2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugün ense kalınlığı ölçüldü ve sonuçlar:
CRL 63mm olup,12 hafta 5 günlük gelişim söz konusudur
fetal kardiak aktivite mevcuttur,kalp atımları ritmik olup 158 dk.'dır
NT: 3 mm'dir.
herşeyi normal görünüyo,parmaklarınıda açıyo ki bu iyi bişi dedi,ama sınırda dedi ense kalınlığı.sonra kan vermeye indim hemşire bu değerlere aldırma benim arkadaşımın 4.5 çıkmıştı ama çocuğu çok sağlıklı dedi.bakalım pazartesi kan sonuçlarınıda alınca değerlendiricekler.ama tuhaf olan bende acaip bi huzur var,deliliğe vurdum heralde

alla alla cnım normalde hemen söylüyorlar aslında ama bilemiyorum gerçekten

dnaz benimde yok zate bilmiyordum öyle bişey oldugunuda

canım içindeki huzura güven
o içten gelen ses cok önemli hiç takma bence
hemşirede demiş bak boşver
içini ferah tut hadi inşallah iyi cıkar sonuclarda

Allahın izniyle bişicik olmaz.doktorlar basbas dıyo yanılma payı var dıye.kafana takma...bak ben hıc yaptırmadım bile Allahıma emanet hepımızın minik kuşları

benimde cd yok.3lü testten önce proteinle ilgili bi test yapılıyomuş sanırım internette öyle çıktı

çıkmasın zati ama orada silinmesinde kalsın....silinmez dimi....oğlumun ilk pipi resmi yaa...

kızlar bişi sorcam ya
bana corasprin vermişti doktor kan akışı kolay olsun diye
aldım ama sanırım kana karışmadan çıkardım..yeniden mi almalıyım acep:44:

çıkmasın zati ama orada silinmesinde kalsın....silinmez dimi....oğlumun ilk pipi resmi yaa...

kız miroş bi mesajında herşey kız olduğunu gösteriyordu ama pipi çıktı yazdın ya ne yaptın da kız çıktı.benimde her türlü yapılan tuz serpme çocuğa parmak tutturma sonacıma yediklerim hep kızdan yana ama sen oğlun olacak diyosun ya.benim de kızım olacak gibi.sen neler yapmıştın da kız çıkmıştı? kız tahminleri nerden geliyordu senin için?

Ayzan cım anneler hissedermiş arkadaşım ,senin huzur içinde olman bebeğin iyi olduğunu ,sağlıklı olduğunu içten içe bilmenden kaynaklanıyor.İnşallah herşey yolunda olacak..lütfen kötü şeyleri hiç düşünme..

kızlar bişi sorcam ya

aldıktan ne kadar sonra çıkardın ama? kimi ilaçlar hemen kana karışırmış kimisi de yarım saat ya da bir saat sonra karışırmış corasprinle ilgili hiç bişi bilmiyorum bilen varsa cevaplasın

kızlar bişi sorcam ya

ben bazen içmiyorum bile çok içmedim oonu yarısını içtim bıraktım bazısına vermiyolar bile...

kızlar bişi sorcam ya

canım kana karışmadığına emin olamazsın, karışmışsa ikinci fazla gelebilir.. eğer dr a soramıyorsan bence alma.. ne olur olmaz.. yarın daha erken saatte alırsın cnm.. yine de sen bilirsin..

bana vermedi cnm galiba o 4.ayında felan verilyo diye bilyorum....

mirayim biz 4.ayımız dayız yaaa.. ama tabi anladım demek istediğini de
kocişim yok ya yanımda eğer alabilirsem ööle bişey ona gönderirim diye düşündüm....
yarın bi şansımı deniycem alabilirim inşallah....

canım ıkı saat gectıyse bence gerek yok gibi
gecen ben bulantı ılacını ıctım 10 d sonra cıkardım
ama ona ragmen faydası oldu
yan etkilerinden anlamıstım

ilaçları ekmek arası içmeyi planlıyorum ben
su ile olmuyo
anında karışıyo içmemişe dönüyosun

Son düzenleme:
canım kana karışmadığına emin olamazsın, karışmışsa ikinci fazla gelebilir.. eğer dr a soramıyorsan bence alma.. ne olur olmaz.. yarın daha erken saatte alırsın cnm.. yine de sen bilirsin..
.

haklısın her ihtimale karşı yarın daha erken saatte alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…