2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence karşısına geçip ağla.emin ol işe yarar.tecrübeyle sabittir:))

tek değilmişim demek ki..ama çok sinir bozucu bir durum.geçenlerde bir yere oturmaya gittik.kadın hamile 5 aylıkmış.çaydanlığı kaldırmıyor kocası aşkım sen kaldırma geliyorum diye bağırdı sanki bize nispet yaptılar 2 dakikada.evde söyledim bak nasıl millet diye birde bunun için kavga ettik..yani etrafta tek düze olmayanlarda var tek düzeler hep bizi mi bulmuş

ayy karısını da bir görseniz ıyyyyyyyyyyyyy yanii normalde de demliği getrmez yani

canım dogru diyorsun gerçekten öyle tiplerde varr
ama bazılarıda sırf gösteriş
o yüzden en iyisi takmamak ve kıyaslamamak

cnm ama o da güzel bişi değilkiii yaniii sırf göstermelik olsun diee açıkçası ben istemezdimm tamam her konuda yardımcı olsun ama aşırıyı da beklemem ki eminim hepinizin eşlerii yapabildiği kadar yapıyodurr yada yapmak istiyodur kesinn....2. 3 ayımız en rahat dönem kızlarrr biliyorum kışa girdik ama eve kapatmayın kendinizii evde olanlarr çıkın hava alınn...eşinizle bi yerlerre gidebildiğiniz kadar gidin..zira bebek doğunca malesef 1 sene iptal oluyo bu tip şeyler çünküü kendi annenize bile bırakmak gelmiyo içinizden

tatlımm onlar kıymetli olur

Kızlarrr sabahtan beriii sağolsun kızımdan bakamadım açtım öylee 1 sayfa okutmadıı tam okuyum dedim baktım 20 sayfa geçmiş falann umarım herkess iyidirii...
Bende eşimii bekliorummm kaşlarım oldu bir orman modelii saçlarımda uzadıı sıkıldımmm çok gelebilirsee hemen kuaföre atıcam kendimiii yeni bi imaj etmeye artıkın....geçen hafta kıızmla gittim bi kaş aldırıyım diee 5 dk da bütün fırçaları keşfetti eşoğlusuu bidee suya attıı..bi dahaa onla gidemiyorumm elin çocuğu kuaföre gidip bide saçını bile kestiriyo da kıpırdamadan geri geliyo benimkii canavarr mübarekkk...

bende orman kaçgını oldum ama kuaförüm bu şehirde değil neyse ki ikizim geliyo akşama o çıkanları toplasın temizlesin güzelleştirsin ikkiziniiiii.....

kızlar ben kaçıyorum mesai biter..... hasta oluyorumm grip. bakalım hafta inşallah toparlarımm.... görüşmek üzere hepiniz iyi bakın kendinize bebişlerinizee ....muuccck

kızlar nasılsınız bakalım 1 haftadır temizlik yapıyorum çok sık giremedim halıları yıkamaya verdim perdeleri falan yıkadım ev mis gb oldu karnım dahada büyümeden yapayım dedim ne zamandır ev pislik içindeydi valla...
maşallah muhabbet koyuymuş kaç sayfa ilerlemiş birazını okuyabildim kaynanadan cinsiyetden konuşulmuş bende çok merak ediyorum cinsiyeti 16 kasımda kontrolümüz var inşallah gösterirde öğreniriz

kız inanma ona sen gösteriş gösteriş benimki biri gelince yapıyoda bi anasının yanında yapmıyo bide yalnız kaldığı zaman...

kızlar dişim çok kötü bana bi fikir verin ne edim başka dr pztsiden önce yok evde nsl geçirtiririm resmen sağ tarafım uyuştu

Merhaba; benim de dis sorunum vardi, gecen hafta doktoruma sordum, hamilelikte dis yaptirilir, toplumda yanlis dusunceler var, git yaptir gerekirse film de cektir dedi. Bebek nerde, disin dolayisiyle onun icin yapilacak anesteznin etkileyecegi yer cok uzak, rahat ol dedi. bence kendini bu kadar kasman daha kotu, ben de gittim rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…