bakalım bakalım başımıza geleceklere karsı hazırlıklı olalımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: okudukçe tüylerim tiken tiken oluyoo baksanıza 2. çocuğu olanlar daha iyi bilir tabi bunları
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...271003-cildirtan-sozler-109.html#post21960652
bu hafta sonu bakiyim bende.. olmadı albiseye devamcanım lcw de bide kadife pantalon var acayip rahat ve sıcacık tutuyo. siyah ve sütlü kahve tonları var....
yok canım daha hissedemezsin o hissettiğin senin damarın şöyle bi 16 haftayı geçsin ilk bebekler biraz daha geç olurda belki ozaman hissedebilirsin hareketlerini...
ozaman bizde en kısa zamanda hissederiz umarım çok güzel bir duygu olsa gerek
canım benim kayınvalidem yapıyo onu 50 kişiye yapmıştır şimdiye kadar ve hepside tuttu alyansını sağ elinin üstüne getiriyosun ipe takıyosun eğer ileri geri giderse erkek olduğu yerde dairesel dönerse kız oluyo diyo hepside tuttu valla benimkinide bildi biz ona bi internet sitesi açmayı planlıyoruz
vay maşallahhh
bildiğin hamileeee
bendede hala bişey yok
bi ara vardı ama gitti simdi
bende denedım bunu ama internette tam tersi yazıyordu
dogru olan buysa kıızzz
hep daire çiziyo cunkı
aynen bende öyle okumuştumtam tersı olabılırmı canım heryerde daıresel donerse erkek ılerı gerı gıderse kız dıyor ama
sorma saklanmıyoo millet arık suratımdan önce göbeğime bakıyo
vay maşallahhh
bildiğin hamileeee
bendede hala bişey yok
bi ara vardı ama gitti simdi
bende denedım bunu ama internette tam tersi yazıyordu
dogru olan buysa kıızzz
hep daire çiziyo cunkı
canım direk uygulamalısı var burda daire çiziyosa kızdır diyo ama ipi düzeltmen lazım ipte sarıyo olabilir sarmaması lazım ammaan batıl inanç ama ne biliim böyle hepsi çıkınca kayınvalide diyorum sana bi jinekolog cinsiyet danışma bürosu açalım diye o da hayır demiyo
aynen bende öyle okumuştum
ay ne güzel işteeeee
göbegine göre tahminde bulunan olmadımı
sorma liste maviş oldu heppp
heh ben öyle dedim ya kertçez sanki şaka canııım istedikleriyle evlenirler tabikiii
yok cnm ama millet kız diyo bana hep.Eşimle benim içimede erkek doğuyo heppp..Beni biliyosun zaten erkek diye diye kız çıkarıcam keisn
yaşasın erkeklerin çoğunluğuuu pipi görcezz çokkk pohahahahhah
hep mavi gidermiş ne gülerim....
az öyle olacak gibi evet
daha göbek cıkmadn tahmınde bulunuyorlar ya senin göbüşü görünce yorumlar baslamıstır dedım
bizdede öyle bi durum var eşim kız hissediyor ben erkek
hangisi olursa olsun süpriz olcak o yuzden :)
deli yaaaaaaaa
erkek ayı gibi oldu cidden
kız lazım kızzzzz
deli yaaaaaaaa
kız lazım kızzzzz
yaşasın erkeklerin çoğunluğuuu pipi görcezz çokkk pohahahahhah
hep mavi gidermiş ne gülerim....
deli yaaaaaaaa
kız lazım kızzzzz
kızlarrrbı yerde okumustum alyansını ıpe gecırıp karnının ustune tutarsan daıresel hareketler cızerse erkek ılerı gerı hareketler cızerse kız oluyormus bebek yaptım benımkı daıresel hareketler cızdıallahım sen yardım et ısım nelere kaldı öldurcek bu merak benı
Erkek anası olmak daha kolay söyliim gel sen kabul et...
deli yaaaaaaaa
kız lazım kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?