2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir günaydın da benden olsun o halde
benim idrar yolları enfeksiyonum devam ediyor
yarın gidip tahlil vericem terslik olmazsa

canim ne gibi belirtilerin oldu idrar yolu enfeksiyonnda???

canım teşhisi kendim koydum aslında
yarın doktorla kesinleştiricem
benimki ileri aşamada değil ama
hafif kokulu idrar
idrarını yaparken sonuna doğru hafif yanma hissi
ve sanki daha sık idrara çıkma isteği
şu meretten bir an önce kurtulmam lazım

günaydın canım
bi skainlik var topicte dünden beri herhalde
sayfalar cok birikmemiş ilk defa :)

evet canım sessiz sakiniz 2 gündür

bir günaydın da benden olsun o halde
benim idrar yolları enfeksiyonum devam ediyor
yarın gidip tahlil vericem terslik olmazsa

günaydın canıım
bide bel ağrısı yapıyo canım...

günaydın kızlar

günaydın canıım

evet canım sessiz sakiniz 2 gündür

günaydın canıım
bide bel ağrısı yapıyo canım...

günaydın canıım

bel ağrım yok canım benim
sen deneyimlisin heralde
geçirdin mi daha önce canım
özellikle de gebelikte
şu an napıcamı şaşırmış durumdayım
canım yanmıyor aslında ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum

Ben 12. haftamdayim ve ben bi kere bile kusmadim.sadece 3 yada 5 gun tisindim snra o da gecti ve suzamana kadar sanki hamile degilmisim gibi gogus agrilarimdan yani hassasligimdan baska hicbi belirti yoktu hala da yok:)Bende korkuyordum ama korkma ynede kendini dinle ama abartma:))

kizlar bndeded son zamanlarda ck az kokulu bazen kokusuz sari oluyr kilodum(ama yanmam yk ama sik idrara cikiyorum(pazartesi ikili test icin gittigimde dicem doktoruma Insallah kotu bisey olmaz:(

hamile olmadan önce geçirdim canım yanma oluyodu sık sık wcye çıkıyodum ama iki damla geliyodu(koku çok fenaydı) ve bel ağrım çok oluyodu böbreklerden sanırım şişmişti sağ böbreğim çünkü bol bol su iç ve wcye çıkmaya çalış ayağını ve belini üşütmemeye dikkat et 12 haftana az kalmış aslında 12 haftadan sonra ilaç kullanımı daha rahatlıyomuş benimde bi problemim var dert etme dedi doktorum illaki uygun bişey bulunur canım....

ya kizlar ben smdi bebegimin cok sukur iyi oldugunu dun ogrendim yrnda ikili testim var ama buseferde kendime kafayi takacak baska seyler buluyorumMutlaka kendi kendime ruh halimi bozacak bisey buluyorum.Mesela bnm gibi ailseinden ck uzak olan varmi?annemi ck ozluyorum sacma sapan uzuluyorum bu cocuk buyuyunce burda nasl okula gondericem diyorum aman bi acayip icim sikiliyor bian gliyr sevincten kabima sigamiyorum ama sevinc kismi cok nadir oluyr.Bebegimi cokk seviyrmAllahim onu korusun o ayri ama ruh halim cokk garipp(annemide ck ozledmmm(

kizlar bndeded son zamanlarda ck az kokulu bazen kokusuz sari oluyr kilodum(ama yanmam yk ama sik idrara cikiyorum(pazartesi ikili test icin gittigimde dicem doktoruma Insallah kotu bisey olmaz:(

canım seninki hamilelikten çıkış o sarı olmasının nedeni akıntıdır bendede oluyo nerdeyse 3 tane çamaşı değiştiriyorum günlük...

günaydın kızlarrrr

günaydın uykucu hamiiiş

canım yapma öyle benimki uzak değil ama yakında değil 2ayda 1 anca görüşüyoruz....hamile olduğumuz için anneye daha bi düşüyoruz daha yakın hissediyoruz ve annemizden başka kimse bizi anlamıyo gibi geliyo yakınımızda olsunlar istiyoruz canıım neler var merak etme annen olmasada yanında o minik bebişine çok güzel bakıcaksın ve çok güzel anne olucaksın hormonlar böyle oyun oynuyor bazen bizimle ben annemi özledi die kaç kere eşime telefon açıp ağladığımı biliyorum

enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..

Canımmm hiiçç tatlı çekmiyor,hatta tiksindim tatlıdan.Mide bulantılarından dolayı adam akıllı bişey yiyemiyorum,sadece meyve yiyebiliyorum o da ekşi olanları sadece.Sürekli uyuklama halindeyim.. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde içime erkek doğmuştu,eşim kız kız diye tutturuyor.Hakkımızda en hayırlısı olsun inş.

Vericek Insallahhh Allahtan sana dilegim en kisa zamanda sana bdaha bebek nasip etsin ve bu bebegini Insallah kucagina alirsin saglikla busefer hicbisey olmadan.Bak snn icin icten dua etttim goruceksin olucak bdahakine:))Genelde dualarim kabul olur bilmiyorum neden ckta gunahsiz bi insan degilim ama iyi niyetli safimdir biraz..Allahima cok sukurki bn hicbi ibadetimi dogru duzgun yerine getiremezken bnm butun dualarimi yne de kabuletti.Ama bn dakikalarc bikmadan dua ederim:)Hayirlisi olsun hakkinda:))

bende senden iki gün gerideyim benimde ona göre bişi ya valla kabızlığım olmasa göğüslerim acımasa anlamıycam hamile olduğumu sanki

benim göğüslerim küçücüktü şimdi öyle oldular ki anlatamam silikonlu gibi sütyenlerim olmuyo büyük gelenler vardı düşün 75 bile tam olmuyodu içi dolgusuz ama silikonlu dolgulardan alıp içine koyduklarımı kullanıyorum şimdi ama artık silikonsuz dolduruyolar eşim kuduruyo gördükçe ama yasak çok acıyolaar

http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte3.ay.html bak böyleyiz bu ay

ilaç vermez heralde doktor da değil mi?
bol su içmeye ve ayağımı sıcak tutmaya çalışıyorum
kendiliğinden geçer mi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…