armin farsçada neşeli anlamına geliomuş canım nette okuduğuma göre :)))
arapçada da özgürlük yanlısı , barış yanlısı demekmiş canım
bazı ağlayan bebekler saç kurutma makinası veya elktrikli süpürgeyle sustuklarını söylemiştiniz nedeniii buymuuuuuşşş
Ağlayan özellikle kolik bebeklere elektrik süpürgesi ve ya saç kurutma makinesinin sesini dinletmek, anne karnındaki dolaşımının sesine benzediğinden bebeğinizin rahatladığını göreceksiniz.
iyiyimiş de gece ağlarsa napcaz kuzum???
bebek uyusun diye bütün binayı ayaklandırmayalım
hahahhaah yatırın bakalım 1-2 yaşına kadar yanınınzda yakınınızda daaa yatarmı o başka odadaa....walla acayip rahatladım cnm
Armin... kulağa güzel geliyor bi anlamı var mı ki??
imkan varsa yap kuzum.. sonra hevesin kalmasın..
hem bunda yapmayıp sonraki bebekte falan yapmaya kalkarsan daha bi tuhaf olursun haksızlık ediyomuş gibi olur
iyiyimiş de gece ağlarsa napcaz kuzum???
bebek uyusun diye bütün binayı ayaklandırmayalım
bazı ağlayan bebekler saç kurutma makinası veya elktrikli süpürgeyle sustuklarını söylemiştiniz nedeniii buymuuuuuşşş
Ağlayan özellikle kolik bebeklere elektrik süpürgesi ve ya saç kurutma makinesinin sesini dinletmek, anne karnındaki dolaşımının sesine benzediğinden bebeğinizin rahatladığını göreceksiniz.
bildiğimiz şeyler işte altına bak gazı varmı die bak ateşini kontrol et işte kucağına al salla yumuşak sesle konuş onunla ne biliyim odada dolaştır yada ılık bir banyo yaptırsonra uyur zaten baktın hala susmuyo o zaman aç saç kurutma makinasını zaten bebeğin ağlamasından herkes uyanık olucaktır
bildiğimiz şeyler işte altına bak gazı varmı die bak ateşini kontrol et işte kucağına al salla yumuşak sesle konuş onunla ne biliyim odada dolaştır yada ılık bir banyo yaptırsonra uyur zaten baktın hala susmuyo o zaman aç saç kurutma makinasını zaten bebeğin ağlamasından herkes uyanık olucaktır
hahahhaah yatırın bakalım 1-2 yaşına kadar yanınınzda yakınınızda daaa yatarmı o başka odadaa....bence böyle düşünüyosuanız kendi yatağınızı büyütün derim mesela 160 lık falansa 180 lik falan yaptırın ziraa 4 aydan sonra direk yanınıza çaktırmadan taşınıyoo bu sıpalar bide bakıyosunuzz ortanızdaa sürekli yatann bi şey...:
kolik zor cnmm ama iştee bi süree o sakinleş die her yolu deniyosun ....
cnm malesefff bazen bunların hiçbiri kar etmiyooo o zmnn iştee böylee delir moduna giriyosunn..mesela benim kızm ilk 4 ayındaa ayaktaa birileri varkennn gayet mutlu olurduu ama biz uyumaya kalkıncaa direkk basıyoduu çılığıı işte gece 2-3 saat sızarsa bizde sızıyodukk valla 4 ay ruh gibiydimmm o yüzdenn yanında ilk zamanlar bulunması çok iiy oluyoo en azından gündüz şekerleme yapabiliyosun...ama hepsi unutuluyoo sanırım unutulmasa ben 2. yi yaparmıyıdımmm asla...
cnm malesefff bazen bunların hiçbiri kar etmiyooo o zmnn iştee böylee delir moduna giriyosunn..mesela benim kızm ilk 4 ayındaa ayaktaa birileri varkennn gayet mutlu olurduu ama biz uyumaya kalkıncaa direkk basıyoduu çılığıı işte gece 2-3 saat sızarsa bizde sızıyodukk valla 4 ay ruh gibiydimmm o yüzdenn yanında ilk zamanlar bulunması çok iiy oluyoo en azından gündüz şekerleme yapabiliyosun...ama hepsi unutuluyoo sanırım unutulmasa ben 2. yi yaparmıyıdımmm asla...
haklısın canım... benim yan komşuyla yatak odalarımız yanyana her gece bebek sesine uyanıyorum..
bi gece bebek ağlamaktan havale geçirecekti nerdeyse.. anası hala oralı değil.. artık nası derin uyuyosa..
inşallah biz öyle olmayız..
canım ben ayrı odada yatırma taraftarıyım zaten..
bi de senin gibi tecrübeli biri bööle derken dinlememezlik eder miyim hiç..
bebişime hazırlıycam oda yatak odamın yanında zati.. 3-5 ay kalsın bizim odada sonra herkes yerini bilsin..
hem bizimle yatarsa ben nasıl sarılıp yatıcam kocişime
hahahhaah yatırın bakalım 1-2 yaşına kadar yanınınzda yakınınızda daaa yatarmı o başka odadaa....bence böyle düşünüyosuanız kendi yatağınızı büyütün derim mesela 160 lık falansa 180 lik falan yaptırın ziraa 4 aydan sonra direk yanınıza çaktırmadan taşınıyoo bu sıpalar bide bakıyosunuzz ortanızdaa sürekli yatann bi şey...:
kolik zor cnmm ama iştee bi süree o sakinleş die her yolu deniyosun ....
zaten yeni dogum yapanlara yadaa 1 sene içindede olabılır
sormaya bile gerek yok gerçide direk yok yokk
istemem aman aman falan diyorlar
ama 2 yasına falan gelince unutuluyor yavas yavas herhalde
ay öyle deme bende oyle olabılırım uykum cok agırrrrr
ben şuanda bi kitap okuyorum.Kitapta diyor ki, Bebeğiniz henüz karnınızdayken ona sürekli seslenin sesinize aşina olsun babasının sesini de dinletin sürekli konuşun hatta sürekli olarak bir şarkı belirleyip onu dinletin.Doğduktan sonra bebek kulağında aşina olan sesi yani bu anne sesi olur en cok onun sesini duyduğu için o aradığı sesi duyunca kendini güvende hissedermiş.Ve zamanında dinlettiğiniz şarkı varsa mızmılandığı zaman o şarkıyla sakinleştiğni göreceksiniz diyor.Kısaca anne karnında daha ilk öğrendiğiniz andan itibaren el temasında bulunun anne ve baba için diyor.Seslenin sesinizi dinletin.konuşun ve gülün.Kesinlikle stres olmamaya çalışın.Siz stres anında üzüntü anında salgıladığınız hormanları bebek direk hissediyor ve ona göre annenin ruh halini anlıyor,doğduğunda huysuz ve anlaşımaz bir bebek dünyaya geliyormuş.Ben çok yerden gerçekten ama gerçek yani duydum eğer anne nasıl bir hamilelik geçirdiyse çocukta kesinlikle o yapıyla büyüyor ve o kişilikte ilerliyormuş.Kitabı okudukça yazarım.
slm kızlar ikili testten sonra hangi test yapılıyordu?
ben şuanda bi kitap okuyorum.Kitapta diyor ki, Bebeğiniz henüz karnınızdayken ona sürekli seslenin sesinize aşina olsun babasının sesini de dinletin sürekli konuşun hatta sürekli olarak bir şarkı belirleyip onu dinletin.Doğduktan sonra bebek kulağında aşina olan sesi yani bu anne sesi olur en cok onun sesini duyduğu için o aradığı sesi duyunca kendini güvende hissedermiş.Ve zamanında dinlettiğiniz şarkı varsa mızmılandığı zaman o şarkıyla sakinleştiğni göreceksiniz diyor.Kısaca anne karnında daha ilk öğrendiğiniz andan itibaren el temasında bulunun anne ve baba için diyor.Seslenin sesinizi dinletin.konuşun ve gülün.Kesinlikle stres olmamaya çalışın.Siz stres anında üzüntü anında salgıladığınız hormanları bebek direk hissediyor ve ona göre annenin ruh halini anlıyor,doğduğunda huysuz ve anlaşımaz bir bebek dünyaya geliyormuş.Ben çok yerden gerçekten ama gerçek yani duydum eğer anne nasıl bir hamilelik geçirdiyse çocukta kesinlikle o yapıyla büyüyor ve o kişilikte ilerliyormuş.Kitabı okudukça yazarım.
slm kızlar ikili testten sonra hangi test yapılıyordu?
yok yok oda yapcam bide yanımda yatıcak oldu canıım oda yaparsam odasında kalır en fazla 6 aylığına kadar yatar oda bizim yatağımızda değil tabikio kadr özen al masraf et gelsin odana konsun iyi valla yok öyle yağma
ben hemen yapcam 2 sene beklermiyim bilmiyorum
canım, benim annem benden önce 17 günlük bebeğini kaybetmiş.. o bebekte uykusu çok ağırmış..
gündüz falan uyuyakalıyormuş komşular gelip uyandırıyormuşş.. ama normalde kuş gibi uyur en ufak şeye uyanır..
yani şimdi uykun ağır olsa da doğumdan sonra değişebilirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?