bencede bencede:103:
cnm kendine de göbişindekii yaramazlara da iiyi bakk...sen gelene sanırım bizde cinsiyet çıkmaz sanırım kuzumm ama söylerimm karnımaa teyzen kızıyoo neyseen çıtlar derim belkimmm söyler...:)))ben bulantılar yüzünden izin aldım 10 gün yokum fazla giremeyebilirim
inşallah ikili testimizin ertesi günü dönücem..güzel haberlerle gelirim inşallah
aynen öyle kızlarrr malesef sizin yada sülallenizin hiç etkisi olamıyoo ...:2::2::2:Kızlar
Cinsiyeti baba belirler. Babadan gelen sperm X ise kiz y ise erkek olur. O yuzden annenizin, anneannenizin ne dogurdugunun hicbir onemi yok. Cunku sizin yumurtaniz zaten x kromozumu. Cinsiyeti tamamen eslerimiz belirliyor:) O yuzden hic onlara bakmayin derim ben.
cnm ben eminim güzel haberlerr alıcaksınn ...baksanaa kıpır kıpırr kuzucukk....İnşallah canlarım sağolun,Allah'ımın bana bi mucizesi bu bebek,rabbime sığınıyorum bende hakkımda hayırlıı neyse o olsun diyorum.birde 3'ün üzerinde değil oda biraz rahatlatıyo beni.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin canlarım.valla öyle hareketliydiki elleri,kolları hiç durmadı,taklalar attı,20 dakkaya yakın bekledik ölçüm için,bi rahat durmadı sıpa.bugünkü dr'da bacaklarının arasında bişi var ama tam olarak 20.haftada belli olur dedi.hahah kızmı erkekmi bellei değil ya,dalga geçyo bizimle:)
cnm 12. haftadan sonra inşallahh bu bulantıların son bulurr..o zmn a kadar sorun etme cnm o eski stoklardan karşılıyodurrr ihtiyacını üzme kendiniiibi de bi hafta geriden gelio dedi yha doktor içimden hep kesin bundan die geçioo( yiyemiorum yediğimde çıkıo ama tabi bundan mı bilmiorum geriden gelmesi ama aynen dediğin gibi ben halsiz bitkin oluorum ne yesem fayda etmedi çubuk dediğin gibii onu ye ye gına geldi vallahi geçicenden umudum kalmadı ama bi geçsin kızlar neler yicem neler 100 kiloda olsam yicemm :)))
kız olsun çamurdan olsunn
İyi akşamlar bacularrr
İyi akşamlar bacularrr
sanada kuzummm..yaa kızlarr bende karnımda acaip kaşıntılarr başladıı yaa çok erken sankii bundaa kızmda 14. haftadan sonra falan başlamıştım..bende saalyıp duruyodum bebe yağınıı naapsam hergün sürsem mi artıkın...
çok resmi hissettim kendimi
Resmiyetten degil canim, sana ve bebise dedim, cogul olarak :)
he tmm canım ozaman hoşbuldukk
he tmm canım ozaman hoşbuldukk
bende bana dio sandımdı sevindirik olmuştumm...
hadii yaa altları niee kaşınıyoo kii alttan mı büyüyoo benim direkk her yanı kaşınıyoduu sanki yanlış mı hatırlıyorumm acep :26:
bende bana dio sandımdı sevindirik olmuştumm...
hadii yaa altları niee kaşınıyoo kii alttan mı büyüyoo benim direkk her yanı kaşınıyoduu sanki yanlış mı hatırlıyorumm acep :26:
ay yerimki ben seniiialt yukarı doğru çıkmaya başlıyo benim cnm ondan sanırım.ama biraz zaman sonra heryeri kaşınır sanırım
bugün ense kalınlığı ölçüldü ve sonuçlar:
CRL 63mm olup,12 hafta 5 günlük gelişim söz konusudur
fetal kardiak aktivite mevcuttur,kalp atımları ritmik olup 158 dk.'dır
NT: 3 mm'dir.
herşeyi normal görünüyo,parmaklarınıda açıyo ki bu iyi bişi dedi,ama sınırda dedi ense kalınlığı.sonra kan vermeye indim hemşire bu değerlere aldırma benim arkadaşımın 4.5 çıkmıştı ama çocuğu çok sağlıklı dedi.bakalım pazartesi kan sonuçlarınıda alınca değerlendiricekler.ama tuhaf olan bende acaip bi huzur var,deliliğe vurdum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?