2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın Kizlar
Biz bugun 13+4 olduk ama benim karnim hala dumduz. Acaba bebis buyumuyor mu? Neden benim gobisim hic cikmiyorrrrr

günaydın canım..seninle aynıyız bende 13+4 teyim.hamilelikten önce de minicik bi göbeğim vardı.şimdi maşallahı var yaa.ama 1,5 kilo aldım inan kotlar zaten olmuyo da kumaş pantolonlarım oluyo diye seviniyodum.bir hafta da öyle çok değişti ki vücudum şu an sadece 2 tane pantolonum oluyo( hamile pantolonları da hiç güzel değil yani karnım o kadar da büyük değil..benm de bu konuda moralim bozuk..

günaydın arkadaşlar... bugün nasılsınız.
yarın doktora gidecem çok heyecanlıyım .acaba cinsiyeti belli olurmu? :44: :44:
hayırlısı...

günaydın arkadaşlar... bugün nasılsınız.
yarın doktora gidecem çok heyecanlıyım .acaba cinsiyeti belli olurmu? :44: :44:
hayırlısı...
günaydın canım.kaç haftalık.senın doktora kalmıs bısı artık.tahmin eder inş.benımki gibi olursa öbür ay der çıkar

11+5 haftalık usg de daha büyük çıktı . ama banada sana dediği gibi dicek sanıyorum .insan merak adiyo sağlıklı olsunlarda[/QUO

evet canım sağlıklı olsunlarda varsın geç öğrenelim.

kizlar gunaydin ben dun cokkk icten oksurdum durdum kasiga agri girmis bugun.bebege boyle cok icten oksurunce bisey olurmu ki yaa???

günaydın cnm.. bugün nasılsın?

günaydın kuzum.. hayrolsun.. ne gördün kız

hayırlara gelsin inş.bende bugun ruyamda dogum yapıyomusum dıyolar kızın oldu:)daha isimde bulamamıstım şimdi napcam ben dıyorum

GÜNAYYYDINNrüyan hayırlara vesile olsun canımm...ben de rüyamda pazarda giderken bir meyveyi canım çekti,avcumu yaladım,acaba bebeğin canımı mı çekti die düşünmüyo değilim:)

ay annem ve kardeşlerimle denizde yolculuk yapıyomuşuz ama ayakkabılarımızı denize çıkartıyoruz falan işte sonragidiceğimiz yere varmışız ayakkabılarımızı arıyoruz annemle ikimizinde ayakkabılarımızın tekini bulamıyoruz annem çok içerliyo falan güzel ayakkabılardı falan filan die ordan güya benim evime geçiyoruz ama evim değil farklı bi yer böyle eşyası falan yok yeni ev kuruyomuş yaptırıyomuşuz neyse bi odaya giriyorum bi kedi buluyorum oyy diyoruum sen ne tatlısın bi küçük yatak var odada oraya yatıyorum kediyle oynuyorum ben seni çok seviyorum falan die sarılıyorum kedide bana diyo bende seni seviyorum die böyle yalıyo elimi yüzümü eşim geliyo ona hırlıyo tırmalıyo yapma die kızıyorum falan atlıyo kucağımdan işte dolanıyo evde bu sefer eşim alıyo kucağına ama bana gelmek için zorluyo falan böylee garip bir rüyaydı :44::44::44: hayır olur inşallah :44::44:

günaydın kızlar,bugün öğleden sonra kontrolüm var,inşallah hayırlı haberler alırım.benim için dua edin ben de bugün rüyamda yeşil biber patlıcan gördüm bahçedeymişim.hayır olur inşallah.rüya yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen

kizlar gunaydin ben dun cokkk icten oksurdum durdum kasiga agri girmis bugun.bebege boyle cok icten oksurunce bisey olurmu ki yaa???

günaydın.Allahın ıznıyle bişi olmaz.ama dıkkat et sen sıcak bişiler iç.

olmaz cnm merak etme öksürünce sadece hareketlenir
ben de hapşırınca istemsiz olarak karnımı tutuyorum sanki bişey olacakmış gibi ama alakası yok..

günaydın cnm.. bugün benim de 2li testim var.. inşallah güzel haberlerle döneriz..
rüya yorumundan çok anlamam ama bildiğim bişey var ki o da rüyada yeşil görmek hep iyidir, hayırlıdır..

günaydın.dualarımız sizinle yeşillik görmüşün iyi.demmekki bugun güzel haberler alacaksın doktorundan

gunaydın kızlar nasılsınız benım yıne belım delı gıbı agrıyor dun den berı dun sadece evı supurdum sıldım ondan sonra resmen ölüyorum sandım mısafırım vardı bıde allahtan yabancı degıllerdı butun sofrayı onlar hazırladı kaldırdılar sagolsunlar adım bıle atamadım belımın agrısından resmen tutuluyor belım acaba bel fıtıgı mı var bende handı doktora gıdılır bel fıtıgı ıcın

çok saol canım yorumun için,inşallah iyi haberler alırız.benim de ikili testim olabilir doktor test yapacaz bidahaki gelişinde demişti bakalım.
öksürüğü olan arkadaşlar ılık az limonlu su için sürekli,ben çok fena öksürüyordum doktorum söylemişti.gerçekten de işe yarıyor,deneyin derim.

günaydın cnm.. bizi hamişlik mi bu kadar endişeli yaptı acep??
kuzum bel fıtığı ciddi bi rahatsızlıktır ve sadece bel ağrısı yapmaz.. ayakta uyuşma, bacakta ağrı hissedersin..
biraz fazla yürüyünce bacağın kasılır yürütmez..
muhtemelen sendeki hamişlik bel ağrısı.. bende de var canım.. telaş yapma..
dr uma sordum çok normal dedi.. parol vermişti bana ağrın olursa iç diye..
ama içmiyorum işte çekiyorum ağrıyı..

günaayydıın canıım...hayırlı haberkerini bekliyoruuz..yeşil iyidir...

canım hafta sonu aynı benımde öle olmustu.kontrolde doktora söledıgımde kendını fazla yorma dedı bel agrıları 6 ayda baslarmıs.birde kalsıyum eksıklıgınden olur dedı calci-net diye bi ılaç verdı suda erıyenlerden.sende gidince söle şikayetlerını

kuzum bi de ne geldi aklıma.. biber de patlıcan da uzun ya..
yoksam seninki bugün pipi mi gösterecek dr a
çok mu fesatım yoksam

canım benım agrımda yurumeme engel oluyor ıkıdır evı supurup sılıyorum bu hale gelıyorum kalcamda tamamen uyusma yapıyor adım atarken ıkı bacagımıda hıssetmıyorum o yuzden endıselenııyorum ben de offf yaa ne bılıyım bu hamılelık paranoya yaptı bende

hemen endişelenme canım.. ama uyuşma var ise o zaman tavsiyem muhakkak bi nöroşirurji (beyin cerrahı) uzmanına görün.. fıtık işlerine onlar bakıyor.. ama tabe fıtık MR da belli olur.. muhtemelen hamiş olduğundan ona da sokmaz seni.. ama en azından şikayetlerine uygun teşhisi koyar.. en azından ne olduğunu bilirsin kafan rahatlar.. yine de sen bilirsin kuzum..
inşallah yoktur fıtık mıtık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…