2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşi kendinden çok aşeren var mı benim kociş gibi bir iştah bir ballandıra ballandıra yemeler görseniz ben değil o hamile sanki

kız dedin ya bana dr gittik dr da tahmini kıza bnziyo dedi ama bu ayın 23 de daha kesin görücez ben sana diyom medyumluğa başlayalım senle diye boşa mı diyom

kız medyum miriş diye konumu açsammm hahhaha en iyi bildiğimde rubet olcak nan pipisini koymasssan şura benim adımda miriş deil...

sana kız demiştim öylemi ayy bian önce öğrensen keşke kesin olsa..

o bulantıları yüüznden 10 gün izin aldı canım giremiceni söyledi yok bu aralar inşş iidir dinleniodur bol bol :)

aaa 10 gün ne kadar çok yaaa...bare o arada girip bizi haberdar etse..... neyse sade bulantısı olsun da ... iyi olsun inşallahh

kızlar eşi kendinden çok aşeren var mı benim kociş gibi bir iştah bir ballandıra ballandıra yemeler görseniz ben değil o hamile sanki

tatlım bi arkadaşım vardı hamilelikte 30 kilo aldı eşide onla beraber 35 kilo

kızlar birşey sorcam ultrasonda bebegin her yerini net gören varmı nasıl yani diceksiniz şöyle açıklama yapayım başını ellerini ayaklarını net gören varmı

kız medyum miriş diye konumu açsammm hahhaha en iyi bildiğimde rubet olcak nan pipisini koymasssan şura benim adımda miriş deil...

Sana kız demiştim öylemi ayy bian önce öğrensen keşke kesin olsa..

evet miraycım dediğin tuttu inş. Tutar kız medyum miriş açalım nolcak diyom sana köşe oluruz 23 aralığı ipl çekiyorum şuan bakalım nolcak ama şuan var ya dişimin ağrısından başka şey düşünemiyom bugun 06,50 de yattım 1 saat uykuylayım diş bi yandan uyku bi yandan netcem bilmiom bu akşam da misafr var lüleburgazdan teysemler geliyo netcem bilmiom yaa

yürü be miray kim tutar seni...... valla tatlımm yapman gerekeni en iyi sen bilirsin sen üzüleceğine onlar üzülsün dimiiii.......

bıktım yaa iç içe ol olmuyor uzak ol olmuyor ne yapcamı şaşırdım bundan sonra sert kapı olcam hatta duvar olucam görsünler duvarı yıksınlar bakalım

Son düzenleme:
selam kızlarr
cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzl ya ama oğlanlar önde gibi:))
ya bende bugün söylese atlayıp gidicem doktoraaa o kadar meraktayım yani...
kayınvalideler konuşulmuş benim kaynanam tam bir melek allah ondan binlerce kez razı olsunnn ya insan neden oğlunun huzurunu bozmak ister hiç anlamam bi tanesi de benim öz teyzem 3 gelini var durmadan onlarla yarışıyor durmadan oğullarını fitliyor ayıp valla yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…