2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de o durumdayım. sürekli iyimi, kalbi atıyomu, bunları düşünüyorum. cesaretimi toplayıp gitcem artık, napyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben bahane etmedim kızz eşim dedi zaten ayakkabımı sordu nerde yeni aldığımz die bende annemlerde unutmuşum bi gidemedik alamadım daha dedim oda ara onlar gelsin hemde getirsinler dedim ama olanların babamın öğrendiğini bilmiyo
babam şimdiye kadar çok sabretti canıım şimdi bide hamileyim ya iyice üzerime düşer oldu eee en büyük kızıyım ilk göz ağrısı

ya ben hazırlıycam doğmadan aslında..Çünkü kıyafetleri faln yatak odama sığmaz imkanı yok dolabı şifonyeri durur odasında işte oyuncaklarını falan yığarım

:d:d AYY BENDE BAHANE SANDIMM KIZZ :d BEN ÇOK YAPARIM DA ÖLE GELSİNLER DİE BAHANE
EWT ŞİMDİ BİDE HAMİŞSİN YHAA HİÇÇ KIYAMAZ BABAN SANA CANIM BNM YHAA :)))

ya ben hazırlıycam doğmadan aslında..çünkü kıyafetleri faln yatak odama sığmaz imkanı yok Dolabı şifonyeri durur odasında işte oyuncaklarını falan yığarım

ewt canım o zaman sen hazırla şimdiden bnm yatağımın gardolabı falan da var ben ondan 1-2 yaşına kadar kullanırım gibi gelioo ama hiçç belli olmas :)) oo güzel odalrı görünce dayanamıyabilirimm....

Ya kira falan olsaydı almayabilirdim.ama müsait bi odam var boşta hemde yatak odamın karşısı.hazır ev bizimken e müsait odada varken hazırlıım diyorum.Evet bizli yatıcak ilk zamanlar ama odası hazır olsun.Zaten hem şimdi hemde gençken kullanıcağı bi takım olmalı öyle ayılı falan almamm kız olursa prensesli falan erkek olursada rabalı fln olabilir diy düşünüyorum..Nisan sonu başlıycam hazırlamaya inşallah.İyice havalanmalıymış çünkü

ben şimdiye kadar bebeğimle ilgili hiç bi şey düşünmüyodum ya da ne biliim bebek mağazalarına bile hiç gitmemiştim.hafta sonu görümcem zorla soktu beni mağazalara.bana bi şeyler oldu yaa:)) bebek odasıyla ilgili kafamda bir yığın düşünce var.ne alsam ne yapsam..Allahım aslında 6 ay var ama sanki hiç bi şey yetişmezmiş gibi geliyo:)) şunu anladım ki insan her dönem kafasına takıcak bi şey buluyo:)

ben de o durumdayım. sürekli iyimi, kalbi atıyomu, bunları düşünüyorum. cesaretimi toplayıp gitcem artık, napyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım amin inşallah hayırlı güzel haberler alırız sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz Allahın izniyle canım

ya ben hazırlıycam doğmadan aslında..Çünkü kıyafetleri faln yatak odama sığmaz imkanı yok dolabı şifonyeri durur odasında işte oyuncaklarını falan yığarım

pelin bi karar veremedim şimdi 1-2 yaşındamı hazırlasam odasını benim yatak odama sığar eşyaları kendi şifonyerimi onun kıyafetleri olurda işte şimdimi hazırlasam boş odam var bir türl karar veremiyorum bi yerde extra masraf olmasın diyorum bi yandan hevesleniyoruum

:d:d AYY BENDE BAHANE SANDIMM KIZZ :d BEN ÇOK YAPARIM DA ÖLE GELSİNLER DİE BAHANE
EWT ŞİMDİ BİDE HAMİŞSİN YHAA HİÇÇ KIYAMAZ BABAN SANA CANIM BNM YHAA :)))

öyle bahane uydurmam gitmek istersem söylerim gideriz ben annemi özledim diede şimdi nası diyim annemler şimdiki evlerine yeni taşındılar o evde kayıvalidemle çok yakın anneme gidersem onlarada uğramak zorundaymışım gibi hissediyorum şimdi bide aramız kötü gidemiyorum annemde babamın sinirli olduğunu söyliyince geri çekildim eşim gelmiyolarmı dedi yok babam bu hafta gececiymiş dedim olsun annen gelip kalırdı dedi dedim annem ben çalışmıyoken bile gelip kalmadı şimdi hiç kalmaz dedim birazda imalı konuştum tamam tamam başlama dedi

ben geldim

oku oku bitmedi bi saattir... çenesi düşükler sizi

dün evimi temizledim bugün de kuaförüme gittim ağdamı yaptırdım tertemiz oldum geldim
siz neler yapıyorsunuz??
dün ismini koyduk bugünde oda mı hazırlıyoruz??

yavrucum eğer müsait odan varmış hazırla bence .Ben yatağını benim odama dolap ve şifonyeriinide odasına koymayı düşünüyorum Şimdiden hazırlansa daha mantıklı bence sonra çocuk varken tadiat veya eşya işleri zor olur

h.g cnm evett bugünkü konumuz bebek odalarıı

ewt canım kendi ewin müsait odanda varsa hiç durma yapp :)) ew kendimizin ama müsait oda yokk boş odaya bnm annemin ewinde kullandığım odayı getirdim dolu yani ondan diorum 1-2 yaşına kadar kalsın sonra orayı değiştiririm diorum ama kararsızlıkta var bakalım neler olcak :)))
aynen bende öle düşünüorum çocukça bişi alamam hem şimdi hem büyüdüğü zamanda kullanıcağı bişi olmalı :)) kıza prensesli erkeğe arabalı süper olur ccanımm :)) hadi bakalım nisanda hazırlayınca resimleri burda görürüzzz :)))

Benim eşim karadenizli. ankara, antalya, muğla, en son izmirde kalmaya karar verdik. biz tanıştığımızda ben 17 ydim. 21 imde evlendik. Baküde tanıştık ortak dostlar sayesinde. bana, Türkiyeye döncekti artık, dedi ki eşim, beni beklicekmisin? hıhı dedim peki benimle evlenirmisin? dedi aniden, ben de hiç düşünmeden evet dedim. çılgınlık işte.

benim eşim de bakü için aynısını der.

HGG CANIM SORMA GENE ÇENEMİZ DÜŞÜK HER ZAMANKİ GİBİ :))
OHHH MİSSS GİBİ OLMUŞSUNDURR :d:d
EWT DÜN İSİMLER BUGÜN ODALAR BÖYLEE HIZLI HIZLI GİDİORUZZ BİZZZ :))

BU ARADA KIZLARR KIZ İSMİ HİÇÇ DÜŞÜNMÜODUM BU ARAALR ONA ODAKLANDIMM SİZCE 'ARMİN' İSMİ NASILL ?????

h.g cnm evett bugünkü konumuz bebek odalarıı

pelinim ben geçen hafta aralık anneleri topiğine baktım.. ordaki odaları görene kadar, bebek odası istemiyorum gereksiz falan diyordum.. sadece yatak alıcam diye sayıklıyordum.. Allahtan fazla kimseye söylememiştim.. o topiği görünce anında fikrim değişti..
kesinlikle oda hazırlıycam, süslüycem.. onları görünce acayip iştahlanıyor insan

hoş geldiin canım valla öyle ben öye bakarkene bi sordum aldı başını gitti konu

ev kendimizin ondan yana hiç sorunum yok oda takımı alırsam ben yatak odasında olmamda çocuğun odasında olurum tek kişilik yatağım var o oda da gerçi ertelediğin bişeyi sonra doğru düzgün yapamıyosun oda var mesela düğün olurken çok gerek yok ona sonra alırız dediğimiz şeyleri hala yapmadık onun gibi
yapıyım odasını bizimki sesinide çıkaramz şimdi hamileyim die zati hey heylerim hep üstümde gıkkkıını çıkarmaz
VEEE KARAR VERDİM ODASINI YAPICAAAAMM SIIPAAAMMMIIINNN ANNE YÜREĞİ İŞTE

inşallah hayatım

walla acayip rahatladım cnm

Armin... kulağa güzel geliyor bi anlamı var mı ki??

imkan varsa yap kuzum.. sonra hevesin kalmasın..
hem bunda yapmayıp sonraki bebekte falan yapmaya kalkarsan daha bi tuhaf olursun haksızlık ediyomuş gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…