Gunaydın Kizlar
Biz bugun 13+4 olduk ama benim karnim hala dumduz. Acaba bebis buyumuyor mu? Neden benim gobisim hic cikmiyorrrrr
günaydın canım.kaç haftalık.senın doktora kalmıs bısı artık.tahmin eder inş.benımki gibi olursa öbür ay der çıkargünaydın arkadaşlar... bugün nasılsınız.
yarın doktora gidecem çok heyecanlıyım .acaba cinsiyeti belli olurmu? :44: :44:
hayırlısı...
günaydın canım.kaç haftalık.senın doktora kalmıs bısı artık.tahmin eder inş.benımki gibi olursa öbür ay der çıkar
11+5 haftalık usg de daha büyük çıktı . ama banada sana dediği gibi dicek sanıyorum .insan merak adiyo sağlıklı olsunlarda[/QUO
evet canım sağlıklı olsunlarda varsın geç öğrenelim.
günaydın cnm.. bugün nasılsın?
günaydın kuzum.. hayrolsun.. ne gördün kız
hayırlara gelsin inş.bende bugun ruyamda dogum yapıyomusum dıyolar kızın oldu:)daha isimde bulamamıstım şimdi napcam ben dıyorum
GÜNAYYYDINNrüyan hayırlara vesile olsun canımm...ben de rüyamda pazarda giderken bir meyveyi canım çekti,avcumu yaladım,acaba bebeğin canımı mı çekti die düşünmüyo değilim:)
kizlar gunaydin ben dun cokkk icten oksurdum durdum kasiga agri girmis bugun.bebege boyle cok icten oksurunce bisey olurmu ki yaa???
kizlar gunaydin ben dun cokkk icten oksurdum durdum kasiga agri girmis bugun.bebege boyle cok icten oksurunce bisey olurmu ki yaa???
günaydın kızlar,bugün öğleden sonra kontrolüm var,inşallah hayırlı haberler alırım.benim için dua edinben de bugün rüyamda yeşil biber patlıcan gördüm bahçedeymişim.hayır olur inşallah.rüya yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen
günaydın kızlar,bugün öğleden sonra kontrolüm var,inşallah hayırlı haberler alırım.benim için dua edinben de bugün rüyamda yeşil biber patlıcan gördüm bahçedeymişim.hayır olur inşallah.rüya yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen
olmaz cnm merak etme öksürünce sadece hareketlenir
ben de hapşırınca istemsiz olarak karnımı tutuyorum sanki bişey olacakmış gibi ama alakası yok..
günaydın cnm.. bugün benim de 2li testim var.. inşallah güzel haberlerle döneriz..
rüya yorumundan çok anlamam ama bildiğim bişey var ki o da rüyada yeşil görmek hep iyidir, hayırlıdır..
günaydın.dualarımız sizinleyeşillik görmüşün iyi.demmekki bugun güzel haberler alacaksın doktorundan
gunaydın kızlar nasılsınız benım yıne belım delı gıbı agrıyor dun den berı dun sadece evı supurdum sıldım ondan sonra resmen ölüyorum sandım mısafırım vardı bıde allahtan yabancı degıllerdı butun sofrayı onlar hazırladı kaldırdılar sagolsunlar adım bıle atamadım belımın agrısından resmen tutuluyor belım acaba bel fıtıgı mı var bende handı doktora gıdılır bel fıtıgı ıcın
gunaydın kızlar nasılsınız benım yıne belım delı gıbı agrıyor dun den berı dun sadece evı supurdum sıldım ondan sonra resmen ölüyorum sandım mısafırım vardı bıde allahtan yabancı degıllerdı butun sofrayı onlar hazırladı kaldırdılar sagolsunlar adım bıle atamadım belımın agrısından resmen tutuluyor belım acaba bel fıtıgı mı var bende handı doktora gıdılır bel fıtıgı ıcın
çok saol canım yorumun için,inşallah iyi haberler alırız.benim de ikili testim olabilir doktor test yapacaz bidahaki gelişinde demişti bakalım.
öksürüğü olan arkadaşlar ılık az limonlu su için sürekli,ben çok fena öksürüyordum doktorum söylemişti.gerçekten de işe yarıyor,deneyin derim.
günaydın cnm.. bizi hamişlik mi bu kadar endişeli yaptı acep??
kuzum bel fıtığı ciddi bi rahatsızlıktır ve sadece bel ağrısı yapmaz.. ayakta uyuşma, bacakta ağrı hissedersin..
biraz fazla yürüyünce bacağın kasılır yürütmez..
muhtemelen sendeki hamişlik bel ağrısı.. bende de var canım.. telaş yapma..
dr uma sordum çok normal dedi.. parol vermişti bana ağrın olursa iç diye..
ama içmiyorum işte çekiyorum ağrıyı..
canım benım agrımda yurumeme engel oluyor ıkıdır evı supurup sılıyorum bu hale gelıyorum kalcamda tamamen uyusma yapıyor adım atarken ıkı bacagımıda hıssetmıyorum o yuzden endıselenııyorum ben de offf yaa ne bılıyım bu hamılelık paranoya yaptı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?