11 haftadan sonra 2 tane aldım 13.hafta bıraktıım
kızlaaar prima hediyelerimi aldııım
bakıııınEki Görüntüle 299210 Eki Görüntüle 299211
bendeee bendee yaaa hele mikilii takımlarr buldummm geçen haftaa resimleyemedim kızsa direk alcammm resimlicem kızlarr
hoşbuldukkk tatlımmmSizde hosgeldiniz canimmmm :)
anladım cnmmm bende başlıyım o zmn sürünmeyeeay yerimki ben seniiialt yukarı doğru çıkmaya başlıyo benim cnm ondan sanırım.ama biraz zaman sonra heryeri kaşınır sanırım
nereniz kaşınıyooo:44::44::44:
genelde herkes 1-2 tane ama bana 3 tane dedi çok zor oluyo içmesi gerçekten arada kaçamak yapıp iki tane içiorum bende canım üçüncü zorluyo beniii
çok güzel canım hediyelerin hayırlı olsun bize daha gelen giden yok onlardan önce ben alıcam heralde bebişimin ilk hediyesini :))9
göbişşş tatlımm göbiş ve kenarlarııı....
ben canımm yasaklıydık 3 ay içinn :)))mrh kızlaaarr ...bişiy sorucam eşiyle yasaklı olupta yasağı sona eren var mı
ben eve istemedim genelde evde kimse olmadığı için geri gider diegittim aldım
:
ben eve istemedim genelde evde kimse olmadığı için geri gider diegittim aldım
aayyy eveeet kaşımamaya çalışıyorum bebek yağı nemlendiriciler falan sürüyorum rahatlatıyo biraz ama yinede kaşınıyo
mrh kızlaaarr ...bişiy sorucam eşiyle yasaklı olupta yasağı sona eren var mı
ben canımm yasaklıydık 3 ay içinn :)))
ama doktor bişi demedi yasak bitti falan die ama b,z,mki dayanamadı sona erdi yasak geçen günlerde :)))
bende ewe istedim gidip alamam die ama gelmedii arayan da olmadı bakalım gelicekmii :)
ben canımm yasaklıydık 3 ay içinn :)))
ama doktor bişi demedi yasak bitti falan die ama b,z,mki dayanamadı sona erdi yasak geçen günlerde :)))
cnm bizde yasak yok da eşim sağolsun gene korkuyooo kızıımda da böyleydiii artık 12. haftadan sonraa artıkkk normal hayata 2-3 aylık dön yaparız sanırm..
yok canım sordum herkes günde 1 tane içiyolarmış benim 3 günde 1 3 kere sordum dr
11 haftadan sonra 2 tane aldım 13.hafta bıraktıım
kızlaaar prima hediyelerimi aldııım
bakıııınEki Görüntüle 299210 Eki Görüntüle 299211
sealm kızlar nbrsiniz benimde karnım kaşınmaya başladı bebek yağı işe yarıyormu ama bize daha erken olması lazım 12 haftamızdayız karnım aşadan yukarı doğru büyüdü göbeğim vardı biraz dahada belirginleşti sizdede öylemi oldu
canım primadan telefon açtılarmı sana bizi daha arıyoan soran yok 4 gün oldu heralde formu dolduralı
14 haftayım sabah fıstık gibi gacıyım ama saat 3ü geçtikten sonra göbekli bi gacı oluyorum
canım beni 2 hafta sonra falan aradılar heralde çok oldu formu dolduralı
saol canıım evet canım bide 2 pil koymuşlar ben çözemedim nie:44::44::44: amaan onlar değilde tupperın kapları çok güzelgüle güle kullansın bebişin,hep mutlu olsuno sony yazan ne o da mı hediye:44:
canım primadan telefon açtılarmı sana bizi daha arıyoan soran yok 4 gün oldu heralde formu dolduralı
değişikmiş saatle olan bağlantısı
ya bizim yasakta ha bitti ha bitecek ama ben çok korkuyorum... bir sıkıntı yaşanıyor mu diye merak ettim... kusura bakmayın biraz özel konular oldu ama... ödüm kopuyor...
saol canıım evet canım bide 2 pil koymuşlar ben çözemedim nie:44::44::44: amaan onlar değilde tupperın kapları çok güzel
aynen cnm yaaa eşim biraz pimpiriklidir dee utanmasaa çıkarr kuzuyu da ben taşıyım dicekkksiz kendi kendinize yasak koyanlardansınız e bu da güzelhay bu kuzular doğmadan daha ele aldılar bütün düzeni
saol canıım evet canım bide 2 pil koymuşlar ben çözemedim nie:44::44::44: amaan onlar değilde tupperın kapları çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?