2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

miroşcum ısrarla erkek diyosun bana beni de heyecana sokuyosun :) sen ne kadarlık evlisin ki eşinin ailesiyle sorun yaşıyosun? bak sen erkek annesi olcaksın çektiklerini çektirmezsin en azından.

1 sene oldu yaws hiç sorun yoktu ama yanımda bile mıncıklaşmaları cnm kardeşim cnm oğlum agular gugular abu çocuğumlar midem bulanıyo anlatırken bile..Evlendi yaa anlasın artık ...Kaynanatörde herşeye yorumu vardır hiç geri kalmaz çok güzel laf sokar bide...

Son düzenleme:
kuşummm bebek tickerı yapalım sanaaa

cicimmm bende çok istiyorumm ama her gittiğimde farklı bi tarih çıkıyor Sat a göre bugün 12+1 olmam lazım bi gittiğimde bi hafta gerideydik bi gittiğimde aa toparlamış 3 4 gün geride dedi şimdi yine 11+3 gibi ne yapsam şaşırdımmm vallaa

selam herkeseeeeeeeeeeeeee..

hoşgeldin tatlımmm

ozaman bidaha git gel öyle yapalımmmmm

oh şükürrrrrr..Anamm kızamı benzetti hadi bakalım öyle kalsınnn inşş

gözün aydın tatlımm maşallaaah

miray bayılıyorum senin şu kaynanatör lafına

sana uzak mı bari evleri?

selaaaamm canıımmmm

sanada slm canım

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk............. umaygulay senin ne kadrlık

hoşgeldinnn canımmm
ense kalınlıkları aynı cıkmıs benimkide 1.7 idi
5.67 idi boyudaa yakınlar baya :)
inşallah tahlıllerde iyi cıkar bende
haftaya persembe gidicem inşallah

Son düzenleme:
tahminin erkek mi kız mı? karnın çok belirgin çünkü

kızşlar ne denediysem olmadı sirkeli su yaptım yok fıröçaladım yok limon koydum yok çiğ patates yok karanfil yok kafayı yıycem yaaa bizede dr kız gibi dedşi de bilmiom kızlar
miray dediğin çıktı gibi ama bakalım 23 de gidince ne diycek

ay hadi bakalım gözün aydın bişey çıkmaz artıkın

yakın olaydk giderdik beraberrr.Hadi hayırlısı bakalım kendiminkiyle beraber merak ediyorum seninkinii

ayy canıım saol hep tek gidiyorum ben komşular şaşırıyo ne varsa artık inan bende seninkini merak ediyorum ama inan hamilelik yaradı bana ne dediysem çıktı inan trabzon inter maçını bile bildim berabere kalır dedim bana güldüler dedim alın size hemde 1-1 bitcek demiştim dünkü beşiktaş maçınıda son dakkada atarsınız zıplama başımda die eşime söyleniyodum

aayyy ooo yılışmalardan nefret ediyorum ama hiç birşey hissetmiyomuş gibi yapmak onları biraz daha uzak tutuyo genelde onlar gelince eşimden uzat oturuyorum bilerek eşim bizimkide nie orda oturuyon gel yanıbaşıma der alır havasını kaynana sen bırak boşver canım sıkma canını sizinkiler bildiğin vıcık vıcık olmuş tak tak nereye kadar gidicek soruyorum sana salla gitsin sinir olduğunla kalıyosun onlar birbirne yılışınca tv izle aklını başka bişeye ver hiç olmadı daha az sinir olursun

Son düzenleme:
hahahhaaaa hadi soralım

evet benim göbüşümmm

pelish bencesenin kızz..kocakarı yöntemlerime göre

evet pelishh bene senin göbişi kız göbişine benzettim

canım yavvv..Ya dünkü maçı söleme bana nolur akşamdan biliyosun halimi 90+3 te

pelish bencesenin kızz..kocakarı yöntemlerime göre

ay kuşum bilmiyorum artık erkek diye diye kız çıkıcak rezil olucam

sana uzak mı bari evleri?

meltemde cnm kızıyla kalıyor torunlarına bakıyor ...ben taşınınca daha yakın olmuş olucak ama zırt pırt bana sormada hele hiç giremez kapıdan hele eşim benden izinsiz hiç davet edemez s..çrm valla...
Ters davranmam gelsin görsün torununu herzaman ama başladımı şunu şöle yapsaydın bunu böyle yapsaydın ben böyle istedim diyecem artık lafları ona söylicem hatta bende laf sokcam en iysi böyle alışır laf edemez karışamaz..oğlunu mıncıklasın bebiş olunca umrumda bile olmıcaklar ....

BENDEN ÇEKİNECEK ÖĞRENECEK BUNU ÖĞRETCEM ONA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…