2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benden de istemediler ama kimi doktor başlarda istermiş kimisi de sonlarda.şöyle güzel bi site var mı hafta hafta tahlillerin yazdığı

bu ikisini buldum canım;

Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi

http://hamilelik.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/tag/hamilelikte-test-takvimi

halletmemmi buldum kendim baktım çare yok kıza söz vermiştim kurcaladım buldum ....
Tanı tabii beni unutmaa belleğine kazınırım ben adamın... avatarımda unutturmaz artık beni...

kuzum ben seni unutur muyum hiç..
elele gitcez doğuma

hepsiniii yedekkllleeediiiim vakumlu foto albümleri varya yapıştırıyosun üzerinide jelatinle kapatıyosun onlarda da uzun ömürlü oluyomuş görümcemin eşi gazeteci o söyledi hava almasın uzun ömürlü olur dedi

benden de istemediler ama kimi doktor başlarda istermiş kimisi de sonlarda.şöyle güzel bi site var mı hafta hafta tahlillerin yazdığı

tekrar isterler herhalde cunkı en basta yaptırmıstıık
bazı seyler degısmıs olabılır
e gebelik diye bi site var ordaa
son adet tarihini yazıncaa
ne zaman neler yapılıyor cıkıyor
ama bu tahlıller yoktu ıcınde hatırladııgm kadarıyla
bide kağan kocatepe yi takip ediyorum ben
ondada görmedim ama bu tahlıllerden bahsedıldıgını
merak etmeyince bakmadım hiç baksak bulunur

nerden bulcam vakumluyu ben? jelatinli olan olmazmı yapıştırılanlar...

ne demek cnm.. hiç dayanamam baş ağrısına acayip sinirli olurum.. inşallah çabucak geçer...

iyi oldu söylediğiniz.. hiç duymamıştım bunuuu :44::44:

nerden bulcam vakumluyu ben? jelatinli olan olmazmı yapıştırılanlar...

bebeğim ondan işte hani böyle jelatinni kaldırıyodun yapıştırıyon son jelatinini kapatıyosun yapışıyo hava almıyo hiç ama zamanla oraya bir yapışıcak çıkmıcak ben annemden fotolarımı çalmak istedimde çıkaramadım öyle bi albüm vardı

bazı doktorlar eksik tahlil yapıyorlar ya ondan bende takip edeyim atladıkları falan olur.evet şimdi dediğin siteye bakıyorum

MİA07 kırkta yılda bir kalkıp yürüyebilecek kadar oldum buluşalım diycem bi türlü gelmedin nete

alla alla bilmiyorumki canım normalde bakmıs olması lazım
sen ultrasona girdinmii
belki sen farketmemişsindir
zaten normal bakar gibi ama sana söylemiş olması lazım

usg girdim 2 kez ama dr bişi demedi acaba test sonucunda mı söylicek merak ettim şimdi ya

demekki usg ile doktor kontrol etmiştir sen daha öncede aynı doktorda muayne oldu o bakmıştır.yok daha kimse bilmiyor hastanede çalışan komşular var birtek onlar biliyor

hmm hakkınıza hayırlısı

erkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....

anacım 12. Haftada mı gördünüz maşallah bana bişi demedi daha dr

haklısın cnm katılıyorum paylaşım için tşk

slm kızlar ikili testten sonra hangi test yapılıyordu?

3 lü yapılıyo cnm

herkes burdayken sorayım..
Aranızda hiç ultrason görüntü cd si alan var mı??? Yani dr verdi mi hiç???

benim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…