evet miraycım dediğin tuttu inş. Tutar kız medyum miriş açalım nolcak diyom sana köşe oluruz 23 aralığı ipl çekiyorum şuan bakalım nolcak ama şuan var ya dişimin ağrısından başka şey düşünemiyom bugun 06,50 de yattım 1 saat uykuylayım diş bi yandan uyku bi yandan netcem bilmiom bu akşam da misafr var lüleburgazdan teysemler geliyo netcem bilmiom yaa
miray kız banada tahmin et bakalım.............
fatma karnın büyükmüydü senin memiler ucu koyulaştımı ciltte kuruluk varmı hatta?
canım bana göre seninki erkek annemde aynı şeyi söledi eli kolu bacakları çabuk ayrılan erkek derler bizde benimki seninkindende küçük popomuz el ayak parmaklarımız herşeyimiz belli maşallah
pelishim ben 5 senelik evliyim canım ben binadayım kayınvalidem de binamızın yanında müstakil evlerinde duruyorlar evlendiğimden beri kayınvalidemlerde yiyip içiyorum ben akşamları yatmaya çıkıyorum evime kızıma da gül gibi bakıyor ben şanslılardanım bazen oluyor canımı sıkan şeyler ama söylüyorum oda kızmaz zaten sakindir kayınpederim de çok iyi herşeyi konuşurum hep sorar ne istersin diye bende bi de oğluşum olursa aynı kaynanam gibi olucam inşallah yeterki yavrularım huzurlu olsunnn
şu sensodyne aldınmı bak onunla fırçala 3 günde geçer be...çürükmü tam?
bizimkide aksine o kadar yesin bana mısın demiyo kilo almıyo sigara içtiğinden öle bence bıraksa anında yapcak göbüşte işte
maşallah allah sonlarını hayretsin. bizi iştehlandırmaya çalışırken kendiler hamiş gibi olacak. ben diyorum eşime senin bebek benimkinde önce doğacak
şaşırmadım desemmm
kızlar bana bı gaz verın su utuyu yapayım yaaa 2 makına utu bırıktı ama bı turlu baslayamıyorum adam sabah soylene soylene cıktı evden gıyıcek bırseyım kalmamıs dıye bende hıc oralı olmadım duymamazlıga vurdum ama yarın sabah kesın ısyan edıcek az oncede telefonda canım bıtane gomlek utulesen bana gıycek bırseyım kalmamıs dıyor canım kıyamıyorda bana
vayyy yok canım hiçbi çıkıntı yok öncekinden kalma kilom var tabi memişlerde pek büyümedi önceden de büyümemişti benim... ucu aynı yaa bilmiyorum ki öncekinden de kalan olabilir arası az yaaa..ciltte kuruluk var şuanda
yok canım almadım çürük dil dolgum düşöüş kenardan sonra da şimdi hafiften boşalmaya başlamış o sancıya uykum var ya yatamadım hiöç zor duruyom işyerinde
ERKEK CNM SENİNKİ....
kızlar bana bı gaz verın su utuyu yapayım yaaa 2 makına utu bırıktı ama bı turlu baslayamıyorum adam sabah soylene soylene cıktı evden gıyıcek bırseyım kalmamıs dıye bende hıc oralı olmadım duymamazlıga vurdum ama yarın sabah kesın ısyan edıcek az oncede telefonda canım bıtane gomlek utulesen bana gıycek bırseyım kalmamıs dıyor canım kıyamıyorda bana
Rabbimden hayırlısı ne verirse sağlıklısını siıhhatlisini hayırlısını versin cümlemize... gönlümden geçende erkek ilkini biliosun gönlüm erkek istiyo yerini doldurmaz ama ne bilmem erkek gçio gönlümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?