merhaba kızlar,
ilk basta tebrikler:)
bebek haraket edene kadar acaba kalbi atıyormu diye hep merak ediyordum, sonra bunu gösteren bi alet oldugunu ögrendim cok basit bir alet benim pimpirikliğimden aldı, her sabah akşam dinledim bebişimi.
sizde isterseniz 12. haftadan itibaren dinleyebilirsiniz.
angelsounds fetal dopler
bide fiyatı uygun aklınızda olsun...
bence hamilelikte en yararlı alet:)
tatlım yaa bi dr gidebilsennböyle de geçmez ki
off uykum geldiiii( ben ne yemek yapacam yaaa eve gidinceeee
canım güselmiş ama diş ağrısından dolayı hiç keyfim yok bu ağrıyla bebişme bşişi olcak diyede korkum var
cnm gecmis olsun, allah sifani versin. Bence en kisa zamanda doktora git ilk uc aylar onemli ama sen cok sukur uc ayini atlattin.
Bebegine allah'in izniyle hiiic birsey olmaz... Korkma...
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Cnm bende cok pinpirikliyim bende dusunmustum almayi ama dokorum tavsiye etmedi. Zaten pinpiriklisin dedi bide kalbini filan bulamayinca hergun acile gelirsin artik dedi.
Henuz kucuk filan dedi. Bilmiyorum bide zarari olur mu acaba yuksek isi salgilamasi gerekiyor kalbini duymak icin diye duymustum.... :26:
tşkkürler canım saolasın yaa ama ne bilim bu diş ağrısı beni bitiriyo pztsi de izin vermeselerde ben sabahtan gidicem ya banane isterlerse kızssınlar ne edim benim sağlığım daha önemli sonuçta
tşkkürler canım saolasın yaa ama ne bilim bu diş ağrısı beni bitiriyo pztsi de izin vermeselerde ben sabahtan gidicem ya banane isterlerse kızssınlar ne edim benim sağlığım daha önemli sonuçta
canım gitte özel dr 150 istiyo onun haricinde kaç hastane sorduysam onlarda pztsiden önce randevu vermiyo bizim evin ordakine sordum oda 10 muyane 50 dolgu ücr. Ama 4 e kadar dr ordaymış netcem bilmiyom işyerinde mırın kırınla izin çıkıyo zaten ondan keyfin hiç yok dün 10,15 te yatağa girdim 06,50 de yattım anca dün çiğ patatesti sirkeydi fırçalmaydı limondu bugunde karanfil denedim bana mısın demedi ya gafif keser gibi oluyo ama başlıyo tekrardan netcem bilmiom
canım gitte özel dr 150 istiyo onun haricinde kaç hastane sorduysam onlarda pztsiden önce randevu vermiyo bizim evin ordakine sordum oda 10 muyane 50 dolgu ücr. Ama 4 e kadar dr ordaymış netcem bilmiyom işyerinde mırın kırınla izin çıkıyo zaten ondan keyfin hiç yok dün 10,15 te yatağa girdim 06,50 de yattım anca dün çiğ patatesti sirkeydi fırçalmaydı limondu bugunde karanfil denedim bana mısın demedi ya gafif keser gibi oluyo ama başlıyo tekrardan netcem bilmiom
meraba hemşeri panpiş nasılsın?
ahaha bir erkek haberi daha geldi simdi
facebook taa
off uykum geldiiii( ben ne yemek yapacam yaaa eve gidinceeee
Kimden??????????????
Takma kafana canim makarna, yumarta iyi kotu birseyler yaparsin amac karin doyurmak degil mi? Olmadi disardan siparis verirsin.
dis agrisi gercekten cok kotu. Hafif agri kesicilerde fayda etmiyor mu? Benim arkadasim 9 ay boyunca cekmisti hep agri kesicilerle idare etti.
Ondan cok korkuyorum dis ve kulak sancisindan.
Acile gitsen mudahale etmezler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?