canım bari seninkiler yıkanmış benimkiler kirli sepetinde bizdede isyan var bende annemlerde oturuyorum napim kendi yolladı gece geç gelicek
kalk canım sennkiler hazır yıkanmış
hadi bi gayret et başlasan biter zaten hemencicik hadi benim canım sen yaparssın hamaratsın 5dk almaz
HIMM dolgu düşmüş demek ona ne yapsa ağrır ee onu uyuşturmdan dolrduramazmı doktora bi gitsen hamile oldunu söyle ama ilaç kullanmıcanı...:44:
erkek olur zaten sankim benim içimede öyle doğuyor...kız da olsa severiz mıncıklarız şirinlik yapar sana bol bol...
kızlar mayıs anneleri bulusuyor
sizde ayarlassanıza bişeyler
istanbuldan baya kişi var herhalde
buluşun göbüşlerinizi çekin bizde görelim
merhaba kızlar,
ilk basta tebrikler:)
bebek haraket edene kadar acaba kalbi atıyormu diye hep merak ediyordum, sonra bunu gösteren bi alet oldugunu ögrendim cok basit bir alet benim pimpirikliğimden aldı, her sabah akşam dinledim bebişimi.
sizde isterseniz 12. haftadan itibaren dinleyebilirsiniz.
angelsounds fetal dopler
bide fiyatı uygun aklınızda olsun...
bence hamilelikte en yararlı alet:)
ama ama yazık bizeeee biz uzağız gidemicezzz((
kızlar bana bı gaz verın su utuyu yapayım yaaa 2 makına utu bırıktı ama bı turlu baslayamıyorum adam sabah soylene soylene cıktı evden gıyıcek bırseyım kalmamıs dıye bende hıc oralı olmadım duymamazlıga vurdum ama yarın sabah kesın ısyan edıcek az oncede telefonda canım bıtane gomlek utulesen bana gıycek bırseyım kalmamıs dıyor canım kıyamıyorda bana
merhaba kızlar,
ilk basta tebrikler:)
bebek haraket edene kadar acaba kalbi atıyormu diye hep merak ediyordum, sonra bunu gösteren bi alet oldugunu ögrendim cok basit bir alet benim pimpirikliğimden aldı, her sabah akşam dinledim bebişimi.
sizde isterseniz 12. haftadan itibaren dinleyebilirsiniz.
angelsounds fetal dopler
bide fiyatı uygun aklınızda olsun...
bence hamilelikte en yararlı alet:)
ama ama yazık bizeeee biz uzağız gidemicezzz((
aynen öyleee
biz anca uzaktn bakarız böyleee
bi kişi bile yok bizim burdan
senindemi yok
eee biraz da gülelim dimi
*İhtiyar doktora gider ve sorar:
- Bu ayağım neden ağrıyor doktor bey?
Doktor bakar ve;
+ Yaşlılıktan efendim..
- Salak salak konuşma doktor!
Diğeri de aynı yaşta, o niye ağrımıyor
ankaradan var ama buluşmak isterlermi onu bilmiorum canım :)
Hahahhaha güzelmiş canımmm
canım güselmiş ama diş ağrısından dolayı hiç keyfim yok bu ağrıyla bebişme bşişi olcak diyede korkum var
ayyy isterlerse ben koşa koşa giderimm valla sıkılıom ewde zateno zaman bir umut var canım
isterler herhalde
canım güselmiş ama diş ağrısından dolayı hiç keyfim yok bu ağrıyla bebişme bşişi olcak diyede korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?