2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kalktım valla bu gazın ustune hadın gorusuruz kızlar opuyom hepınızı daha gıremem bugun utuden sonrada kaynanama yemege gıderım sonrada arkadasım gelcekmıs oturmaya bebıslerınıze ıyı bakın hepınız

HIMM dolgu düşmüş demek ona ne yapsa ağrır ee onu uyuşturmdan dolrduramazmı doktora bi gitsen hamile oldunu söyle ama ilaç kullanmıcanı...:44:

canım söledim bi sakıncası yokta pztsiden önce derandu yok hep dolmuş özel hastanede 150 lira istedi şaştım kaldım ya karanfil biraz fayada ediyo eama sonra yine aynı ne bilim ya uykum da var çıkmama 2,5 saat var ama çok halsizim canım netcem bilmiom akşamda misafr var off ya

bende de ütüler taşıyordu pazar günü kızımın yaş günüydü evi temizledim dedim kendi kendime hadi erinme tam bi sele çamaşır ütüledim allahtan benim kociş serbest kendi işinde çalışıyor gömlek de soğukta giymiyor ohh rahatımmm o yüzden kendiminkini de sabah kalkıp hemen ütülüyorum:))

kızlar mayıs anneleri bulusuyor
sizde ayarlassanıza bişeyler
istanbuldan baya kişi var herhalde
buluşun göbüşlerinizi çekin bizde görelim

merhaba kızlar,

ilk basta tebrikler:)
bebek haraket edene kadar acaba kalbi atıyormu diye hep merak ediyordum, sonra bunu gösteren bi alet oldugunu ögrendim cok basit bir alet benim pimpirikliğimden aldı, her sabah akşam dinledim bebişimi.

sizde isterseniz 12. haftadan itibaren dinleyebilirsiniz.

angelsounds fetal dopler

bide fiyatı uygun aklınızda olsun...
bence hamilelikte en yararlı alet:)

zararı yokmuki onun acaba :26:

ama ama yazık bizeeee biz uzağız gidemicezzz ((

aynen öyleee
biz anca uzaktn bakarız böyleee
bi kişi bile yok bizim burdan
senindemi yok

tatlım bursa da ütücüler var parça başına ütülüyorlar...Kayınvalidemler hep veriyolar.... ben hiç vermedim ama çok zorda kalırsam veririmm ....canımdan kıymetlimi...gerçi anneciğim geldi kadıncağız 2 gündür ütü yapıyor.... valla en güzeli sanırım kurur kurumaz hemen ütülemek

kızlar nasılsınız hep buralardayım ama yattıgımdan sadece yazdıklarınızı okuyorum okudukca da mutlu oluyorum

cinsiyetleri öğreniyonuz ne güzel ben 2 gün önce gittim doktora srdum bakmadı bile daha cok erken bellı olmaz dedi kesti attı

bnde sizin tahminlerinizi merak ediyorum kızlar varmı bana yorumu olan

anlatayım vücudumdaki değişikliklri belki tiyo olur
bulantım çok az olmuştu erken gebelıkte, gögüs uclarım kararmadı henüz, tatlıyada aseriyorum tuzlu ve ekşıyede , halen kilo almadım sonra çirkinleşmedim eşim hep güzelleştın dio ama aynıyım sankim bebeğin kesesi fasülye seklinde ,kalp atımınıda erken görmüştük başka neyi anlatayım

zararı yokmuki onun acaba :26:

ama ama yazık bizeeee biz uzağız gidemicezzz ((

aynen öyleee
biz anca uzaktn bakarız böyleee
bi kişi bile yok bizim burdan
senindemi yok

eee biraz da gülelim dimi

*İhtiyar doktora gider ve sorar:
- Bu ayağım neden ağrıyor doktor bey?
Doktor bakar ve;
+ Yaşlılıktan efendim..
- Salak salak konuşma doktor!
Diğeri de aynı yaşta, o niye ağrımıyor

o zaman bir umut var canım
isterler herhalde
ayyy isterlerse ben koşa koşa giderimm valla sıkılıom ewde zaten ((

canım güselmiş ama diş ağrısından dolayı hiç keyfim yok bu ağrıyla bebişme bşişi olcak diyede korkum var

oyyy oyyy kıymama canım sanaaa yhaaa (( çok zordurr eminim yhhaa bnmki de sürekli kanıo ama 3 ay geçsin die bekliom dişçi için
bebeişine bişi olmas korkma canımm sen randevumu alamadınn ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…