2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

11 haftadan sonra 2 tane aldım 13.hafta bıraktıım

kızlaaar prima hediyelerimi aldııım
bakıııınEki Görüntüle 299210 Eki Görüntüle 299211

genelde herkes 1-2 tane ama bana 3 tane dedi çok zor oluyo içmesi gerçekten arada kaçamak yapıp iki tane içiorum bende canım üçüncü zorluyo beniii
çok güzel canım hediyelerin hayırlı olsun bize daha gelen giden yok onlardan önce ben alıcam heralde bebişimin ilk hediyesini :))9

bendeee bendee yaaa hele mikilii takımlarr buldummm geçen haftaa resimleyemedim kızsa direk alcammm resimlicem kızlarr
Sizde hosgeldiniz canimmmm :)
hoşbuldukkk tatlımmm
ay yerimki ben seniii alt yukarı doğru çıkmaya başlıyo benim cnm ondan sanırım.ama biraz zaman sonra heryeri kaşınır sanırım
anladım cnmmm bende başlıyım o zmn sürünmeyee
nereniz kaşınıyooo:44::44::44:

göbişşş tatlımm göbiş ve kenarlarııı....

ben eve istemedim genelde evde kimse olmadığı için geri gider die gittim aldım

göbişşş tatlımm göbiş ve kenarlarııı....

aayyy eveeet kaşımamaya çalışıyorum bebek yağı nemlendiriciler falan sürüyorum rahatlatıyo biraz ama yinede kaşınıyo

mrh kızlaaarr ...bişiy sorucam eşiyle yasaklı olupta yasağı sona eren var mı
ben canımm yasaklıydık 3 ay içinn :)))
ama doktor bişi demedi yasak bitti falan die ama b,z,mki dayanamadı sona erdi yasak geçen günlerde :)))

ben eve istemedim genelde evde kimse olmadığı için geri gider die gittim aldım
:

bende ewe istedim gidip alamam die ama gelmedii arayan da olmadı bakalım gelicekmii :)

sealm kızlar nbrsiniz benimde karnım kaşınmaya başladı bebek yağı işe yarıyormu ama bize daha erken olması lazım 12 haftamızdayız karnım aşadan yukarı doğru büyüdü göbeğim vardı biraz dahada belirginleşti sizdede öylemi oldu

canım primadan telefon açtılarmı sana bizi daha arıyoan soran yok 4 gün oldu heralde formu dolduralı

ben canımm yasaklıydık 3 ay içinn :)))
ama doktor bişi demedi yasak bitti falan die ama b,z,mki dayanamadı sona erdi yasak geçen günlerde :)))

ya bizim yasakta ha bitti ha bitecek ama ben çok korkuyorum... bir sıkıntı yaşanıyor mu diye merak ettim... kusura bakmayın biraz özel konular oldu ama... ödüm kopuyor...

cnm bizde yasak yok da eşim sağolsun gene korkuyooo kızıımda da böyleydiii artık 12. haftadan sonraa artıkkk normal hayata 2-3 aylık dön yaparız sanırm..

siz kendi kendinize yasak koyanlardansınız e bu da güzel hay bu kuzular doğmadan daha ele aldılar bütün düzeni

14 haftayım sabah fıstık gibi gacıyım ama saat 3ü geçtikten sonra göbekli bi gacı oluyorum

canım primadan telefon açtılarmı sana bizi daha arıyoan soran yok 4 gün oldu heralde formu dolduralı

canım beni 2 hafta sonra falan aradılar heralde çok oldu formu dolduralı

ya bizim yasakta ha bitti ha bitecek ama ben çok korkuyorum... bir sıkıntı yaşanıyor mu diye merak ettim... kusura bakmayın biraz özel konular oldu ama... ödüm kopuyor...

valla canım bende çok korktum da çok şükür bişi olmadı bide tabi kendini ii hissetmenle alakalı canımm hepp ii düşünnn inşş bişi olmazz ama istersen önce doktoruna sor

siz kendi kendinize yasak koyanlardansınız e bu da güzel hay bu kuzular doğmadan daha ele aldılar bütün düzeni
aynen cnm yaaa eşim biraz pimpiriklidir dee utanmasaa çıkarr kuzuyu da ben taşıyım dicekkk
saol canıım evet canım bide 2 pil koymuşlar ben çözemedim nie:44::44::44: amaan onlar değilde tupperın kapları çok güzel

güle güle kullan tatlım....

beraberlik konusunda bizde tedirginiz hamile olduğunu unutmadan hareket edin ve arada olsa bişey olmuyor ama yinede tam 3 ay bitene kadar dahada dikkat etmeliyiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…