2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şu sensodyne aldınmı bak onunla fırçala 3 günde geçer be...çürükmü tam?

fatma karnın büyükmüydü senin memiler ucu koyulaştımı ciltte kuruluk varmı hatta?

vayyy yok canım hiçbi çıkıntı yok öncekinden kalma kilom var tabi memişlerde pek büyümedi önceden de büyümemişti benim... ucu aynı yaa bilmiyorum ki öncekinden de kalan olabilir arası az yaaa..ciltte kuruluk var şuanda

arada bizimkiler gibiler çıkması iyi bişi cnm

bizimkide aksine o kadar yesin bana mısın demiyo kilo almıyo sigara içtiğinden öle bence bıraksa anında yapcak göbüşte işte

tabii aında alır kocaman göbeği olur benimkinde göbek var henüz küçük benle giderse onun göbeği 9 ayda benden büyük olur...

kızlar bana bı gaz verın su utuyu yapayım yaaa 2 makına utu bırıktı ama bı turlu baslayamıyorum adam sabah soylene soylene cıktı evden gıyıcek bırseyım kalmamıs dıye bende hıc oralı olmadım duymamazlıga vurdum ama yarın sabah kesın ısyan edıcek az oncede telefonda canım bıtane gomlek utulesen bana gıycek bırseyım kalmamıs dıyor canım kıyamıyorda bana

canım en güzel gazı eşin vermiş bunun üstüne yapıver bence

ERKEK CNM SENİNKİ....

yok canım almadım çürük dil dolgum düşöüş kenardan sonra da şimdi hafiften boşalmaya başlamış o sancıya uykum var ya yatamadım hiöç zor duruyom işyerinde

HIMM dolgu düşmüş demek ona ne yapsa ağrır ee onu uyuşturmdan dolrduramazmı doktora bi gitsen hamile oldunu söyle ama ilaç kullanmıcanı...:44:

ERKEK CNM SENİNKİ....

Rabbimden hayırlısı ne verirse sağlıklısını siıhhatlisini hayırlısını versin cümlemize... gönlümden geçende erkek ilkini biliosun gönlüm erkek istiyo yerini doldurmaz ama ne bilmem erkek gçio gönlümden

canım bari seninkiler yıkanmış benimkiler kirli sepetinde bizdede isyan var bende annemlerde oturuyorum napim kendi yolladı gece geç gelicek
kalk canım sennkiler hazır yıkanmış
hadi bi gayret et başlasan biter zaten hemencicik hadi benim canım sen yaparssın hamaratsın 5dk almaz

aaayyyy benimde ütü dağ gibi ütü çıkmasın die çamaşır yıkamıcam artık allahtan bizimkinin gömleği çok

erkek olur zaten sankim benim içimede öyle doğuyor...kız da olsa severiz mıncıklarız şirinlik yapar sana bol bol...

bide benim için tahminde bulunun yaaameraktan çatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…