benim göğüslerim küçücüktü şimdi öyle oldular ki anlatamam silikonlu gibisütyenlerim olmuyo büyük gelenler vardı düşün 75 bile tam olmuyodu içi dolgusuz ama silikonlu dolgulardan alıp içine koyduklarımı kullanıyorum şimdi ama artık silikonsuz dolduruyolar eşim kuduruyo gördükçe ama yasak çok acıyolaar
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte3.ay.html bak böyleyiz bu ay
ilaç vermez heralde doktor da değil mi?
bol su içmeye ve ayağımı sıcak tutmaya çalışıyorum
kendiliğinden geçer mi acaba
benim göğüslerim küçücüktü şimdi öyle oldular ki anlatamam silikonlu gibisütyenlerim olmuyo büyük gelenler vardı düşün 75 bile tam olmuyodu içi dolgusuz ama silikonlu dolgulardan alıp içine koyduklarımı kullanıyorum şimdi ama artık silikonsuz dolduruyolar eşim kuduruyo gördükçe ama yasak çok acıyolaar
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte3.ay.html bak böyleyiz bu ay
canım büyüme olarak bennimde fenaaŞu bebek kalp atışı dinleme cihazları var ondan alıcam haftaya doktora sorup en azından içimiz rahat eder HAMİLE ANNELER İÇİN BEBEK KALP DİNLEME CİHAZI GittiGidiyor.com'da #47583277
Aynen canm bnde snle ayni durumdayim ama dogumdan ve mezirmeden snra yne kuculucek ozaman napicasss:)))
yolladığım linkte yazıyodu stetoskoplan duyulabilirmişkiii radyasyon vermeyelim bebişlerimize
canım yapma öyle benimki uzak değil ama yakında değil 2ayda 1 anca görüşüyoruz....hamile olduğumuz için anneye daha bi düşüyoruz daha yakın hissediyoruz ve annemizden başka kimse bizi anlamıyo gibi geliyo yakınımızda olsunlar istiyoruz canıım neler var merak etme annen olmasada yanında o minik bebişine çok güzel bakıcaksın ve çok güzel anne olucaksın hormonlar böyle oyun oynuyor bazen bizimle ben annemi özledi die kaç kere eşime telefon açıp ağladığımı biliyorum
Canımmm hiiçç tatlı çekmiyor,hatta tiksindim tatlıdan.Mide bulantılarından dolayı adam akıllı bişey yiyemiyorum,sadece meyve yiyebiliyorum o da ekşi olanları sadece.Sürekli uyuklama halindeyim.. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde içime erkek doğmuştu,eşim kız kız diye tutturuyor.Hakkımızda en hayırlısı olsun inş.
belki 12. haftaya kadar bekleyebilir bişey diemem bana antibiyotik vermişlerdi hatta eşimede çünkü ondanda enfeksiyon kapabiliyomuşuz....
steteskopla da bişi duyulmuyooogurul gurul gazım duyuluyo bitek
vakla bnm kafam karisti smdi benim icime erkek doguyr aslinda allah biliyor kiz cocuklarinida ck severim(insan oglan yada kiz kendi evladini ck sever Allahim sn saglik ver yeter o ayri) hic midem bulanmio canm hic eksi istemez tatli cok yerim cok severim uyku butun gun isyerinde pk hissetmiyrm ama aksam ck fena oluyorum.bu duruma gore bnm bebiincinsiyeti ne ki???
bende cok uzaktayim bazen huzunleniyorum ama napalim elden birsey gelmiyorya kizlar ben smdi bebegimin cok sukur iyi oldugunu dun ogrendim yrnda ikili testim var ama buseferde kendime kafayi takacak baska seyler buluyorumMutlaka kendi kendime ruh halimi bozacak bisey buluyorum.Mesela bnm gibi ailseinden ck uzak olan varmi?annemi ck ozluyorum sacma sapan uzuluyorum bu cocuk buyuyunce burda nasl okula gondericem diyorum aman bi acayip icim sikiliyor bian gliyr sevincten kabima sigamiyorum ama sevinc kismi cok nadir oluyr.Bebegimi cokk seviyrmAllahim onu korusun o ayri ama ruh halim cokk garipp (annemide ck ozledmmm (
ne guzelmis ya benimde aklima hani su her dr un kullandigi bir alet varya adini bilmiyorum o geldi onunlada dinlenebilir mi acaba? neticede cigerlerimiz sesini onunla dinliyorlarcanım büyüme olarak bennimde fenaaŞu bebek kalp atışı dinleme cihazları var ondan alıcam haftaya doktora sorup en azından içimiz rahat eder HAMİLE ANNELER İÇİN BEBEK KALP DİNLEME CİHAZI GittiGidiyor.com'da #47583277
yok anneme sordum küçülmezmiş çok ama deformasyon oluyomuş şişip söndükleri içinkrem falan artık idare edicez
canım link açılmadıkii sitenin adı ne
bende cok uzaktayim bazen huzunleniyorum ama napalim elden birsey gelmiyor
en son mart ayinin basinda gordum 8 ay olmus msn de gorusuyorum ama gercek gibi olmuyor
ne guzelmis ya benimde aklima hani su her dr un kullandigi bir alet varya adini bilmiyorum o geldi onunlada dinlenebilir mi acaba? neticede cigerlerimiz sesini onunla dinliyorlar
sayfa cok tenha hakikaten. yarin kontrolum var ama gitmemeye karar verdim.
kanamam olmadigi surecede gitmicem biraz beklemek istiyorum. zaten ignemi oldumserumu yedim birazda Allaha birakayim diyorum cok mudahale
ediyormusum gibi geliyor . interneti arastirdim. progestan cok ta mucizevi bir ilac degilmis bebek yetersiz salgilar(ki buda bebegin sagliksiz oldugunu gosteriyormus)
bebek dusuyormus. aslinda olay progestan azligindan kaynaklanmiyormus bebek normla olmadigi icin progestanin az olmasindan kaynaklaniyormus
en iyi cozum dinlenmek diyorlar. zaten ben ignemide oldum esimde yardimci oluyor herkonuda sagolsun
zaten yiyecek ekmegi yoksa 7/24 hastanedede yatsam duser. o yuzden biraz dinlenicem yarin kizida krese yollayip yatacam ben. bu haftada su temizlikci kadini ayarlamayi dusunuyorum
ins iyi birini bulurum
yesimcim canm sn nerdesin ki anneni 8 ay once gordun?Ben ck alaasiz bi yerdeyim yaa:))gerci 3 ay once gordum annenleri ama kendimi hep annemi babami terk etmis uzaga gitmis gibi hissediyorum.Halbuki annem hep kismet der dmadinida cok sever:))ama uzuluyor insan iste.Hamilelikte yanmda olsun ck isterdim.Bakalim biraz duygu somurusu yaptim subat ya da marta gelicekler Insallah:))Bende hep internette gorusurum buarada.Her aksam gorevimmis gbi gelio her aksam internetten gorusuoruz
tünaydın kızlar,bugün hamaratlığım üzerimde,sabahtan beri ev temizliyorum.sizler nasılsınız.bebikler nasıl
canim yorma kendini basina is acma
ufak ufak yap benimde eve cok pis dalasim var ama korkudan psisip oturuyorum esim yapiyor iste biraz biraz
kanama yine olur diye cekiniyorum su 12 . haftayi gorsekte su endiseler bitse allahin izniyle[/QUOTE
bitirdim canım şu anda.sadece çamaşır serme işim kaldı ama belim ağrımaya başladı gerçekten.bebişi yordum galibaben de epeydir yapmıyordum bugün eşim de evde yok bi el atayım dedim,temizlikçi kadın da gelmedi işi varmış inşallah bişi olmaz.benim 2 haftam var 12.ye. 1 aralıkta da randevum var,bebişi görmeyeli 5 hafta olacak,inşallah iyidir
gunaydin annisler nasılsinız ben cep telımin ınternetınden takip ediyorum ve yaziyorum suan istanbulda super bi sonbahar havasi var brunchtayiz kocısimle bi soluklanip sıze bakiim dedim siz nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?