip köşeleri geçiyorumm....
aynennn iştee annem de uzaktaa 1 ay sonra kısmetse gelicek inşallahhh....
maşallahhh paşanaaa cnmm....
bende sen gibiyim cnm çok acıkıyorumm hemen bişi istiyorum ama accık yiynce tıkanıyorumm bende...
çok güzelllll güle güle giysin kuzucuk...
afiyet olsunn tatlım
cnm valla benim uyku hat safhadaaa ama çikolata falan da yiyorum sürekliii anlayamadımmm valla....
çok cici ama hele bi sağlıkla gelsin kuzularda öyle tatlı şeyler bulcaksınız kii....
Super birsey bu.. Siteyi ozelden yazabilirmisin ? Benim kizim olcak diye doguyor icimeSimdiden cicilere bakayim
Bu arada ben cok sIk acikiyorum ama hemen doyuyorum. Kahvaltiya bile az yiyorum. Simdi annemin yolladigi yemegi yedim 5 tane ( yemegin ismini yazmiyorum,bazilarin belki cani ister diye )koydum tabaga ve doydum.. hatta ilk defa yemek sanki midemi bulandirdi. bogazima kadar doluyum
bende doluyorum hemen yaa öff.. Chic forg yaz arama motoruna çıkar canım
Tesekkurler,hemen gezeyim sitede :26:
canım benim bulantım olmadı hiç o yüzden pek yardım edemiycem üzülerekAma doktoruna danış mutlaka bulantı ilacı vericektir o rhatlatır.Hastaneye gidip serum yemektense doktorun bulantı ilacı versin onu iç
açıkçası bana pahalı geldi ama tasarım malummm
malesef 4 gün beklemem lazım doktor için aslında geçen hafta gitmem gerekiyordu eşimi göreve yolladılar vana gitti hamilelikten midir nedir onsuz doktora gitmek istemiyorum inat dedim kendi ailem burda kaç kere dediler gidelim doktora diye yok içimden gidesim gelmiyor kocam olmasan aslaoda çarşamba günü gelicekmiş
açıkçası bana pahalı geldi ama tasarım malummm
Evet pahaliymis ama cok tatli birsey ya bu. Bayildim resmen
kent hastanesi galıba senın hastanen cnm banada cok phalı gıbı geldı nasıl hızmettenm memnunmusun..hangi şehırdesın bilmıyorum ama ben İzmirdeyım benım kı de 175
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
geçen l.c waikikiye gittim kendimi kaybettim resmenn
canım allah analı babalı büyütmek nasip etsinn
ben de cinsiyetini öğrensem kendimi kaybedeceğim ama ben pembişlere gidiyorum,eşim mavişlere:))yeşil,turuncu görmüyor gözümüz
kızlar bugün herkes erken kaçmış anlaşılan :))
çizelge fikrini de sevdim.
benimkisi kız bence. oğlan olsun şimdiden baskı hissetmeyelim üzerimizde istiyorum ama...
rüyalarımda hep oğlan çıkıyo, tersi olurmuş çoğu zaman, bakarız nasip 6 aralık ta öğreneceğim inş...
canm bnm bnde yasadim snn yasadigini hicc sakin uzme sikma kendini neden biliyrmusun bn 3 ay bekledim bebgim alindiktan snra ve denedigim ay hamile kaldim.ilk bebegimin kalbi durdugunda 9 hafta 5 gunluktu bn 1 hafta bilmedimve burda bulundugum yerde gurbetteyim kimsemde yoktu ustelik burda bna hc anestezi filan da yapmadan aldilar ck aci cektim.Belki sn benden sanslisin...hep internette nekadar kokulacak sey varsa okudum kendimi uzdum bdaha olmicak sandim ama Allaha ck sukur 3 ay snra yne hamileydim ve suan 12 haftalik.Hicc uzme kendini cok guzel olucak snn icinde....
ben dr. soramiyorum böyle seyleri esimin samimi arkadasi
ama ilac almami kesinlikle yasakladi
kabizlik bir yana ihinirken aklim hep bucurde ona sakincasi varmi diye bakalim esimsiz gidersem sali gunu saorcam insallah
Kızlar merhaba.Bugün ikili testim yapıldı bebişimin ense kalınlığı 1.0 mm çıktı.Doktorum gayet iyi dedi.Fakat kesin sonuç 10 güne kadar çıkacak.Kan tahlili sonuçlarımız yani.Bu arada cinsiyet tahminini söledi doktorum.Sanırım küçük erkeğimmm geliyo.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?