Bugünü de esss geçmedim yaniii hergün mutlaka çaıkarıorum bu çocuk nasıl gelişcek artık endişe etmeye başladım ne yesem gidio(((((
merhaba gözdecim
malesef bende aynı durumdayım ..midem çok kötü hiçbirşey fayda etmiyor...sabah çıkmasa ,akşam çıkıyo,akşam çıkmasa gece öğürerek uyanıyorum...sorma feci bir dönğü ne zaman bitecek bu kusmalar???bende merak içindeyim ...ama buna ragmen 2 kilo almışım yaniii :)) çünkü iki üç saatte 1 birşeyler atıştırıyorum..galete yoğurt...tost..beyaz peynir ekmek...biraz iyi geliyor..acıkınca daha kötü bulanıyor benim midem...hayırlısı ne diyim ...midenın bulanması gebeliğin saglıklı geliştiğinin habercisi diye okudum bir yerde ...onun içinde seviniyorum hiç değilse bebişlerimiz ıyı allahın izniyle..
kızlar ben normalde geçmişi okumam, ama şimdi biraz okudum. tuhaf bi duyguymuşkapı dinliyomuş gibi
Bu arada elevit kullanan anneler, kahvaltıda alın diyo prospektüsünde, ama benim kahvaltım saat 3 te falan oluyo. siz nasıl alıyosunuz? kahvaltıdan hemen sonramı?
bide bana gynoferon yazdı, o da gece.
Ayzancım canım
Senin minik çok sağlıklı Allahın izniyle....Baksana annesi kıpır kıpırmış maşallah ona maşallahHiç korkma annesi üzme bebeciğini o çok iyi çokkk...
ayy canımm ssanada çok geçmiş olsun çok ii anlıorum sneii illa çıkıcaksa çıkıcak yani durmuo kesinlikle bende verdim iki kiloya yakın atıştırabiliosan öle çok ii canım hiç durma valla her atıştırabildiğinde yee bişilerr ben öle olsa ona bile razı olucam ama yokk o atıştırmalar bile olmuo bnde ewet bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ama artık kendimi çok bitkin hissediorumm geçsede bi düzenli yemek yiyebilsek
kızlar ben normalde geçmişi okumam, ama şimdi biraz okudum. tuhaf bi duyguymuşkapı dinliyomuş gibi
Bu arada elevit kullanan anneler, kahvaltıda alın diyo prospektüsünde, ama benim kahvaltım saat 3 te falan oluyo. siz nasıl alıyosunuz? kahvaltıdan hemen sonramı?
bide bana gynoferon yazdı, o da gece.
gosedcim o zaman doktorunla bir konuş arkadaşım..belki hemen serum ve vitamin takviyesi yapar..İnşallah iyi olucaz canım..ama lütfen zaman kaybetme ...Serumla hemen vicudun toparlar kendini..birde hafif şeyler atıştırmaya çalış..Beyaz peynir ekmek bana çok iyi geliyor..bir dene istersen..bende normal yemek yemeyı unuttum...sorma ...İnşallah çabucak toparlanırız arkadaşım..
ben bulantılar yüzünden izin aldım 10 gün yokum fazla giremeyebilirim
inşallah ikili testimizin ertesi günü dönücem..güzel haberlerle gelirim inşallah
KAPIMI DİNLEDİNN KISS SENNN :) BEN HEP OKUORUM ÇOK SEWİORUM YHAA GEÇMİŞİ OKUMAYIII hehheheheh
ben dhaa elevite başlamadım canım hala folic plusa dewam zaten bende senin gibiyim kahvaltım çok geç saatte oluo bide bulantım olduğu için sabah alamazdım heralde folic plusu akşam 3ünü üst üstte içiorum ii hissedince kendimi
ben de kahvaltıdan hemen sonra alıyorum beklemeden. ama 3 günde bir mi almam gerekiyo?canım ben zaten 3 günde bir alıyorum eleviti bi yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum belkide burda yazdılar aç karnına alınca iştah açıyomuş vitamin ilaçlarının öyle bir etkisi var zaten genelde tok karnına aklıma geldiği zaman alıyorum dr sordum ne zaman nasıl alıyım açmı tokmu hiç farketmez 3günde 1 tablet al yeter dedi istar sabah ister akşam ister aç ister tok gündüz alırsan az daha canlı olursun sadece dedi.....
KAPIMI DİNLEDİNN KISS SENNN :) BEN HEP OKUORUM ÇOK SEWİORUM YHAA GEÇMİŞİ OKUMAYIII hehheheheh
ben dhaa elevite başlamadım canım hala folic plusa dewam zaten bende senin gibiyim kahvaltım çok geç saatte oluo bide bulantım olduğu için sabah alamazdım heralde folic plusu akşam 3ünü üst üstte içiorum ii hissedince kendimi
teşekkürler canım,problem olmayacak inşallah,herşey yolunda gidicek öyle hissediyorum.hiç üzermiyim.o benim biricik kuzum çok seviyorum onu teyzesi.[/QUOTE
Allah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım...Anneliği ilk günden itibaren yaşamaya başlıyoruz..
Daha doğmadan başka hangi canlı bizim kalbimizi bu kadar çarptırabilir kiii....
maşallah bütün bebeişlere...
onlarda annelerini üzmezler hiçç...
Maşallah bebişlerimize...maşallahhh
ewt canım bana günde 3 tane yazıolar heppp şaşırım şimdi bende sen bi tanemi kullandın3ünümüü
ben önce 1 aldım sonra 2 hafta 2 tane sonra bıraktım zaten
bnmde göbüş çıkmadı canım ama daha da çıkmaz gibi gelio böle giderse ne yesem durmuoki nasıl çıksınben de kahvaltıdan hemen sonra alıyorum beklemeden. ama 3 günde bir mi almam gerekiyo?bana doktorum hiç bişey söylemedi o konuda. çok da iştahsızım ya. hiç yemek yiyesim yok. göbeğim de çıkmadı =(((((
evet , çok kötü hissettim kendimi. /// ben de folbiol kullanıyodum, akşam sabah ne zaman hatırlarsam. //
ya biz hani taşıncaktık ama olmadı ya, eşimden çok endişeliyim ya, gidip adamın ağzını burnunu kırmasın. kafası çok bozuldu dün.
ewt canım bana günde 3 tane yazıolar heppp şaşırım şimdi bende sen bi tanemi kullandın
bnmde göbüş çıkmadı canım ama daha da çıkmaz gibi gelio böle giderse ne yesem durmuoki nasıl çıksın(
neden olmadı canım olsun hayırlısı olsun ewinden memnun değilmiydinn ... aman tut kocişi de gidip bişi yapmasın haklıyken haksız olurr ....
Stork Radio - Buy or Rent Our Fetal Dopplers
kızlar ben bunu alacam. istedigin zaman bebegin kalbini duyuyorsun. ustten oldugundan zararıda yokmus. Kiralanabiliyormus da:)
cnm bende gördüm bunlarda hatta ünlü bi alışveriş sitesine mevcut hala.Ama biliyosun bunlar doppler yayıyo.Belki doktorun cihazının yarısı kadar ama yinede zararlı dedi doktorum bebek ısınıyomuş..Bende alıcaktım doktorum bana aldırmadı ama sen bilirsin canım yinede
Hadi yaaaa. Cok umitlenmiştim. Amerikaya donuyırum 2 hafta sonra. Orada sigorta sirketleri yuzunden o kadar az ultrasona sokuyorlarki. Butun hamilelikte 2 kere! Bari bunu alim de rahatliyim demistimmmm
Valla kuşum bana doktorum söyledi.Çünkü bu cihazlarda doppler denen radyasyn var anca o şekilde duyuyosun..Hatta sana bişi diyim ürünü satan sitede bile diyoki ebeler ve doktorlar içindir annelerin yerli yersiz kullanması uygun değildir yazıyodu..Bide doktorum öyle deyince vazgeçtim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?