tatlım bana bi arkadaşım yapmıştı erkek çıktı bende de....bakalım 3 hafta sonra öğreniceeezz doğru değilmi
aammaan bu zamanda kızı erkeği yok hepsi birteyzelerim gibi konuştum şaka maka ayın 7sinden dananın kuyruğu kopucak inşallaah bizim komşu 6. ayında öğrenmiiiş ben ağlarım dra nie söylemiyosunuz die
kızlar cevremde 5 hamiş var 4ü kız 1 i erkek
bırakın erkek olsun zaten nüfusumuz fazla azıcık cogalsın erkekler
aammaan bu zamanda kızı erkeği yok hepsi birteyzelerim gibi konuştum şaka maka ayın 7sinden dananın kuyruğu kopucak inşallaah bizim komşu 6. ayında öğrenmiiiş ben ağlarım dra nie söylemiyosunuz die
selam herkeseeeeeeeeeeeeee..
valla ıcerde dısko kopuyor bızım haberımız yok gumbur gumbur ıcerısı
Ayyy allah korusun yarabbim okadar beklemeyelim bende 22 snde gidicem inşallah bakalım kısmet artık Anamm gidicrnmi 7 sinde Anneninmi kendş doktorunamı
miroşcum ısrarla erkek diyosun bana beni de heyecana sokuyosun :) sen ne kadarlık evlisin ki eşinin ailesiyle sorun yaşıyosun? Bak sen erkek annesi olcaksın çektiklerini çektirmezsin en azından.
aman hayırlı sağlıklı olsundaaaaaa
biraz pembişlik lazım listeye komple mavişte olabilir yani
kızlar cevremde 5 hamiş var 4ü kız 1 i erkek
bırakın erkek olsun zaten nüfusumuz fazla azıcık cogalsın erkekler
ay inşallaaaaaahlistemiz kalabalık zamanla alırız haberleri
erkeklerim gelin bakalım gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn erkekler çok olsun pohahahah şahzedeler doğurun bana hade...
pelishh o koca göbüş sana mı ait kız?
bekliyorum heyecanla doğur şehzadeyi bakalım...
Ayyy allah korusun yarabbim okadar beklemeyelim bende 22 snde gidicem inşallah bakalım kısmet artık Anamm gidicrnmi 7 sinde Anneninmi kendş doktorunamı
kızlar nslsnız bakalım benim dişim çok kötü halen geçmedi ne ettiysem dün akşam 06,50gibi yatmışım 10,15 gece yatağa yattım düşünün gerisini bugun uyku bi yana diş ağrısı öle netceğimi şaştım kaldım yaaa
şehzade cihangir hheeehheeeyytt bade sultanda güzel ama
selam canıım
aayy evet dediki kız olunca geç biliyolar dedi 6 aylıkken anca öğrendim ben dedi dedim senin dr işe yaramazmış
anneminkine gidicem canım benim drum 1 ay sonra gel dedi yani 2 hafta sonra gidicem bekleyemem o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?