2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum bi de ne geldi aklıma.. biber de patlıcan da uzun ya..
yoksam seninki bugün pipi mi gösterecek dr a
çok mu fesatım yoksam

yok canım fesat değilsin.annem de aynı yorumu yaptı bana bana zaten herkes oğlun olur diyor bakalım hayırlısı.çin takviminde de erkek görünüyor,bi oğlum var zaten ama 2.ye de hayır diyemem güzel olur

ayy ınş. yoktur ama bu agrı benı mahvedıyor karnım buyudukce agrının sıddetı agrıyor azıcık ıs yapıyım hele kendımden gecıyorum dun resmen uyustum o derece kotuydum ama sadece ayakta durunca ve yorunca oluyor kendımı uyusma ve tutulma olmasa bu kadar korkmayacagım ama onlarda olunca cok korkuyorum ben bı beyın cerrahına gıdeyım en ıyısı

yok canım fesat değilsin.annem de aynı yorumu yaptı bana bana zaten herkes oğlun olur diyor bakalım hayırlısı.çin takviminde de erkek görünüyor,bi oğlum var zaten ama 2.ye de hayır diyemem güzel olur

inşallah hayırlısı canım..
ama ben şimdi meraktan çatlarım..
kontrolden gelince mutlaka yaz.. çatlatma beni meraktan

git canım kafan rahat eder, o muydu bu muydu dan kurtulursun en azından..
hamişlik öncesi durumun nasıldı.. uyuşma falan oluyor muydu? yoksa hamişlikle mi geldi???

git canım kafan rahat eder, o muydu bu muydu dan kurtulursun en azından..
hamişlik öncesi durumun nasıldı.. uyuşma falan oluyor muydu? yoksa hamişlikle mi geldi???

hamıslıkten oncede vardı ama bu kadar degıldı ayakta cok kalınca topuklu ayakkabıyı cok abartınca bıde regl zamanlarımda oluyordu ama bu derece tutulma yada uyusma hıc olmuyordu

bugün rüyamda oğlum vardı :)

ay kızlar anlatamam ilk defa anne olacağımdan mı bilmiyorum ama cok duygulandım ben,rüyamda oğlumun doğum günü idi,bir sürü arkadası vardı,4-5 yaslarında,sarı dalgalı sacları olan,o kadar güzel bir cocuktu ki anlatamam :)

oğlum gel dedim,kostu bana dogru ayy cok güzeldi,ağlıyorum hala :)

bugun dogum gunum benim gece arkadslar ve eşim süpriz yaptılar tam 12de kapı caldı ben yataktaydım burnumun dibinde pasta ve arkadslarla uyandım :) dilek dile üfle dediler ben sok içinde bebeğim sağ salim bize gelsin dedim,rüyama geldi kuzum :)

Son düzenleme:
hamıslıkten oncede vardı ama bu kadar degıldı ayakta cok kalınca topuklu ayakkabıyı cok abartınca bıde regl zamanlarımda oluyordu ama bu derece tutulma yada uyusma hıc olmuyordu

anladım cnm.. sen içini ferah tut mutlaka git bi dr a.. ama hamiş olduğunu söylemeyi sakın unutma..

günaydın güzel annelerrrr
1 saattir geçmişi okuyorum ancak yazabildimmm...
ya cinsiyetler öğrenildikçe içim bi tuhaf oluyor biran önce bende öğrenmek istiyorum içime hiçbişey doğmuyor kızımda kesin oğlan demişlerdi ama güzeller güzeli bi kızım oldu:)))
doktora gidicek olanlar da güzel haberlerle gelsinler inşallhhh

doğum günüm kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere...oğluşunda sana bi hediye vermiş bak daha doğmadaan

Doğum günün kutlu olsun canım...
Rabbim sana doğum günü hediyesi vermiş.. yavrunu göstermiş... inşallah sağlıcakla da kucağına alınca asıl hediyeyi o zaman almış olucaksın..
ayy nası duygulandım.. resmen yaşadım rüyanı.. ağlıycam şimdi yaa

tesekkür ederim canım , Rabbim herbirimizin yavrusunu bağışlasın,korusun :)

inşallah hayırlısı canım..
ama ben şimdi meraktan çatlarım..
kontrolden gelince mutlaka yaz.. çatlatma beni meraktan

tamam canım yazarım mutlaka er geç bugün.ama doktorumun cinsiyet söyleyeceğini zannetmiyorum çok garantici bi doktor emin olmadan hayata söylemez,mükemmelliyetçi bi doktor.inşallah söyler diye dua ediyorum.kısmet bakalım.ama rüyada domates incir görmek kız,patlıcan biber görmek erkekmiş annem babannem felan hep derler.bi de boncuk taş türü şeyler de kız çocuğa işaretmiş.
bu arada doğum günü olan arkadaşım doğum günün kutlu olsun.bi dahaki yaşını bebişinle kutlarsın inşallah

bu arada doğum günü olan arkadaşım doğum günün kutlu olsun.bi dahaki yaşını bebişinle kutlarsın inşallah[/QUOTE]

tesekkür ederim , insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…