2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım bakalım başımıza geleceklere karsı hazırlıklı olalım
canım lcw de bide kadife pantalon var acayip rahat ve sıcacık tutuyo. siyah ve sütlü kahve tonları var....
bu hafta sonu bakiyim bende.. olmadı albiseye devam
yok canım daha hissedemezsin o hissettiğin senin damarın şöyle bi 16 haftayı geçsin ilk bebekler biraz daha geç olurda belki ozaman hissedebilirsin hareketlerini...

ne yani bunca zamandır bebişim diye damarlarımımı sevmişimm

tam tersı olabılırmı canım heryerde daıresel donerse erkek ılerı gerı gıderse kız dıyor ama

vay maşallahhh
bildiğin hamileeee
bendede hala bişey yok
bi ara vardı ama gitti simdi

bende denedım bunu ama internette tam tersi yazıyordu
dogru olan buysa kıızzz
hep daire çiziyo cunkı

canım direk uygulamalısı var burda daire çiziyosa kızdır diyo ama ipi düzeltmen lazım ipte sarıyo olabilir sarmaması lazım ammaan batıl inanç ama ne biliim böyle hepsi çıkınca kayınvalide diyorum sana bi jinekolog cinsiyet danışma bürosu açalım diye o da hayır demiyo

Son düzenleme:
dün doktoru sıkıştırdım erkek olma olasılıgı yüksek bir çıkıntı var dedi sakın kendini kandırma bir ihtimal ama bak söledigime pişman ettirme dedi

evet batıl ınanc ama gerxekten ttutturanlar oluyor ya bu konudaa
kişiyle alakalıdır belkı
takvimlerden daha cok tutuyor bu

yok cnm ama millet kız diyo bana hep.Eşimle benim içimede erkek doğuyo heppp..Beni biliyosun zaten erkek diye diye kız çıkarıcam keisn

az öyle olacak gibi evet
daha göbek cıkmadn tahmınde bulunuyorlar ya senin göbüşü görünce yorumlar baslamıstır dedım
bizdede öyle bi durum var eşim kız hissediyor ben erkek
hangisi olursa olsun süpriz olcak o yuzden :)

aman hayırlı sağlıklı olsundaaaaaa

deli yaaaaaaaa
erkek ayı gibi oldu cidden
kız lazım kızzzzz

biraz pembişlik lazım listeye komple mavişte olabilir yani

tatlım bana bi arkadaşım yapmıştı erkek çıktı bende de....bakalım 3 hafta sonra öğreniceeezz doğru değilmi

Erkek anası olmak daha kolay söyliim gel sen kabul et...

aammaan bu zamanda kızı erkeği yok hepsi bir teyzelerim gibi konuştum şaka maka ayın 7sinden dananın kuyruğu kopucak inşallaah bizim komşu 6. ayında öğrenmiiiş ben ağlarım dra nie söylemiyosunuz die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…