seeelllaaamm kıızllaarrr ben geldiiim kocişle sinemaya gittik bugüün biraz vurdu kırdılıydı ama oynayan adamın baklavaları beni cezbettikten sonra pek önemsemdiiim
keyifli zaman geçirmişsin anlaşılan.birde ben kendime güvenim çıkabilsem evden...
evden çıkmaya çıkmaya alıştım galiba. buralar sakin bu gece...
tv de bomboş,kızlarda yok. film izledik bizde evde ama kesmedi beni
güzzeldi valla çok güzelim ya insan bi kendine geliyo gerçi ben evimi özlüyorum sabah 9da çıkıp akşam 10da gelince evimi özlüyoruum
ev gibisi yok tabi ama ben biraz abarttım galiba bu durumuönümüzdeki hafta sonu ikili testi miz var onu atlatınca içim daha rahat eder herhalde...
benim bugün sonuçlarım çıktı ama işimden dolayı gidemedim ç.ba gidicem inşallah pteside izin vermedilerç.ba gidicem
ama ense ölçümü iyiydi değil mi senin... sıkıntı yoktur kanda inş. cinsiyet belli olmadımı 2 li testte senin bücürün...
seeelllaaamm kıızllaarrr ben geldiiim kocişle sinemaya gittik bugüün biraz vurdu kırdılıydı ama oynayan adamın baklavaları beni cezbettikten sonra pek önemsemdiiim
iyiydi canım..inşallah bişey çıkmaz biraz tırsıyoru nedense benim bebiş arkası dönükmüş belki bu gidişimde dönmüş olurrüya gördüm yumurta yedim vee erkek evlatmış ama ben kız hissediyoduum artıkın hayırrlısı
adam deli bişey yaa baak net baklavaların belli olduğu bir sahne
Eki Görüntüle 291431
henry cavill
yaw bilmiyorum ya soyup soyup yedim hemide köy yımırtasıymış normalde haşlanmış yumurta çok yemem çok güzelmiş die de yedim valla
beğenilmiycek gibi değillllliffeti izledim bende oturdum
gelince bende ffeti açtıydım eşim pcdeydi sen bunu al kumandayı ver iffetde neymiş diyip değiştirdi adam dizi düşmanıı ya ddizi bitene kadar ömrümü yiyoo
ayy bacım heyecanlıydı yaaa hemen kısa bi özettali ihsanın evlenme teklifini kabul etti cemil betüllere rest çekti evi terk etti ve iffeti kaçırdııı
baya ekşınlıymış ben açtığım sıra ali ihsanın kızıydı galiba o uyuşturu kullanıyomuş orayı izledim bi
neyse bebişim pen kaçar öpüyorum seni ve bızdığıiyi geceler bebek
günayydın bebiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?