2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar folic asit içiyormusun düzenli şekilde 3 aydan sonra kullanılıyormu benim midem bulanıyor ilaç içerken günde 3 tane içemediğim zamanlarda oluyor

cnm bizde yasak yok da eşim sağolsun gene korkuyooo kızıımda da böyleydiii artık 12. haftadan sonraa artıkkk normal hayata 2-3 aylık dön yaparız sanırm..

valla canım bende çok korktum da çok şükür bişi olmadı bide tabi kendini ii hissetmenle alakalı canımm hepp ii düşünnn inşş bişi olmazz ama istersen önce doktoruna sor

dr um 1 hafta sonra serbest dedi de , neyse akışına bırakalım, kalabalık olur yarın diğer kızlarada sorayım herkeste sorun yoksa bakarız artık sağol canım...

14 haftayım sabah fıstık gibi gacıyım ama saat 3ü geçtikten sonra göbekli bi gacı oluyorum

canım beni 2 hafta sonra falan aradılar heralde çok oldu formu dolduralı

gaz gazzzzz hepinize bulaştırdım yavv .Aynen cnım aynı haftalarda taş gibiyiz maşşallahh

beraberlik konusunda bizde tedirginiz hamile olduğunu unutmadan hareket edin ve arada olsa bişey olmuyor ama yinede tam 3 ay bitene kadar dahada dikkat etmeliyiz

ya ben geçengün rahatsız oldum hatta ne kadar dikkat etsede sanki karnıma baskı varmış gibi hissetdim.Dikkat ediyoruz ama baya..Zaten 6 hafta birlikte olmadık sonrasında doktorum haftada 1 müsade etti

konu yine aynı
hepimizin aklı nerde belli
bizim doktor serbest dedi ama biz yine tırsıyoz.. 3 ayımız bitsin arada bakarız tadımıza

ayy hadii kızlarr uykum geldii benn yatıom hürremde bitti :)))))
hepinize ii uykularr rahat geceler tatlı rüyalar
yarın çok yazmayın bakk geçmişi okumaktan yetişemiom sizeee

ayy hadii kızlarr uykum geldii benn yatıom hürremde bitti :)))))
hepinize ii uykularr rahat geceler tatlı rüyalar
yarın çok yazmayın bakk geçmişi okumaktan yetişemiom sizeee

vayy be ilişkimiz hürrem bitene kadarmıydıı yat kuşum yat bende yatıcam

kızlar ben de yatıyorum.Sinüzitimin verdiği baş ağrısı hafiflemişken yatimm işkence gibi bi gündü ağrıdan resmen..Öptüm siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…