2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Cnm bende cok pinpirikliyim bende dusunmustum almayi ama dokorum tavsiye etmedi. Zaten pinpiriklisin dedi bide kalbini filan bulamayinca hergun acile gelirsin artik dedi.

Henuz kucuk filan dedi. Bilmiyorum bide zarari olur mu acaba yuksek isi salgilamasi gerekiyor kalbini duymak icin diye duymustum.... :26:

tatlım yaa bi dr gidebilsenn böyle de geçmez ki

canım gitte özel dr 150 istiyo onun haricinde kaç hastane sorduysam onlarda pztsiden önce randevu vermiyo bizim evin ordakine sordum oda 10 muyane 50 dolgu ücr. Ama 4 e kadar dr ordaymış netcem bilmiyom işyerinde mırın kırınla izin çıkıyo zaten ondan keyfin hiç yok dün 10,15 te yatağa girdim 06,50 de yattım anca dün çiğ patatesti sirkeydi fırçalmaydı limondu bugunde karanfil denedim bana mısın demedi ya gafif keser gibi oluyo ama başlıyo tekrardan netcem bilmiom

off uykum geldiiii( ben ne yemek yapacam yaaa eve gidinceeee

canım güselmiş ama diş ağrısından dolayı hiç keyfim yok bu ağrıyla bebişme bşişi olcak diyede korkum var

Cnm gecmis olsun, ALLAH sifani versin. Bence en kisa zamanda doktora git ilk uc aylar onemli ama sen cok sukur uc ayini atlattin.

Bebegine ALLAH'in izniyle hiiic birsey olmaz... Korkma...

cnm gecmis olsun, allah sifani versin. Bence en kisa zamanda doktora git ilk uc aylar onemli ama sen cok sukur uc ayini atlattin.

Bebegine allah'in izniyle hiiic birsey olmaz... Korkma...

tşkkürler canım saolasın yaa ama ne bilim bu diş ağrısı beni bitiriyo pztsi de izin vermeselerde ben sabahtan gidicem ya banane isterlerse kızssınlar ne edim benim sağlığım daha önemli sonuçta

meraba hemşeri panpiş nasılsın?

tşkkürler canım saolasın yaa ama ne bilim bu diş ağrısı beni bitiriyo pztsi de izin vermeselerde ben sabahtan gidicem ya banane isterlerse kızssınlar ne edim benim sağlığım daha önemli sonuçta

Dis agrisi gercekten cok kotu. HAfif agri kesicilerde fayda etmiyor mu? Benim arkadasim 9 ay boyunca cekmisti hep agri kesicilerle idare etti.

Ondan cok korkuyorum dis ve kulak sancisindan.

Acile gitsen mudahale etmezler mi?

Benimde sızlıyoe cok fena rakı ile gargara yapıyorum anca kesiyor.

oooo cinsiyet tahminleri başlamış bile ve sanırsam tahminleri yapanda miray. :) miray bende kilo aldım göğüslerim acayip şişti ve uçları karardı. çok sinir yaptı bu hamişlik bende. eşim kız istiyo bende ne olursa önemli değil sağlıklı olsun diye düşünüyorum. merak etmiyorda değilim. çin takvimi kız diyo. bazı sitelerde mesela bebek sağ tarafta duruyosa erkek, solda duruyosa kız diye duydum. son olarakta ultrason görüntüsü eğer bebek dik duruyorsa erkek yatay duruyorsa kız diye duydum.

tatlım inşallah hafifler ama pazartesi muhakkak git... bide misafir gelcekmiş.... belki onlar gelince kafan dağılır düşünmezsin hımmm

Çok güzel bır duygu tarıfı edılemez yaa harıka hazıranın 6 itibaren beklıyorum senı canımm evladım benım henuz cınsıyetını bılmıyorum. Sağlıklı olda gerisi yalan.

dis agrisi gercekten cok kotu. Hafif agri kesicilerde fayda etmiyor mu? Benim arkadasim 9 ay boyunca cekmisti hep agri kesicilerle idare etti.

Ondan cok korkuyorum dis ve kulak sancisindan.

Acile gitsen mudahale etmezler mi?

acilde bakmıyo canım bakmıyo pztsiden öncede randuvu yok işyeride mırın kırın ediyo izin konusunda ama ben sabah pztsiden gidicem ya ne edim sağlığım ve bebişim önemli sonuçta özel hastaneye sordum 50 lira ama 4 te dr gidiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…