2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyicene bi arastir sen istersen, Amerika'da devlet sigortasi var. Hamilelik ve dogumdan sonraki 2 aya kadar anneyi kapsiyor ve bebek icin surekli devam eden bi sigorta. Bende sigorta yuzunden mi yoksa gercekten zararli mi diye yapmiyolar tam cozemedim, ultrasound suresini bile kisa kesiyor bazi doktorlar zararli oldugunu soyleyerek. Ben harici ultrasound'lari arastirdim, eger istersen $30-$40 arasi bi fiyata 3 boyutlu ultrasound yapiyorlar

şekerim merak ettiğimizden dolayı üretiyoruz bişiler işte napalım oyalanıyoruz böylece :) benim herif kesin kız tohumu atmıştır :))

o sonucu veren hastaneye de laboratuara da manevi tazminat açsa o kadın yeridir.neyse ki üzüntüleri boşa çıkmış buda bişiydir

Bizim eyaletten midir bilmiyorum ama geliri belirli bir seviye olanlar devletten yardım ya da sigorta alamiyorlar. Zaten 2 senedir Obama'nin saglik reformu denilen seyde tam olarak bunu kapsiyor. Amerika'da SGK gibi sigorta sistemi yok cunku zaten sosyal devlet degil. Ege gelirin azsa anneye ve bebege sut ve bez yardimi veriliyor.Bbeklere dahi sigorta yok. Yoksa dusunsene buradan Amerika'ya gidip doguranlarin cocuklarinin hem Amaerika'da hem TR 'de devam eden sigortasi olurdu.

Her hafta ultrasona girmek belki zararlidir bilemiyorum ama 9 ay boyunca 2 kere sokmak da bence cok zararli. Yani bir araz varsa Allah korusun cok gec ogreniyorsun. Mesela 2li 4 lu testten ziyade direkt amniosentez oneriyorlar 35 yas ustundekilere. Ben uzun zamandir Amerika'dayım. Burada devlet hastanesinden sikayet ediyoruz ama cok komik paralara tedavi oluyoruz esasinda.

Sen hangi eyalettensin? Burada da geliri iyi olanlar devletten hicbir yardim alamiyor fakat hamilelikte is degisiyormus. Buraya Turkiye'den dogurmaya gelenlerde, kacak olmalarina ragmen hamilelik boyunca sigorta alabiliyor fakat kacak dogum yaptiklari icin, bebek 18 olupta anne/baba icin oturuma basvuruna kadar baska hicbirseyden yararlanamiyorlar, hatta cogu deportation karari ile bir daha Amerika'ya gelemiyor (18yil boyunca). Bende seninle ayni fikirdeyim, 9 ayda 2 kez ultrasound'a bakmak cok sacma. Allah korusun, kotu bisi olsa 20. haftaya kadar ogrenemiyorsun. Turkiye'de ki herkes 2'li testi olmus, ama benim dr'um cok gereksiz biseymis gibi bahsetti bu testten. Eger cocukta Allah korusun, bi hastalik olursa aldirir misin diye sordu once sonrada eger aldirmiyacaksan neden boyle bi test yapasin ki dedi. Cok karisik isler aslinda. Turkiye'de cok fazla ultrasound vs yapiyorlar burada ise cok az. Keske ortasini bulsalar

ii akşamlar kıslar gecmısı okudumda herkes bulantı kusma konusmus bende aynıyım ne tesaduf dermışım gundee en az ıkı kere öğğğ oluorum
bu arada gecen akşam canım bı yemek cektı eeee kaç gundur yedıgım cıkıodu her neyse abarttım olayı ama ılk eşimle beraber solemesı ayıp ıskender yemıstık eve geldım bıber kızarttım patates kızarttım onu yedım sona dedım dur ben bıde corba canım cektı onu yedım ay olmadı kasar domates ne varsa ama ayy dedım yemek yemek ne gusel bıseymışşş ılk defa böyle oldum kızlar ılk defa yemek yemenın ne kadar guzel bı duygu oldugunu anladım ve tum hastalara da hak verdım mıdem bulandıkca yataktan kalkamamıstım o yuzden ayy dedım hadı benımkı gecer gıder ya hep yataga mahkum olanlar ne yapsın tum hastalara Allah sıfa versın ayyy tabı bızede su bulantılarda Allah yardımcımız olsun

Ilk defa resim eklemeyi deniyorum, bakalim olacak mi. Bayildim ben bu odaya. Kiz bekleyen anneler icin :) Yaaa oglum olacak gibi hissediyorum taaaaa en basindan ama hep kiz ismi dusunuyorum, kiz kiyafetlerine bakiyorum, kiz odalarina bakiyorum. Ne dengesizlik bu :)

al benden de o kadar bende ruyamda erkek gordum ama hep ıcımden bır ses ayy kız olsa dıo ama rabbım hayırlısını versın ustelık bugun bı kadın erkege bensıo demesınmı?ole kızdım kı :)))))))ayyyy cok komık geldı sonra kızmam cunku sankı hayır kıs olacak dermıs gıbı kadına baktım:))))))))))))))

oda cok gusel cnm ama fıyatı cok pahalıdır kesın..

Ben Guney Karolinadayim.

Daha oncede demistim ben, bizim grupta ki herkes kiz istiyor ama cok istedikleri icin (istediklerinin olmayacagini dusunerek) erkek olacagini dusunuyor :) Bende senin gibi erkek diyenlere kiziyorum. Gecen birisi sen guzellesmissin erkek olacak dedi, bende yoooo normalde boyle giyinmiyorum diye oyle gelmistir size, ben aslinda normalde daha guzelim ve cirkinlestim diye cevap verdim

Rafet el roman yanımda kal dinliyorum.eşi yanında olmayanlara gelsin çok hüzünlüyüm

yok canım sordum herkes günde 1 tane içiyolarmış benim 3 günde 1 3 kere sordum dr

11 haftadan sonra 2 tane aldım 13.hafta bıraktıım

kızlaaar prima hediyelerimi aldııım
bakıııın

yazılarınızı okuyunca işte ben ben ben dedim..hhaaahhaaaa..
Saglıklı olsun ,eli ayagı düzgün olsun ama kız olursada çok memnun olacaklardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…