2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım büyüme olarak bennimde fenaa Şu bebek kalp atışı dinleme cihazları var ondan alıcam haftaya doktora sorup en azından içimiz rahat eder HAMİLE ANNELER İÇİN BEBEK KALP DİNLEME CİHAZI GittiGidiyor.com'da #47583277

ilaç vermez heralde doktor da değil mi?
bol su içmeye ve ayağımı sıcak tutmaya çalışıyorum
kendiliğinden geçer mi acaba

belki 12. haftaya kadar bekleyebilir bişey diemem bana antibiyotik vermişlerdi hatta eşimede çünkü ondanda enfeksiyon kapabiliyomuşuz....

Aynen canm bnde snle ayni durumdayim ama dogumdan ve mezirmeden snra yne kuculucek ozaman napicasss:)))

valla canm sorma ya gecen ferihayi izlerken annesinden ayrildi ya ay bni bi aglama aldi annemi ck ozledim dye.cocuk gibi oluyrm esim deac ozaman internetten gorus dedi bnde dedim yk smdi anneminde karsisinda aglayip hepten moral bozmayim.Allahim saglik versin bebegime Insallah onu esimle birlikteen iyi sekilde yetistirmeyide nasip etsin.Annecimde uzun omurlu olsun kiyama ben ona:)

vakla bnm kafam karisti smdi benim icime erkek doguyr aslinda allah biliyor kiz cocuklarinida ck severim(insan oglan yada kiz kendi evladini ck sever Allahim sn saglik ver yeter o ayri) hic midem bulanmio canm hic eksi istemez tatli cok yerim cok severim uyku butun gun isyerinde pk hissetmiyrm ama aksam ck fena oluyorum.bu duruma gore bnm bebiincinsiyeti ne ki???

steteskopla da bişi duyulmuyooo gurul gurul gazım duyuluyo bitek

ahahahahah sor bakalım dr ne dicek bence alma dicek:)

ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler canım ama belli olmuyo...artık kız die tutturmuyorum ben gördüğüm rüyadan sonra gıkım çıkmıyo

bende cok uzaktayim bazen huzunleniyorum ama napalim elden birsey gelmiyor
en son mart ayinin basinda gordum 8 ay olmus msn de gorusuyorum ama gercek gibi olmuyor

ne guzelmis ya benimde aklima hani su her dr un kullandigi bir alet varya adini bilmiyorum o geldi onunlada dinlenebilir mi acaba? neticede cigerlerimiz sesini onunla dinliyorlar

sayfa cok tenha hakikaten. yarin kontrolum var ama gitmemeye karar verdim.
kanamam olmadigi surecede gitmicem biraz beklemek istiyorum. zaten ignemi oldumserumu yedim birazda Allaha birakayim diyorum cok mudahale
ediyormusum gibi geliyor . interneti arastirdim. progestan cok ta mucizevi bir ilac degilmis bebek yetersiz salgilar(ki buda bebegin sagliksiz oldugunu gosteriyormus)
bebek dusuyormus. aslinda olay progestan azligindan kaynaklanmiyormus bebek normla olmadigi icin progestanin az olmasindan kaynaklaniyormus
en iyi cozum dinlenmek diyorlar. zaten ben ignemide oldum esimde yardimci oluyor herkonuda sagolsun
zaten yiyecek ekmegi yoksa 7/24 hastanedede yatsam duser. o yuzden biraz dinlenicem yarin kizida krese yollayip yatacam ben. bu haftada su temizlikci kadini ayarlamayi dusunuyorum
ins iyi birini bulurum

yesimcim canm sn nerdesin ki anneni 8 ay once gordun?Ben ck alaasiz bi yerdeyim yaa:))gerci 3 ay once gordum annenleri ama kendimi hep annemi babami terk etmis uzaga gitmis gibi hissediyorum.Halbuki annem hep kismet der dmadinida cok sever:))ama uzuluyor insan iste.Hamilelikte yanmda olsun ck isterdim.Bakalim biraz duygu somurusu yaptim subat ya da marta gelicekler Insallah:))Bende hep internette gorusurum buarada.Her aksam gorevimmis gbi gelio her aksam internetten gorusuoruz

tünaydın kızlar,bugün hamaratlığım üzerimde,sabahtan beri ev temizliyorum.sizler nasılsınız.bebikler nasıl

ben Guney koredeyim dunyanin bir ucu derler ya gercekten oyle sadece seoul ist. arasi 10-12 saat suruyorki bizim suan bulundugum sehirde 5-6 saat uzakta seoule
yilda bir kere ancak gidebiliyorum birde bu aralar biraz sikisigiz maddi acidan o yuzden ertledik gidcemedim bakalim nasip ne zaman olucak

tünaydın kızlar,bugün hamaratlığım üzerimde,sabahtan beri ev temizliyorum.sizler nasılsınız.bebikler nasıl

canim yorma kendini basina is acma
ufak ufak yap benimde eve cok pis dalasim var ama korkudan psisip oturuyorum esim yapiyor iste biraz biraz
kanama yine olur diye cekiniyorum su 12 . haftayi gorsekte su endiseler bitse allahin izniyle

gunaydin annisler nasılsinız ben cep telımin ınternetınden takip ediyorum ve yaziyorum suan istanbulda super bi sonbahar havasi var brunchtayiz kocısimle bi soluklanip sıze bakiim dedim siz nasilsiniz?

gunaydin annisler nasılsinız ben cep telımin ınternetınden takip ediyorum ve yaziyorum suan istanbulda super bi sonbahar havasi var brunchtayiz kocısimle bi soluklanip sıze bakiim dedim siz nasilsiniz?

iyi diyelim iyi olsun ins. bende simdi ist olmak isterdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…