2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
dün akşamdan beri sol kasıgım sureklı olarak agrıyor
özellikle öksürünce falan dahada kötü
hiç yaşadınızmı bunu :26:

kızlar günaydın...
bana dr elevit verdi de kullanamıyorum..
onu içince ne yesem çıkıyo yataktan çıkamıyorum...
bi de dr bana sebamed f+s losyon önerdi karın çatlağı için..
sizler bişi kullanıyomusunuz?

günaydın kızlar

günaydın cnm ben de öksürünce bıçak saplanır gibi oluyo geçiyo..
yada bazen aniden oturduğum yerden kalkınca da oluyo?
sebebini bende bilemiyorummm

14 hafta olmus masallah , belli değil mi senin bebiş :)

maalesef canıım
geçen hafta gittim dra daha erken dedi baktı ama göremedi yada karizma çizilmesin die garantiye alıyo kendini bi dahaki randevum 1 ay sonra ama haftaya ultrason uzmanına gidicem adam işinde baya uzman kardeşimi 3 aylığında %100 kız die bilmişti ona gidicem artık belli olmuştur heralde belliiii olsuun artıııkkkçıldıracaaaiiimmm

utkumuz bizim doktorumuz da aynı canım 15.haftadan önce hayatta söylemez ama ısrar edicem bende aralığın 15-20de gidicem doktoraa merak içindeyim...

merhaba annişlerrrr
Bu cinsiyeti biraz daha öğrenemezsem ortamdan çatlıcammmmmmmm ayyyyyy :82::82::82::82::82::82::82::82:

ben çıkıyorum kızlar,ders zili çalmak üzere.bana dua etmeyi unutmayın.akşama iyi haberleri veririm sizlere inşallah.görüşmek üzere,öptüm sizleri

benimde bel ağrısı şikayetim fazlaydı dr um vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bebek beline tutunuyor o yüzden ağrı fazla hissedilebiliyor demişti sırt üstü 10 dk yatıyorum rahatlatıyorum ben böyle çare buldum

ayy büyümüş bellidir artık :) garantiye almadan söylemiyorlar :) bizim okulda hamiş bir arkadsım var onun 20 hafta oldu,daha yeni öğrendi erkek oldugunu :)
ay ben catlardım, doktor doktor gezerdim herhalde

günaydın kızlar
denizkizı ilk gebeliğimde olmuştu benim sürekli kasık ağrım oluyordu doktor normal demişti bana öksürünce kasığımı tutuyordum sanki bebiş fırlayacakmış gibi oluyrdu tam 1 ay geçmedi öksürüğüm ama bişey olmadı kızıma merak etme ılık şeyler iç canımmm...

ben ilkhamileliğimde bişey sürmedim sadece arada bebe yağı kullandım sağ tarafımda ince bi çatlak oldu o kadar bide aktarlarda bitkisel çatlak için kremler varmış onlar da çok iyiymiş tavsiye ederimmm

utkumuz güle güle canım iyi haberlerle gel inşallahhh
funda seneinde doğum günün kutlu olsun nice senelereeeeee

ayy büyümüş bellidir artık :) garantiye almadan söylemiyorlar :) bizim okulda hamiş bir arkadsım var onun 20 hafta oldu,daha yeni öğrendi erkek oldugunu :)
ay ben catlardım, doktor doktor gezerdim herhalde

20 haftamııı kafayı yerdim dr dr gezerdim vallahi
bu hafta gidicektimde cinsiyet için çatlıyorum çünkü hem kendim için dr gittim hemde eşim bende gelcem haftaya gidelim vardiamı ayarlıyım dedi ondan gidemediim haftaya ç.ba 15 hafta olucak o zamanda belli olmazsa benim bebek pek namuslu çıkıcak

merhaba annişlerrrr
Bu cinsiyeti biraz daha öğrenemezsem ortamdan çatlıcammmmmmmm ayyyyyy :82::82::82::82::82::82::82::82:

meraba canııım ben 14.haftalığım yerimde olsan napardıın

ben geldim gelişme varmı muayeneye giden varmı cinsiyet öğrenen felan?

hoş geldin canııım
benimki belli oldu miray kız dediler şaka şaka

sende oğlan annesi tipi var zaten...

Günaydıııın nasılsınız kızlar? ya bana da doktor elevit yazdı da, prospektüsünde kahvaltıda diyo. hergün mü alcam ben şimdi bunu? doktorun da o konuda bişey söylediğini hatırlamıyorum. yarın da ikilinin sonuçları çıkıyo. çok heyecanlıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…