kızlar akıllıbıdık neredeee haberiniz varmııı
o zman orta nokta olarak istanbul da buluşalım.hava almış oluruz:)))
ben kilo almadan eşim alarak start verdi bakalım biz ne olacağız, ama onun metebolizma sağlam maşallah geldiği gibi gider kilolar.tatlım bi arkadaşım vardı hamilelikte 30 kilo aldı eşide onla beraber 35 kilo
evet canım çok eski bir model ama burnunu bile gördük biz baş göbek kocaman zaten :) eller ayaklar kıpır kıpır. net değil tabi ama siluet olarak belli hepsi...kızlar birşey sorcam ultrasonda bebegin her yerini net gören varmı nasıl yani diceksiniz şöyle açıklama yapayım başını ellerini ayaklarını net gören varmı
canım ben gebze deyim.
aynen cnm aynı model bunlar değişmiyolar demekki...
canım benim SAT 5 eylül. bebek gelişimide bir hafta önde görünüyor şimdilik...tatlım takviminde yanlışlık yokmu seninn benimle aynı sat ın..Geridenmi geliyo bebiş
ahahahahahhabenimki
selam kızlarr
cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzl ya ama oğlanlar önde gibi:))
ya bende bugün söylese atlayıp gidicem doktoraaa o kadar meraktayım yani...
kayınvalideler konuşulmuş benim kaynanam tam bir melek allah ondan binlerce kez razı olsunnn ya insan neden oğlunun huzurunu bozmak ister hiç anlamam bi tanesi de benim öz teyzem 3 gelini var durmadan onlarla yarışıyor durmadan oğullarını fitliyor ayıp valla yaaa....
Aynen aynen
kızlar akıllıbıdık neredeee haberiniz varmııı
kızlar eşi kendinden çok aşeren var mı benim kociş gibibir iştah bir ballandıra ballandıra yemeler görseniz ben değil o hamile sanki
bende izmitten gelirim valla ist ama ne tarafında bulışcaz sadece biz bayanlar mı eşlerde olcak mı havalar ii olsaydı piknik ederdik daha güsel olurdu
benmki beni yiyecek nerdeyse dışarda yemek yiyo bide evde yiyor bide gece yiyor...
benmki beni yiyecek nerdeyse dışarda yemek yiyo bide evde yiyor bide gece yiyor...
anadolu yakası olursa bana uyar..eşli olursa büyük ihtimal gelemem çünkü benm kocam heeep çalışıyobi de hafta sonu olması lazım:)
anadolu yakası olursa bana uyar..eşli olursa büyük ihtimal gelemem çünkü benm kocam heeep çalışıyobi de hafta sonu olması lazım:)
bende izmitten gelirim valla ist ama ne tarafında bulışcaz sadece biz bayanlar mı eşlerde olcak mı havalar ii olsaydı piknik ederdik daha güsel olurdu
tembel karınca sen nerden ben izmit sen h sonu olur zate hemen hemn herkes çalışıyo
miroş mesaj kutun dolu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?