2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaynana mevzusu açılmış ben gerçekten çok severim kaynanamı

bende sevsem keşke ikl başlar hep seviyodum ama eşim hereşyini gidip anlatmadan önce.....ve hergün görüşmeden önce hergün onlardaydık dipdibe ...

annemleri yemeğe çaırırım onlar laf sokar bizi niye çaığrmadın şunu yapmışsın annene.....aman sinir oldum daha birsürü...

annemler yeni geldi kardeşim ameliyatı için hergün onlara gittim neymiş efendim annem gelince onları unutmuşum...(beni kocam hergün size sürüyüp götüryodu diyeceksin olmayacak)

düğün alışverişinde ben ne istersem o olur dediği lafı hiç unutmadım zaten...ona orada kırılmıştım...

ben çok doldum yaa bıktım şu kaynana mevzusundan ya...sen hergün görüşsen eminim sende sıkılırsın ve herşeyine yorum yapsa...

herkese günaydın valla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü

benim küçük biraz büyüsün eklerim belli olmaz ....anca çıklakken azcık belli oluyor...

gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. benimki hep uyuyo. hiç oynadığını göremedim.

canımm ben ne zaman gitsem içerde halay çekiyo 7 haftalıktı kol sallamaya başlamıştı:)) seninkinin cinsiyeti belli mi?

gözün aydın cnm çok sevindim adına heyyytttt oğlan topiği olcessss sankimmmm....

seninkide ben gibi herşeyi ortada amanın...

evet canım seninde gözün aydın benim göbek çizgim çıkmış ya sizde de var mı?

Son düzenleme:
canım ben sana önceki sayfalarda yazdım ama görmedin sen sanırım.doktor olayını naptın dedim,nasılsın dedim:44:

ayyyy canım ben nasıl görmedim yaaa hemen cvplıyım... doktor olayını ne yapabilirim ki el mahkum ona gidicem ikili test için karsa gideriz bi her zmanda gidemem karsa her taraf kar zaten arabamızda bozuldu inş. başka dr atanır yada ocakta benim tayinim çıkar ii bi yere böle dua ediyorum hayırlısı yaaa

benim canımm sağolasın

hayırlı olsun canım.. bi erkek daa geliyo.. haziran ayı erkek patlaması olucak..

zuzum ben de dün yaptırdım canım.. ne çabuk çıkıyo sonucun bana bi hafta didiler.. ben de gelem bari seninkine yaaa...

bişeyim yokda ne biliyim yaa bi an görünmez sandım kendimi:)

hilmacım sen görünmezsen demekki ben de görünmez olanları mı görüyorum kiii.. anamm süper gücüm var benim

eş durumundan felan mı tayinin çıkacak?ben de dün gittim doktora herşey yolunda çok şükür.inşallah yakın zamanda iyi haberler alırsın bebişten.en iyisi tayininin çıkması bence de.

bu gidişle öyle olacak canım Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlarda ameniinnn ben kaynana mı olcem şimdikk

canım hayırlı olsun..inşalah bizler de kısa sürede öğreniriz cinsiyetleri.ben de oğlum olacağını öğrendiğimde aynen senin gibi demiştim.ben kaynana mı olacam şimdi diye.sonra da dua etmiştim inşallah kötü kaynana olmam allahım diye ben de kaynanadan çoooook çektim çareyi evi uzak bi yere taşımakta buldum.önceki evim çok yakındı.şimdi şeyrin bi ucunda o bi ucunda ben oturuyorum.dolmuşla felan gelemiyo,ancak eşim getirirse gelebiliyo. şimdi çok rahatım.

bu gidişle öyle olacak canım Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlarda ameniinnn ben kaynana mı olcem şimdikk

amin canım.. benim arkadaşımın 2 yaşında oğlu var o şimdiden diyo ben oğlumu kimseyle paylaşmam diye.. kız dedim kafayı mı yedin??
bi de gör bu kızı çok aklı başında, anlayışlı falandır.. o zman korktum walla.. demekki kaynanalık daha gelin gelmeden, oğlan büyümeden başlıyoo diye..

tatlımmm inşallah daha gelişmiş bi şehre atanırsın böyle hastanesi bol çok soğuk olmayannn meselaa BURSA

valla bende şaşırdım herkes 1 hafta da falan alıyomuş biz çarşamba gittik ikiliye cuma sonucunuz çıkar arayın doktorunuzdan öğrenin dediler bi daha gitmemize de gerek yokmuş.....

ayrıca eşimle doktordayken özellikle sordum doktoruma hamburger yiyebilirmiyim diyee ee canın çekiyorsa ye dedi ama işte hani etleri nasıl bilmiyoruz falan dedi ooo dedim siz merak etmeyin ben gençlik yıllarımda Mc Donald's ta çalışmıştım etlerinin nereden geldiğini çok iyi biliyorum rahatlıkla yiyebilirimmm yaniiii......

bugün ikizim geliyor 1 hafta bende o yüzden mutluluğum bi kat daha artıyoooo...... belki bi gün alışverişe çıkarız dnaz haber verimmi sana da gelmek istersennn

ilk zmanlar iyiydik...çok karışmıyodu yorum yapmıyodu..eşim yüzünden oldu bunlar çok dip dibe olmak iyi değil az ve öz saygı ile görüşmek en iyisi...
ama hergün görüşünce kızı ile önümde kavgalarından bile sıkılır oldum ....umarım bebeğim olunca herşeye karışmaz uff şimididen korkuyorum..İlk evlendiğimde bu şurda iyi olmamış bu burda iyi olmamış diye yerlerini değiştir o ne sizce normal mi yaaa bu yaptıkları..benim evimde?

şimdide bebeğime aynılarını yapcak...

aynen kızlar yaa bende paylaşamam gibi geliyoo çok korkuyorum kendimdennn

kızlar benim göbüşümü ekledim okadar da söledim kimse gidip bakmıyo ben olsam on kere açıp bakmıştım meraktan kimse merak etmiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…