2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yılbaşında ne yapmayı planlıyosunuz kızlar? kayınvalidem bana sormadan yılbaşında birlikte olalım demiş anneme.hiç demiyo bunlar 5 aylık evli belki başbaşa kutlamak istiyoruz.inadıma gitmiycem cins cins şeyler yapıyo bazen sinir oluyorum.5 aylık evliyiz bize taşının diyo onlara yakın bi ev bulmuş deli mi ne düşünmemeye çalışıyorum düşününce çok sinirleniyorum çünkü.

ben bulantılar yüzünden izin aldım 10 gün yokum fazla giremeyebilirim
inşallah ikili testimizin ertesi günü dönücem..güzel haberlerle gelirim inşallah

çok iyi bir falcı var her dediği çıktı kızın olacak 2012 de kucağına alcaksın demişti oğlan oldu ama diğperleri hep çıktı...çin takvimine göre kızdı..bide şu eşin doğum yılı benim doğum yılım muhabbetide kızdı...sonra bebek solda olursa kız olurmuş...
bide benim anneanemin yoplam 14 kızı olmuş sen düşün artık benim kız ağır basmalı diye düşündüm benim annem ilk beni doğurmuş k.validemde görümcemi yine ilk çocuğun kız olur dediler yani bunların hepsi boş çıktı...

haa bide tatlıdan nefret ettim hep tuzla limon ekşi nar yemiştim,hatta bol ekşili salataya devam ediyorum tatlı midemi bulandıryo..buda uymadı...

ayrıntılı ultrason 2li test için kullanılan mı?? dr un özel hastanede mi cnm??

evet ikili testten önce yapılan ayrıntılı ultrason, aynı zamanda bebeğin her pozisyonunda ultrason kağıdı ile a4 kağıdına cıkarılmış ulturason görüntüleri ve boyutlarını falan da verdi.

ayy ne güzelmiş canım.. hangi hastane bu???

genelde zaten annenin ilk kızı olmuş kayınvalidenin de ilk kızı olmuş senin oğlan olması gerek zaten.çin takvimine göre benimde kız çıkıyo.sol kasığa gelince benimde solda.tatlı ben 2 aydır yemiyorum.çok şeyimiz uyuyor ama bakalım görücez.sen buraya taşındıktan sonra yine aynı hastaneye mi gideceksin? bi de benim karnım pek yok çirkinleştim de.senin karnın varmı büyük mü?

anaaaa senin takvime bi baktım 14 hafta yazıyo maşallah ne kadar büyümüş seninki.aramızda en büyük sen misin şimdi? cinsiyeti belli oldu mu?

evet canım bugün 14 olduuk
tuz bastıın yaramaa daha sıpa göstermedi haftaya gidicem bir ultrason uzmanına belki haftaya belli olur inşallah evet en büyük benim benden sonra pelinin

canım bence tahlilleri o kadar önemseme tabiki önemliler aslında belki eski kafalı diceksiniz bana ama ne kadar az tahlil o kadar iyi benim nacizane düşüncem bana kalsa 2li testide yaptırmıcaktım dr dedim çok gereklimi aslında değil yani şimdiye kadar herşey düzgün gitti tahlillere para vermiceksiniz muayene olarak geldiniz yaptırın derim ben dedi yani nasıl diyiim şükürler olsun bişey yok bebeğimde ama bişey olsaydı aldırabilirmiydim bilmiyorum...... eşimlede 2li test sonuçlarını almadan konuştum ya bişeyy çıkarsa die o bi kaldı bana baktı sonuçta bu çocuk ikimizin evet ama sen bakıcaksın ona eğer öyle bişey olursa sen ben aldırıcam dersen hiç birşey demem ama aldırmıcam desende bişey demem dedi o zaman çok düşündüm aldıramazdım yapamazdım.......

yaptırmasakta insanın aklı kalıyo.hele ki buraya gelen biri için.ben bu topiğe gelmediğim zamanlarda hiiiç gayet normalim ama buraya gelince ay ne testim var cinsiyeti ne olacak falan diye panik oluyorum :)

Kızlar
Cinsiyeti baba belirler. Babadan gelen sperm X ise kiz y ise erkek olur. O yuzden annenizin, anneannenizin ne dogurdugunun hicbir onemi yok. Cunku sizin yumurtaniz zaten x kromozumu. Cinsiyeti tamamen eslerimiz belirliyor:) O yuzden hic onlara bakmayin derim ben.

canım içindeki huzura güven
o içten gelen ses cok önemli hiç takma bence
hemşirede demiş bak boşver
içini ferah tut hadi inşallah iyi cıkar sonuclarda

Allahın izniyle bişicik olmaz.doktorlar basbas dıyo yanılma payı var dıye.kafana takma...bak ben hıc yaptırmadım bile Allahıma emanet hepımızın minik kuşları

İnşallah canlarım sağolun,Allah'ımın bana bi mucizesi bu bebek,rabbime sığınıyorum bende hakkımda hayırlıı neyse o olsun diyorum.birde 3'ün üzerinde değil oda biraz rahatlatıyo beni.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin canlarım.valla öyle hareketliydiki elleri,kolları hiç durmadı,taklalar attı,20 dakkaya yakın bekledik ölçüm için,bi rahat durmadı sıpa.bugünkü dr'da bacaklarının arasında bişi var ama tam olarak 20.haftada belli olur dedi.hahah kızmı erkekmi bellei değil ya,dalga geçyo bizimle:)

Bugünü de esss geçmedim yaniii hergün mutlaka çaıkarıorum bu çocuk nasıl gelişcek artık endişe etmeye başladım ne yesem gidio (((((

yaptırmasakta insanın aklı kalıyo.hele ki buraya gelen biri için.ben bu topiğe gelmediğim zamanlarda hiiiç gayet normalim ama buraya gelince ay ne testim var cinsiyeti ne olacak falan diye panik oluyorum :)

drum yaptır demeseydi mantıklı geldi o an dediği yaptırmıcaktım hiiiç korkma canım bizim alt komşuya %75 down sendromu dediler herşey de %75 çıktı ağla ağla bi hal olmuştu sonra doğurucam ben bunu dedi allahım bana böyle yazmış dedi çocuk bir oldu yarrabim nasıl güzel şimdi 5 yaşında maşallah herşeyi normal önce down sendromu çıkıp sonra sağlam doğunca herşeyine baktırdılar genetik fizikse hiç birşeyi çıkmadı maşallah ....

Bugünü de esss geçmedim yaniii hergün mutlaka çaıkarıorum bu çocuk nasıl gelişcek artık endişe etmeye başladım ne yesem gidio (((((

merak etme tatlım o gelişir.. senden alır, seni biraz halsiz bırakır ama gelişir
kraker veya kuru ekmek ye canım yada ne biliyim galeta falan dene

merak etme tatlım o gelişir.. Senden alır, seni biraz halsiz bırakır ama gelişir
Kraker veya kuru ekmek ye canım yada ne biliyim galeta falan dene

bi de bi hafta geriden gelio dedi yha doktor içimden hep kesin bundan die geçioo ( yiyemiorum yediğimde çıkıo ama tabi bundan mı bilmiorum geriden gelmesi ama aynen dediğin gibi ben halsiz bitkin oluorum ne yesem fayda etmedi çubuk dediğin gibii onu ye ye gına geldi vallahi geçicenden umudum kalmadı ama bi geçsin kızlar neler yicem neler 100 kiloda olsam yicemm :)))

Ayzancım canım
Senin minik çok sağlıklı Allahın izniyle....Baksana annesi kıpır kıpırmış maşallah ona maşallahHiç korkma annesi üzme bebeciğini o çok iyi çokkk...

serum al gözde..ben de çok farklı değilim pazar-pazartesi iyiydim ama dün ve bugün çok kötü
işin garip tarafı yemediğimi çıkarıyorum
sanırım (afedersiniz ama) tükrüğümüzü yutuyoruz ya onu bile çıkarıyorum bugün

aynen canım yemediğimide çıkarıomm dediğin gibi tükürük bile yani o nasıl oluoo ona hayret ediomm yanii
dün daha iiydim bgn gene aynı ama çıkarmadığım gün yok atlamıorum sabah akşam illa çıkıo yani çıkıcaksa
serum bu gittiğimde de yazdı gene alamadım ama yarın hastaneye gidiyim alıyım artık böyle olmıcakk ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…