2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım bi arkadaşım vardı hamilelikte 30 kilo aldı eşide onla beraber 35 kilo
ben kilo almadan eşim alarak start verdi bakalım biz ne olacağız, ama onun metebolizma sağlam maşallah geldiği gibi gider kilolar.

kızlar birşey sorcam ultrasonda bebegin her yerini net gören varmı nasıl yani diceksiniz şöyle açıklama yapayım başını ellerini ayaklarını net gören varmı
evet canım çok eski bir model ama burnunu bile gördük biz baş göbek kocaman zaten :) eller ayaklar kıpır kıpır. net değil tabi ama siluet olarak belli hepsi...
canım ben gebze deyim.

aynen cnm aynı model bunlar değişmiyolar demekki...

öeyleymim dimek,çok ilginç

tatlım takviminde yanlışlık yokmu seninn benimle aynı sat ın..Geridenmi geliyo bebiş
canım benim SAT 5 eylül. bebek gelişimide bir hafta önde görünüyor şimdilik...

ahahahahahha benimki

iyi yalnız değilmişim

Ya şimdi benimkide kötü değildir açıkççası.Ama şöyle diyim nişanlılıktan beri hep bi mesafe koydum araya gerkliydide bence.Ama dediğin gibi benimkide huzur bozmaz öyle..Hatta geçen görüştüm kızım bak alıcağın bişi varsa alim yanında para yoks verim falan zaten köy kadınıdır düşünür sağolsun.He arada bazı şeyler batıyo ama her evde oluyo..Ama dediğin gibide oğlunu fitilleyen kaynanalardan nefret ediyorum.Huzur bozunca mutlumu oluyolar ne

bende izmitten gelirim valla ist ama ne tarafında bulışcaz sadece biz bayanlar mı eşlerde olcak mı havalar ii olsaydı piknik ederdik daha güsel olurdu

anadolu yakası olursa bana uyar..eşli olursa büyük ihtimal gelemem çünkü benm kocam heeep çalışıyo bi de hafta sonu olması lazım:)

pelishim ben 5 senelik evliyim canım ben binadayım kayınvalidem de binamızın yanında müstakil evlerinde duruyorlar evlendiğimden beri kayınvalidemlerde yiyip içiyorum ben akşamları yatmaya çıkıyorum evime kızıma da gül gibi bakıyor ben şanslılardanım bazen oluyor canımı sıkan şeyler ama söylüyorum oda kızmaz zaten sakindir kayınpederim de çok iyi herşeyi konuşurum hep sorar ne istersin diye bende bi de oğluşum olursa aynı kaynanam gibi olucam inşallah yeterki yavrularım huzurlu olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…