kızlar başım patlıcak ağrıdan şimdii
oo bebeemm harika pek seksi olmuş avatarın :)
woooooowwwwwwwwwwww wooooowwwwwwwwwwww çokkk sexsyyy süper olmuşşş :)))
benden de istemediler ama kimi doktor başlarda istermiş kimisi de sonlarda.şöyle güzel bi site var mı hafta hafta tahlillerin yazdığı
halletmemmi buldum kendim baktım çare yok kıza söz vermiştim kurcaladım buldum ....
Tanı tabii beni unutmaa belleğine kazınırım ben adamın...avatarımda unutturmaz artık beni...
Kızlar ultrason kağıtlarının üzerindekiler zamanla siliniyormuş
benden söylemesi mutlaka yüksek çözünürlükte tarayın yada yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesiyle makroda çekin
benden söylemesi mutlaka yüksek çözünürlükte tarayın yada yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf makinesiyle makroda çekin
benden de istemediler ama kimi doktor başlarda istermiş kimisi de sonlarda.şöyle güzel bi site var mı hafta hafta tahlillerin yazdığı
ben parol içiyorum.a sınıfında olan bi ilaç zararlı değilmiş
ben parol içiyorum.a sınıfında olan bi ilaç zararlı değilmiş
banada verdi doktorumda evde unutmusum
hepsiniii yedekkllleeediiiimvakumlu foto albümleri varya yapıştırıyosun üzerinide jelatinle kapatıyosun onlarda da uzun ömürlü oluyomuş görümcemin eşi gazeteci o söyledi hava almasın uzun ömürlü olur dedi
sagol canımm
hepsiniii yedekkllleeediiiimvakumlu foto albümleri varya yapıştırıyosun üzerinide jelatinle kapatıyosun onlarda da uzun ömürlü oluyomuş görümcemin eşi gazeteci o söyledi hava almasın uzun ömürlü olur dedi
bu ikisini buldum canım;
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
http://hamilelik.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/tag/hamilelikte-test-takvimi
kuzum ben seni unutur muyum hiç..
elele gitcez doğuma
nerden bulcam vakumluyu ben? jelatinli olan olmazmı yapıştırılanlar...
evet parol içebiliyorruuzz yaşasın ama bizde yoookhep aklımda alıyım die hep unuturoruum
al eczaneden evde bulunsun nolur nolmaz
tekrar isterler herhalde cunkı en basta yaptırmıstıık
bazı seyler degısmıs olabılır
e gebelik diye bi site var ordaa
son adet tarihini yazıncaa
ne zaman neler yapılıyor cıkıyor
ama bu tahlıller yoktu ıcınde hatırladııgm kadarıyla
bide kağan kocatepe yi takip ediyorum ben
ondada görmedim ama bu tahlıllerden bahsedıldıgını
merak etmeyince bakmadım hiç baksak bulunur
almasına alıcamda hep unutuyorum
herkes burdayken sorayım..
aranızda hiç ultrason görüntü cd si alan var mı??? yani dr verdi mi hiç???
alla alla bilmiyorumki canım normalde bakmıs olması lazım
sen ultrasona girdinmii
belki sen farketmemişsindir
zaten normal bakar gibi ama sana söylemiş olması lazım
demekki usg ile doktor kontrol etmiştir sen daha öncede aynı doktorda muayne oldu o bakmıştır.yok daha kimse bilmiyor hastanede çalışan komşular var birtek onlar biliyor
erkek benimkisi cnm ama herşeyde kız çıkmıştı ultrasonda gördük pipiyi....
ben şuanda bi kitap okuyorum.kitapta diyor ki, bebeğiniz henüz karnınızdayken ona sürekli seslenin sesinize aşina olsun babasının sesini de dinletin sürekli konuşun hatta sürekli olarak bir şarkı belirleyip onu dinletin.doğduktan sonra bebek kulağında aşina olan sesi yani bu anne sesi olur en cok onun sesini duyduğu için o aradığı sesi duyunca kendini güvende hissedermiş.ve zamanında dinlettiğiniz şarkı varsa mızmılandığı zaman o şarkıyla sakinleştiğni göreceksiniz diyor.kısaca anne karnında daha ilk öğrendiğiniz andan itibaren el temasında bulunun anne ve baba için diyor.seslenin sesinizi dinletin.konuşun ve gülün.kesinlikle stres olmamaya çalışın.siz stres anında üzüntü anında salgıladığınız hormanları bebek direk hissediyor ve ona göre annenin ruh halini anlıyor,doğduğunda huysuz ve anlaşımaz bir bebek dünyaya geliyormuş.ben çok yerden gerçekten ama gerçek yani duydum eğer anne nasıl bir hamilelik geçirdiyse çocukta kesinlikle o yapıyla büyüyor ve o kişilikte ilerliyormuş.kitabı okudukça yazarım.
slm kızlar ikili testten sonra hangi test yapılıyordu?
herkes burdayken sorayım..
Aranızda hiç ultrason görüntü cd si alan var mı??? Yani dr verdi mi hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?