2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seeelllaaamm kıızllaarrr ben geldiiim kocişle sinemaya gittik bugüün biraz vurdu kırdılıydı ama oynayan adamın baklavaları beni cezbettikten sonra pek önemsemdiiim

seeelllaaamm kıızllaarrr ben geldiiim kocişle sinemaya gittik bugüün biraz vurdu kırdılıydı ama oynayan adamın baklavaları beni cezbettikten sonra pek önemsemdiiim

keyifli zaman geçirmişsin anlaşılan.birde ben kendime güvenim çıkabilsem evden...
evden çıkmaya çıkmaya alıştım galiba. buralar sakin bu gece...
tv de bomboş,kızlarda yok. film izledik bizde evde ama kesmedi beni

güzzeldi valla çok güzelim ya insan bi kendine geliyo gerçi ben evimi özlüyorum sabah 9da çıkıp akşam 10da gelince evimi özlüyoruum

güzzeldi valla çok güzelim ya insan bi kendine geliyo gerçi ben evimi özlüyorum sabah 9da çıkıp akşam 10da gelince evimi özlüyoruum

ev gibisi yok tabi ama ben biraz abarttım galiba bu durumu önümüzdeki hafta sonu ikili testimiz var onu atlatınca içim daha rahat eder herhalde...

ev gibisi yok tabi ama ben biraz abarttım galiba bu durumu önümüzdeki hafta sonu ikili testimiz var onu atlatınca içim daha rahat eder herhalde...

benim bugün sonuçlarım çıktı ama işimden dolayı gidemedim ç.ba gidicem inşallah pteside izin vermedilerç.ba gidicem

ama ense ölçümü iyiydi değil mi senin... sıkıntı yoktur kanda inş. cinsiyet belli olmadımı 2 li testte senin bücürün...

iyiydi canım..inşallah bişey çıkmaz biraz tırsıyoru nedense benim bebiş arkası dönükmüş belki bu gidişimde dönmüş olur rüya gördüm yumurta yedim vee erkek evlatmış ama ben kız hissediyoduum artıkın hayırrlısı

yivrum bak görürsün ikimizde rezil olucazz

beğenilmiycek gibi değilllll iffeti izledim bende oturdum

gelince bende ffeti açtıydım eşim pcdeydi sen bunu al kumandayı ver iffetde neymiş diyip değiştirdi adam dizi düşmanıı ya ddizi bitene kadar ömrümü yiyoo

ayy bacım heyecanlıydı yaaa hemen kısa bi özett ali ihsanın evlenme teklifini kabul etti cemil betüllere rest çekti evi terk etti ve iffeti kaçırdııı

ayy bacım heyecanlıydı yaaa hemen kısa bi özett ali ihsanın evlenme teklifini kabul etti cemil betüllere rest çekti evi terk etti ve iffeti kaçırdııı

baya ekşınlıymış ben açtığım sıra ali ihsanın kızıydı galiba o uyuşturu kullanıyomuş orayı izledim bi
neyse bebişim pen kaçar öpüyorum seni ve bızdığı iyi geceler bebek

baya ekşınlıymış ben açtığım sıra ali ihsanın kızıydı galiba o uyuşturu kullanıyomuş orayı izledim bi
neyse bebişim pen kaçar öpüyorum seni ve bızdığı iyi geceler bebek

bende yatıcam bebişim bende seni kocaman öptüm kuşumudaaa iyi geceler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…