kızlar akıllıbıdık neredeee haberiniz varmııı
aa hakkaten yok o ne zamandır
inşallah hersey yolunadır..
kızlar ben gidiyorum biraz iş yapiim
tşkkkürler canım emeğine sağlık
tşkkkürler canım emeğine sağlık
kızlar eşi kendinden çok aşeren var mı benim kociş gibibir iştah bir ballandıra ballandıra yemeler görseniz ben değil o hamile sanki
kız dedin ya bana dr gittik dr da tahmini kıza bnziyo dedi ama bu ayın 23 de daha kesin görücez ben sana diyom medyumluğa başlayalım senle diye boşa mı diyom
o bulantıları yüüznden 10 gün izin aldı canım giremiceni söyledi yok bu aralar inşş iidir dinleniodur bol bol :)
kızlar eşi kendinden çok aşeren var mı benim kociş gibibir iştah bir ballandıra ballandıra yemeler görseniz ben değil o hamile sanki
tembel karınca sen kocaelinden nerden ben derince sen neresinden isim ne mirayy kıs orda mısın
aaa ben kayımvalideme has sanıyordum bu COCUCAM lafınıbirsürü oğlu var ama benim eşim çocucağı onun :26: çok gülüyorduk biz alemsin anne diye başka alemlerde varmış dimek...
tembel karınca sen kocaelinden nerden ben derince sen neresinden isim ne mirayy kıs orda mısın
kız medyum miriş diye konumu açsammm hahhaha en iyi bildiğimde rubet olcak nan pipisini koymasssan şura benim adımda miriş deil...
Sana kız demiştim öylemi ayy bian önce öğrensen keşke kesin olsa..
yürü be miray kim tutar seni......valla tatlımm yapman gerekeni en iyi sen bilirsin sen üzüleceğine onlar üzülsün dimiiii.......
bende hendektegörüşelim bi günn
bende hendektegörüşelim bi günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?