sende oğlan annesi tipi var zaten...
meraba canııım ben 14.haftalığım yerimde olsan napardıın
hoş geldin canııım
benimki belli oldu miray kız dedilerşaka şaka
denizkizı ilk gebeliğimde olmuştu benim sürekli kasık ağrım oluyordu doktor normal demişti bana öksürünce kasığımı tutuyordum sanki bebiş fırlayacakmış gibi oluyrdu tam 1 ay geçmedi öksürüğüm ama bişey olmadı kızıma merak etme ılık şeyler iç canımmm...
ben ilkhamileliğimde bişey sürmedim sadece arada bebe yağı kullandım sağ tarafımda ince bi çatlak oldu o kadar bide aktarlarda bitkisel çatlak için kremler varmış onlar da çok iyiymiş tavsiye ederimmm
meraba canııım ben 14.haftalığım yerimde olsan napardıın
günaaayyddıın iyi diyelim iyi olallıımGünaydıııınnasılsınız kızlar? ya bana da doktor elevit yazdı da, prospektüsünde kahvaltıda diyo. hergün mü alcam ben şimdi bunu? doktorun da o konuda bişey söylediğini hatırlamıyorum. yarın da ikilinin sonuçları çıkıyo. çok heyecanlıyım....
Günaydıııınnasılsınız kızlar? ya bana da doktor elevit yazdı da, prospektüsünde kahvaltıda diyo. hergün mü alcam ben şimdi bunu? doktorun da o konuda bişey söylediğini hatırlamıyorum. yarın da ikilinin sonuçları çıkıyo. çok heyecanlıyım....
tesekkür ederm :)
rüyandamı cnm ...
Canım benimkde 13+2 görünüyorum ama cinsiyette tık yok
Gerçi kesinliğinide beklemek istiyorum bir arkadasımın ikili test yaptırdığı sırada dr. ultrasonda kızı olduğunu söylemiş oda herkese kız demişti fakat ilerleyen haftalarda erkek olduğu ortaya çıkıyooobazen diyorum ki öle olmasındansa biraz daha sabrediyim nasıl olsa öğrenicemm
evet canım sorcam. doğum günü hediyesi olarak da çatlaklara karşı krem istiyim bidegünaaayyddıın iyi diyelim iyi olallıım
ikili test sonuçlarını almaya gittiğinde sor canım
sabah cnm hergün tok karnına bende elevit kullanıyorum...cinsiyet belli oldumu...
kızlar ben normalde geçmişi okumam, ama şimdi biraz okudum. tuhaf bi duyguymuşkapı dinliyomuş gibi
Bu arada elevit kullanan anneler, kahvaltıda alın diyo prospektüsünde, ama benim kahvaltım saat 3 te falan oluyo. siz nasıl alıyosunuz? kahvaltıdan hemen sonramı?
bide bana gynoferon yazdı, o da gece.
rubetcim benim arkadaşım var 4,5 aylık hala göstermemiş bebeği oda gezdi ama nafile benim bebiş de ne zman gitsem hep arkası dönük oluyor doktor bastıryor bulmak için
denizkizı ilk gebeliğimde olmuştu benim sürekli kasık ağrım oluyordu doktor normal demişti bana öksürünce kasığımı tutuyordum sanki bebiş fırlayacakmış gibi oluyrdu tam 1 ay geçmedi öksürüğüm ama bişey olmadı kızıma merak etme ılık şeyler iç canımmm...
ben ilkhamileliğimde bişey sürmedim sadece arada bebe yağı kullandım sağ tarafımda ince bi çatlak oldu o kadar bide aktarlarda bitkisel çatlak için kremler varmış onlar da çok iyiymiş tavsiye ederimmm
gynoferon bende kullanıyorum cnm sabah akşam aç karnına içiyorum
canım evet o hep oluyor zaten ama
bu geçmedi aksamdan beri
yoksa her zaman oluyor onu bılıyorum
merhaba annişlerrrr
Bu cinsiyeti biraz daha öğrenemezsem ortamdan çatlıcammmmmmmm ayyyyyy :82::82::82::82::82::82::82::82:
ben çıkıyorum kızlar,ders zili çalmak üzere.bana dua etmeyi unutmayın.akşama iyi haberleri veririm sizlere inşallah.görüşmek üzere,öptüm sizleri
tesekkür ederm :)
ay denizkizi valla bnide rahatlattin dun nasil oksuruyordum dedim ya cigerlerim sokulecek ya da smdi bebek agzimdan firlayacak Allah korusun.bnm de kasigima bi agri girdi.ama bgn suan sabahkine gre azaldi.Bende korkuyrm oksurunce bisey olcakmi dye...
bu günmü doğum günün canım? tebrik ederim. nice mutlu yıllara. benim de yarın d. günüm. =))) ikilinin sonucunu d. günümde alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?