tamam canım benım sagol
benimkide kedi gibi bişey olcak galiba sürekli bi kedi musallat rüyamda elimi yüzümü yalıyıp duruyo konuştu bile kedi benle ben seni seviyorum die
günaydın kızlar
dün akşamdan beri sol kasıgım sureklı olarak agrıyor
özellikle öksürünce falan dahada kötü
hiç yaşadınızmı bunu :26:
14 hafta olmus masallah , belli değil mi senin bebiş :)
tamam canım yazarım mutlaka er geç bugün.ama doktorumun cinsiyet söyleyeceğini zannetmiyorum çok garantici bi doktor emin olmadan hayata söylemez,mükemmelliyetçi bi doktor.inşallah söyler diye dua ediyorum.kısmet bakalım.ama rüyada domates incir görmek kız,patlıcan biber görmek erkekmiş annem babannem felan hep derler.bi de boncuk taş türü şeyler de kız çocuğa işaretmiş.
bu arada doğum günü olan arkadaşım doğum günün kutlu olsun.bi dahaki yaşını bebişinle kutlarsın inşallah
günaydın cnm ben de öksürünce bıçak saplanır gibi oluyo geçiyo..
yada bazen aniden oturduğum yerden kalkınca da oluyo?
sebebini bende bilemiyorummm
canım hafta sonu aynı benımde öle olmustu.kontrolde doktora söledıgımde kendını fazla yorma dedı bel agrıları 6 ayda baslarmıs.birde kalsıyum eksıklıgınden olur dedı calci-net diye bi ılaç verdı suda erıyenlerden.sende gidince söle şikayetlerını
maalesef canıım
geçen hafta gittim dra daha erken dedi baktı ama göremedi yada karizma çizilmesin die garantiye alıyo kendini bi dahaki randevum 1 ay sonra ama haftaya ultrason uzmanına gidicem adam işinde baya uzman kardeşimi 3 aylığında %100 kız die bilmişti ona gidicem artık belli olmuştur heralde belliiii olsuun artıııkkkçıldıracaaaiiimmm
denizkizı ilk gebeliğimde olmuştu benim sürekli kasık ağrım oluyordu doktor normal demişti bana öksürünce kasığımı tutuyordum sanki bebiş fırlayacakmış gibi oluyrdu tam 1 ay geçmedi öksürüğüm ama bişey olmadı kızıma merak etme ılık şeyler iç canımmm...günaydın kızlar
dün akşamdan beri sol kasıgım sureklı olarak agrıyor
özellikle öksürünce falan dahada kötü
hiç yaşadınızmı bunu :26:
kızlar günaydın...
bana dr elevit verdi de kullanamıyorum..
onu içince ne yesem çıkıyo yataktan çıkamıyorum...
bi de dr bana sebamed f+s losyon önerdi karın çatlağı için..
sizler bişi kullanıyomusunuz?
ayy büyümüş bellidir artık :) garantiye almadan söylemiyorlar :) bizim okulda hamiş bir arkadsım var onun 20 hafta oldu,daha yeni öğrendi erkek oldugunu :)
ay ben catlardım, doktor doktor gezerdim herhalde
merhaba annişlerrrr
Bu cinsiyeti biraz daha öğrenemezsem ortamdan çatlıcammmmmmmm ayyyyyy :82::82::82::82::82::82::82::82:
ben geldim gelişme varmı muayeneye giden varmı cinsiyet öğrenen felan?
bugün rüyamda oğlum vardı :)
ay kızlar anlatamam ilk defa anne olacağımdan mı bilmiyorum ama cok duygulandım ben,rüyamda oğlumun doğum günü idi,bir sürü arkadası vardı,4-5 yaslarında,sarı dalgalı sacları olan,o kadar güzel bir cocuktu ki anlatamam :)
oğlum gel dedim,kostu bana dogru ayy cok güzeldi,ağlıyorum hala :)
bugun dogum gunum benim gece arkadslar ve eşim süpriz yaptılar tam 12de kapı caldı ben yataktaydım burnumun dibinde pasta ve arkadslarla uyandım :) dilek dile üfle dediler ben sok içinde bebeğim sağ salim bize gelsin dedim,rüyama geldi kuzum :)
utkumuz güle güle canım iyi haberlerle gel inşallahhh
funda seneinde doğum günün kutlu olsun nice senelereeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?