2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıın banpiişşleer yaauuf bir rüya gördüm çok garipti yaaa:44::44::44:

hayırlara gelsin inş.bende bugun ruyamda dogum yapıyomusum dıyolar kızın oldu:)daha isimde bulamamıstım şimdi napcam ben dıyorum

iyiyim tatlım.. çok şükür.. bugün 13:30 da randevum var.. 2li test için..
bebişimi görücem.. sanırım cinsiyet de kesinleşcek..
acayip heyecanlıyım

hadi inş.iyi haberlerını beklıyoruz ne güzerl cinsiyet belli olcak.ben beklıcem aralık sonunu

hadi inş.iyi haberlerını beklıyoruz ne güzerl cinsiyet belli olcak.ben beklıcem aralık sonunu

inşallah cnm.. geçen hafta oğlumuz olacak galiba demişti.. bakalım ne çıkıcak artık..
hayrolsun canım rüyan.. gördün mü peki bebişi??

inşallah cnm.. geçen hafta oğlumuz olacak galiba demişti.. bakalım ne çıkıcak artık..
hayrolsun canım rüyan.. gördün mü peki bebişi??

yok canım görmedim bu gidişle benımde oğluş olcak gibi gelıyo

tersine çıkar diye mi düşünüyosun??

evet.bide doktora gıttıgımde sol tarafta buldu bebeği solda olursa erkek derler ya.artık ne derece dogru bilmıyorum.hiç farketmez gerçı kız erkek.sağlıklı olsunlarda

evet.bide doktora gıttıgımde sol tarafta buldu bebeği solda olursa erkek derler ya.artık ne derece dogru bilmıyorum.hiç farketmez gerçı kız erkek.sağlıklı olsunlarda

haklısın cnm hepimizin dileği o..
seninki ne kadarlık?? çizelgen de yok bilemedim :44::44:

Gunaydın Kizlar
Biz bugun 13+4 olduk ama benim karnim hala dumduz. Acaba bebis buyumuyor mu? Neden benim gobisim hic cikmiyorrrrr

maşallah kuzuya..
yakınmışız seninle..
ben de dua ediyorum her gece sağlıklı sıhhatli olsun diye ama hep unutuyorum rüyamda göreyim diye dua etmeyi :26:

evet canım aramızda pek bişi yok senınle.inş. önümüzde uzun zaman var görürüz çokça minikleri

Gunaydın Kizlar
Biz bugun 13+4 olduk ama benim karnim hala dumduz. Acaba bebis buyumuyor mu? Neden benim gobisim hic cikmiyorrrrr

maşallahbüyüyyodur tabikide.napcaksın göbişi aman çıkmasın.benımde sabah bişi yok öle oldumu şişiyo

Gunaydın Kizlar

bebek elbet büyüyordur tatlım,ne güzel dümdüz...Annnem hep söyler abime hamile iken 5 aylıkken doktora gitmiş,gebe miyim ben ya diye...dümdüzmüş karnı,hiç belirti de yokmuş,adet dışında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…