gözün aydın cnm çok sevindim adına heyyytttt oğlan topiği olcessss sankimmmm....
seninkide ben gibi herşeyi ortada amanın...
ben görünmez miyim acaba!!!
kaynana mevzusu açılmış ben gerçekten çok severim kaynanamı
herkese günaydınvalla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü
gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. benimki hep uyuyo. hiç oynadığını göremedim.
gözün aydın cnm çok sevindim adına heyyytttt oğlan topiği olcessss sankimmmm....
canım ben sana önceki sayfalarda yazdım ama görmedin sen sanırım.doktor olayını naptın dedim,nasılsın dedim:44:
bişeyim yokda ne biliyim yaa bi an görünmez sandım kendimi:)
benim canımm sağolasın
bende çarşamba yaptırdım canım çileğimm çok iyiydi kıpır kıpırdı hiç durmadı yerinde ....kan sonuçları bugün çıkıcak bakalım hayırlısı diyelimmm...cinsiyet içinde bişey demedi doktor... ben eşimee aşkım bak pipisi dedimm dr hemen bana hadi nerdeee ben niye görmedim diyoo dedim benim içime doğan o dedimm dr diyo ki zuhal hanım tıbbın bile önüne geçtiniz ....dedi ve güldü...şimdi diyorum ki acaba doğru bildim de o yüzden mi güldü.... ikizimde diyoki bak göstermemişse kızdır kızzz...(ne olcak gariban avuntusuuu kız olmasını çok istiyooo) ...doktorum dedi artık ayda 1 gelebilirsin diye ben dedim çok özlerim olmazz 3 hafta olsun bari dedimmm tmm dedi doktorummm 24 aralıkda gidicem o zamana cinsiyeti söylermiş beklicez artık heyecanla
bişeyim yokda ne biliyim yaa bi an görünmez sandım kendimi:)
miraaaay daha bana bişii demedi doktor bakalım ne olceeekk...bende diyom yaa erkek patlaması olcak ....gözün aydın cnm çok sevindim adına heyyytttt oğlan topiği olcessss sankimmmm....
benim canımm sağolasın
hayırlı olsun canım.. bi erkek daa geliyo.. haziran ayı erkek patlaması olucak..
ayyyy canım ben nasıl görmedim yaaa hemen cvplıyım... doktor olayını ne yapabilirim ki el mahkum ona gidicem ikili test için karsa gideriz bi her zmanda gidemem karsa her taraf kar zaten arabamızda bozulduinş. başka dr atanır yada ocakta benim tayinim çıkar ii bi yere böle dua ediyorum hayırlısı yaaa
oğluşun oluyomuş canım ne güzel belli olmuş hemencecik ah şimdi başlarsın cicişler almaya
bu gidişle öyle olacak canım Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlarda ameniinnn ben kaynana mı olcem şimdikk
bu gidişle öyle olacak canım Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlarda ameniinnn ben kaynana mı olcem şimdikk
ayyyy canım ben nasıl görmedim yaaa hemen cvplıyım... doktor olayını ne yapabilirim ki el mahkum ona gidicem ikili test için karsa gideriz bi her zmanda gidemem karsa her taraf kar zaten arabamızda bozulduinş. başka dr atanır yada ocakta benim tayinim çıkar ii bi yere böle dua ediyorum hayırlısı yaaa
hayırlı olsun canım.. bi erkek daa geliyo.. haziran ayı erkek patlaması olucak..
zuzum ben de dün yaptırdım canım.. ne çabuk çıkıyo sonucun bana bi hafta didiler..ben de gelem bari seninkine yaaa...
hilmacım sen görünmezsen demekki ben de görünmez olanları mı görüyorum kiii.. anamm süper gücüm var benim
yani tipik erkek modeli dicem.Evlenmeden önce ve sonrası o kadar farklı ki erkek için.Artık hangi kurguyka yaklaşıyorlarsa olaya bilemiyorum.Biz kadınlar daha duygusalız bazı şeyleri göremeyebiliyoruz.Erkeklerin anneye düşkünlü olursa inan kadınlarınkinden daha beterdir.Ama ben demiyorum ki ilgilenmesin sevmesin asla!eğer eşim öyle davransa ailesine ben kızarım sonuçta o annesi ve ailesi.Eşlerin anneyi ve eşi ayırdedebilmeli.O zaman mesele hiç kalmicak eminim ki.Allaha şükürler olsun şuana kadar benim hiç sorunum olmadı bundan sonrasını bilemem.Çünkü eşim annesine anne sevgisini banada eş sevgisini verebildi dengeyi korudu yani.ben de annesinden daha ilk tanışmam da eşime benim için dediği bi laf vardı ölsem asla unutmam.Eşime de söyledim sesini çıkarmadı.Olay da şu idi:Biz eşimle sevgiliyken kendi aramızdaki meseleler yüzünden çok tartışıyoduk ama ayrılmıyoduk.ayrı şehirleydeydik ben eşimi görmeye iki günlüğüne gidiyodm arada dönüyodum arkadaşımda kalıyodum.Sonra bi gün annemle tanıştırcam dedi.Ben de tamam dedim.Bindik arabaya annesi önde oturuyo.Sen tut eşime bu gene niye geldi desinben şokta tabi.O lafını asla unutmam asla lafı da olmadı bu zamana kadar allah razı olsun çok iyidir hepsi daha tek laflarını duymadım.Ama o lafı benim için bir ömür yeter zaten.Ama kin beslemedim.Belki iyi beslemedim bu şekilde yakın olamazdım.Demek istediğim şu ki bi laf duyarsınız iki laf duyarsınız da üçünsü artık ağır gelir.Herkesin yeri ayrı ve herkes mümkünse yerini bilsin.
amin canım.. benim arkadaşımın 2 yaşında oğlu var o şimdiden diyo ben oğlumu kimseyle paylaşmam diye.. kız dedim kafayı mı yedin??
bi de gör bu kızı çok aklı başında, anlayışlı falandır.. o zman korktum walla.. demekki kaynanalık daha gelin gelmeden, oğlan büyümeden başlıyoo diye..
canım hayırlı olsun..inşalah bizler de kısa sürede öğreniriz cinsiyetleri.ben de oğlum olacağını öğrendiğimde aynen senin gibi demiştim.ben kaynana mı olacam şimdi diye.sonra da dua etmiştim inşallah kötü kaynana olmam allahım diyeben de kaynanadan çoooook çektim çareyi evi uzak bi yere taşımakta buldum.önceki evim çok yakındı.şimdi şeyrin bi ucunda o bi ucunda ben oturuyorum.dolmuşla felan gelemiyo,ancak eşim getirirse gelebiliyo. şimdi çok rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?