kuzum bi de ne geldi aklıma.. biber de patlıcan da uzun ya..
yoksam seninki bugün pipi mi gösterecek dr a
çok mu fesatım yoksam
hemen endişelenme canım.. ama uyuşma var ise o zaman tavsiyem muhakkak bi nöroşirurji (beyin cerrahı) uzmanına görün.. fıtık işlerine onlar bakıyor.. ama tabe fıtık MR da belli olur.. muhtemelen hamiş olduğundan ona da sokmaz seni.. ama en azından şikayetlerine uygun teşhisi koyar.. en azından ne olduğunu bilirsin kafan rahatlar.. yine de sen bilirsin kuzum..
inşallah yoktur fıtık mıtık..
yok canım fesat değilsin.annem de aynı yorumu yaptı banabana zaten herkes oğlun olur diyor bakalım hayırlısı.çin takviminde de erkek görünüyor,bi oğlum var zaten ama 2.ye de hayır diyemem güzel olur
inşallah canım.bu arada senin neden tickerın yok canım,kaç haftalık hamilesin göremiyoruz bak
ayy ınş. yoktur ama bu agrı benı mahvedıyor karnım buyudukce agrının sıddetı agrıyor azıcık ıs yapıyım hele kendımden gecıyorum dun resmen uyustum o derece kotuydum ama sadece ayakta durunca ve yorunca oluyor kendımı uyusma ve tutulma olmasa bu kadar korkmayacagım ama onlarda olunca cok korkuyorum ben bı beyın cerrahına gıdeyım en ıyısı
onu nası yapcam bilemedimkitarif edınde koyayaım
kuzum ben yapayım sana son adet tarihin ne??? 12+1 di bi de demi??
git canım kafan rahat eder, o muydu bu muydu dan kurtulursun en azından..
hamişlik öncesi durumun nasıldı.. uyuşma falan oluyor muydu? yoksa hamişlikle mi geldi???
taamm canım 7 eylül evet 12+1
hamıslıkten oncede vardı ama bu kadar degıldı ayakta cok kalınca topuklu ayakkabıyı cok abartınca bıde regl zamanlarımda oluyordu ama bu derece tutulma yada uyusma hıc olmuyordu
bugün rüyamda oğlum vardı :)
ay kızlar anlatamam ilk defa anne olacağımdan mı bilmiyorum ama cok duygulandım ben,rüyamda oğlumun doğum günü idi,bir sürü arkadası vardı,4-5 yaslarında,sarı dalgalı sacları olan,o kadar güzel bir cocuktu ki anlatamam :)
oğlum gel dedim,kostu bana dogru ayy cok güzeldi,ağlıyorum hala :)
bugun dogum gunum benim gece arkadslar ve eşim süpriz yaptılar tam 12de kapı caldı ben yataktaydım burnumun dibinde pasta ve arkadslarla uyandım :) dilek dile üfle dediler ben sok içinde bebeğim sağ salim bize gelsin dedim,rüyama geldi kuzum :)
doğum günüm kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...oğluşunda sana bi hediye vermiş bak daha doğmadaan
bugün rüyamda oğlum vardı :)
ay kızlar anlatamam ilk defa anne olacağımdan mı bilmiyorum ama cok duygulandım ben,rüyamda oğlumun doğum günü idi,bir sürü arkadası vardı,4-5 yaslarında,sarı dalgalı sacları olan,o kadar güzel bir cocuktu ki anlatamam :)
oğlum gel dedim,kostu bana dogru ayy cok güzeldi,ağlıyorum hala :)
bugun dogum gunum benim gece arkadslar ve eşim süpriz yaptılar tam 12de kapı caldı ben yataktaydım burnumun dibinde pasta ve arkadslarla uyandım :) dilek dile üfle dediler ben sok içinde bebeğim sağ salim bize gelsin dedim,rüyama geldi kuzum :)
Doğum günün kutlu olsun canım...
Rabbim sana doğum günü hediyesi vermiş.. yavrunu göstermiş... inşallah sağlıcakla da kucağına alınca asıl hediyeyi o zaman almış olucaksın..
ayy nası duygulandım.. resmen yaşadım rüyanı.. ağlıycam şimdi yaa
tamam canım benım sagolkuzum bunu kontrol panelinde çizelge bölümü var oraya ekle kaydet de
http://lbdf.lilypie.com/AHBrp2.png
inşallah hayırlısı canım..
ama ben şimdi meraktan çatlarım..
kontrolden gelince mutlaka yaz.. çatlatma beni meraktan
çok tesekkür ederim :)
cinsiyeti belli olsaydı artık :) yavrum benim nasıl da güzeldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?