bir günaydın da benden olsun o halde
benim idrar yolları enfeksiyonum devam ediyor
yarın gidip tahlil vericem terslik olmazsa
canim ne gibi belirtilerin oldu idrar yolu enfeksiyonnda???
günaydın canım
bi skainlik var topicte dünden beri herhalde
sayfalar cok birikmemiş ilk defa :)
canım teşhisi kendim koydum aslında
yarın doktorla kesinleştiricem
benimki ileri aşamada değil ama
hafif kokulu idrar
idrarını yaparken sonuna doğru hafif yanma hissi
ve sanki daha sık idrara çıkma isteği
şu meretten bir an önce kurtulmam lazım
bir günaydın da benden olsun o halde
benim idrar yolları enfeksiyonum devam ediyor
yarın gidip tahlil vericem terslik olmazsa
günaydın kızlar
evet canım sessiz sakiniz 2 gündür
günaydın canıım
bide bel ağrısı yapıyo canım...
günaydın canıım
TUANAMA
Nasilsin? Umarin iyisindir. Kan sonucu bekledigini gormustum bi kac gundur aklimdaydin ama geride kalan sayfalari okumaya vaktim olmadi hic. Bugunde bayadir denk gelmiyoruz diye uzuluyordum. Ne oldu bitti diye merak ettigimden..
Cok uzuldum bebisin 6 haftalik gibi olmasina ( Umarim dogru hatirliyorumdur )
Kendine iyi bak cok uzme kendini zorda olsa. Bende korkuyorum. Hic hamile gibi degilim sanki. Hala ne kusma ne mide bulantisi var.
bel ağrım yok canım benim
sen deneyimlisin heralde
geçirdin mi daha önce canım
özellikle de gebelikte
şu an napıcamı şaşırmış durumdayım
canım yanmıyor aslında ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum
bel ağrım yok canım benim
sen deneyimlisin heralde
geçirdin mi daha önce canım
özellikle de gebelikte
şu an napıcamı şaşırmış durumdayım
canım yanmıyor aslında ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum
kizlar bndeded son zamanlarda ck az kokulu bazen kokusuz sari oluyr kilodum(ama yanmam yk ama sik idrara cikiyorum (pazartesi ikili test icin gittigimde dicem doktoruma Insallah kotu bisey olmaz: (
günaydın kızlarrrr
canım seninki hamilelikten çıkış o sarı olmasının nedeni akıntıdır bendede oluyo nerdeyse 3 tane çamaşı değiştiriyorum günlük...
günaydın uykucu hamiiiş
ya kizlar ben smdi bebegimin cok sukur iyi oldugunu dun ogrendim yrnda ikili testim var ama buseferde kendime kafayi takacak baska seyler buluyorumMutlaka kendi kendime ruh halimi bozacak bisey buluyorum.Mesela bnm gibi ailseinden ck uzak olan varmi?annemi ck ozluyorum sacma sapan uzuluyorum bu cocuk buyuyunce burda nasl okula gondericem diyorum aman bi acayip icim sikiliyor bian gliyr sevincten kabima sigamiyorum ama sevinc kismi cok nadir oluyr.Bebegimi cokk seviyrmAllahim onu korusun o ayri ama ruh halim cokk garipp (annemide ck ozledmmm (
uykucu ve gripli hamişşşşya ne zaman hissedicez biz bu bebeğiii
benim 3 hafta 3 günüm kaldı
enteresan bi hayal..leoparlı tulum...:44::44::44::44: süper olur ama heee.....kızlar belirti var mı aşermelerinizde...canı hiç tatlı çekmeyen sürekli uykusu gelen varsa bilsinki kesin oğlu olcak..
ilk bebeğimi 2 yıl önce 9 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim.sonrasında yapışıklık oluştu.1 yıl sonra farkedildi.açıldı.sonra eşimde sperm sayısı az çıktı.tüp bebeğe geçeçektikki o ay yine hamile kaldım ve 8.haftada yine durdu bebeğimimn kalbi.Rabbim hayırlısını versin inş..
bende senden iki gün gerideyim benimde ona göre bişiya valla kabızlığım olmasa göğüslerim acımasa anlamıycam hamile olduğumu sanki
ilaç vermez heralde doktor da değil mi?hamile olmadan önce geçirdim canım yanma oluyodu sık sık wcye çıkıyodum ama iki damla geliyodu(koku çok fenaydı) ve bel ağrım çok oluyodu böbreklerden sanırım şişmişti sağ böbreğim çünkü bol bol su iç ve wcye çıkmaya çalış ayağını ve belini üşütmemeye dikkat et 12 haftana az kalmış aslında 12 haftadan sonra ilaç kullanımı daha rahatlıyomuş benimde bi problemim var dert etme dedi doktorum illaki uygun bişey bulunur canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?