2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım ne kadar az o kadar iyi bence en fazla oda en fazla 3 sene daha fazlası olmaz sanırım büyür gider ikisi belki bazı sıralar çıldırmaya az kalır benim için ama olsun

herkes burdayken sorayım..
aranızda hiç ultrason görüntü cd si alan var mı??? yani dr verdi mi hiç???

ya canım ne kadar az o kadar iyi bence en fazla oda en fazla 3 sene daha fazlası olmaz sanırım büyür gider ikisi belki bazı sıralar çıldırmaya az kalır benim için ama olsun

bencede yaa
bide yas olarakta dusunuyorum sımdı 24 üm
hadi 27 28 29 da falan olsaa
30 dan sonra zor olur gıbı
arada saç baş yolarız tabi ama biraz büyüdülermi rahat olur
bide anneme diyorum ben hazır gençken torun bakıversın azcık

normal tahliller yok yani? hani hepatit falan filan

ne çizelgesi bu ya sabahtan beri dolanıyo ortada kimin çizelgesi???

sayfaları okurken gördüm miray birine çizelge hazırlıyormuş küçük olmuş soruyodu nasıl düzeltcem diye..
yoksa ben de bilmiyorum tatlım kime hazırlanıyo..
miray sır gibi saklıyo.. kime hazırlıyosa artık

kızlar başım patlıcak ağrıdan şimdii

kızlar başım patlıcak ağrıdan şimdii

canım ağrı kesici içmek istemiyorsan soğuk uygulama yap başına.. buz torbası yada ona benzer bişey varsa ağrının olduğu tarafa koy bi süre tut.. ama tabe çok uzun da değil.. o biraz rahatlatıcaktır

seni her yerden tanırız kuzum...

naptın şu çizelgeyi hallettin mi????

halletmemmi buldum kendim baktım çare yok kıza söz vermiştim kurcaladım buldum ....
Tanı tabii beni unutmaa belleğine kazınırım ben adamın... avatarımda unutturmaz artık beni...

Kızlar ultrason kağıtlarının üzerindekiler zamanla siliniyormuş
benden söylemesi mutlaka yüksek çözünürlükte tarayın yada yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesiyle makroda çekin

sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…