2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bekliyorum heyecanla doğur şehzadeyi bakalım...

miroşcum ısrarla erkek diyosun bana beni de heyecana sokuyosun :) sen ne kadarlık evlisin ki eşinin ailesiyle sorun yaşıyosun? bak sen erkek annesi olcaksın çektiklerini çektirmezsin en azından.

kızlar cevremde 5 hamiş var 4ü kız 1 i erkek
bırakın erkek olsun zaten nüfusumuz fazla azıcık cogalsın erkekler

zaten erkeklerin çoğaldıkları ay haziran kızlar diğer topiklerede bakın herkesin cinsiyeti belli olunca bizimkiyle kıyaslayın en fazla haziranda erkek oluyo ömer çelakılla hayatın şifrelerine gönderelim bakalım belki çözer

Ayyy allah korusun yarabbim okadar beklemeyelim bende 22 snde gidicem inşallah bakalım kısmet artık Anamm gidicrnmi 7 sinde Anneninmi kendş doktorunamı

valla ıcerde dısko kopuyor bızım haberımız yok gumbur gumbur ıcerısı

bende içimde acayip kıpırtılar hissediyorum ya kızlarrr hatta dün eşime dedimkii eğer bu hissettiğim hareketler gaz değilde bebekse doğduğu zaman iki saniye yerine oturmayacak felaket yaramaz ve çok hareketli bir bebek olacak dedim eşim da alllaaaa yandık dedi öyle gülüşmüştük haziran zaten ikizler bebeği oluyor ikizler burcununda hiperaktifliği meşur zaten :)))))))9

miroşcum ısrarla erkek diyosun bana beni de heyecana sokuyosun :) sen ne kadarlık evlisin ki eşinin ailesiyle sorun yaşıyosun? Bak sen erkek annesi olcaksın çektiklerini çektirmezsin en azından.

kızlar nslsnız bakalım benim dişim çok kötü halen geçmedi ne ettiysem dün akşam 06,50gibi yatmışım 10,15 gece yatağa yattım düşünün gerisini bugun uyku bi yana diş ağrısı öle netceğimi şaştım kaldım yaaa

aman hayırlı sağlıklı olsundaaaaaa

biraz pembişlik lazım listeye komple mavişte olabilir yani

evet hayırlısıı aynen
ama merak etmeye baslaıdm haberler geldikce

kızlar cevremde 5 hamiş var 4ü kız 1 i erkek
bırakın erkek olsun zaten nüfusumuz fazla azıcık cogalsın erkekler

yok yaaa cogalmasınlar fazla
bu ay erkek patlaması yaşanıcak gibi duruyor bence ama

listemiz kalabalık zamanla alırız haberleri
ay inşallaaaaaah
en azından benımki olmazsa sizinkileri severiz

erkeklerim gelin bakalım gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn erkekler çok olsun pohahahah şahzedeler doğurun bana hade...

anaam die diee erkek olcak hepsi haaaaaa

bekliyorum heyecanla doğur şehzadeyi bakalım...

şehzade cihangir hheeehheeeyytt bade sultanda güzel ama

selam herkeseeeeeeeeeeeeee..

selam canıım

Ayyy allah korusun yarabbim okadar beklemeyelim bende 22 snde gidicem inşallah bakalım kısmet artık Anamm gidicrnmi 7 sinde Anneninmi kendş doktorunamı

aayy evet dediki kız olunca geç biliyolar dedi 6 aylıkken anca öğrendim ben dedi dedim senin dr işe yaramazmış
anneminkine gidicem canım benim drum 1 ay sonra gel dedi yani 2 hafta sonra gidicem bekleyemem o kadar

Canım gebelikte diş ağrısı çok olurmuş bebşi kalsiyumlarımızı alıyo yaa.Doktorlar ikinci üç aydan itibaren mutlaka halladin diyolar.İhmal etme geç kalmadna git canım

Kızlar ben geldim 2li testten ense kalıngını 1.7 cıktı boyu 58.9 mm doktor iyi oldugunu söyledi yine kıza benzetti ama küçük hala bu bir tahmin dedi bakalım haftaya daha büyük olucak :) şimdilik hersey yolundaymış inşallah kan tahlilide iyi çıkar

yakın olaydk giderdik beraberrr.Hadi hayırlısı bakalım kendiminkiyle beraber merak ediyorum seninkinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…