kızlar face grubunun linkini yollarmısınız banaaa
banada yollarmısın canımözelden gönderiyorum
benimkide artık beni önemsemiyo gerçi öyle nazlı biri bile değilim en başlarda onu alıım bunu aliim canın bişey isterse söyle diyodu şimdi tviyle başbaşa veriyo bide meyve getirsene işte şunu almıştım hazırlasana diyo dün alışveriş merkezine gittik üst komşunun oğlunu doğum günüydü ona hediye almak için ben sonra prima hediyemi alıyım dedim girdik şuna bi bakiim dedim yürü gidelim diyo ben şok oldumhamile olmadan önce benden hevesli bakardı olunca adam değişti anlamıyorum ya bende artık konuşmuyorum günde 3-4 kere arardı kaç gündür doğru dürüst aramıyo bile bende aramıyorum artık bu aralar sorunlarımız olmaya başladı anlamıyorum neden böyle yapıyo.......
cnm sen 12. haftayı geçmişsinnn tek tavsiyemmm dişçiye git cnm dişçi için en iyi dönem aradaki 3 ayy...merak etmee hamişim dersen dikkat ederler bende kızmda gittim geçici dolgumu yaptırdımm ....sorun olmuyoo bana kanal tedavisi bile yaptılar cnm sadece dişin altına ağrı kesici yapıyolarr merak etmee..ama gitmessen ilerki zamanalrda daha da artıyoo bu diş sorunu maleseff...ama ii bi dişçiye git cnm yanii herhengi birine değil....
kızlarr malesefff bizim gibi onlarda ara döneme giriyolarr yanii ilk başlarrr heyecan vardıı şimdii ara dönemdeyizzz haberler verildiii gururlar duyulduu nekahat dönemii merak etmeyin son aylarda gene çoşacaklardırrr...bide çok şey beklemeyin yaa kafaları tekdüze çalışıyoo eerkeklerin
o bastakı hevesler yavas yavas gecıyor galıba bu donemde
artık alısmaya basladılar gibi
benımkide temizlik konusunda yemek konusunda soylenmeye basladı 1 2 gundur
bende ona bozuldum zaten halım yok mıdem hala kötu dıyorum takmıcam
ama dun aksam baya bı bozuldum
bence karşısına geçip ağla.emin ol işe yarar.tecrübeyle sabittir:))
banada yollarmısın canım
gönderirim canım ama 10 dk geçmesi gerekiyor
gelin geliiin canlansın orada biraz :)
özelden gönderiyorum
tek değilmişim demek ki..ama çok sinir bozucu bir durum.geçenlerde bir yere oturmaya gittik.kadın hamile 5 aylıkmış.çaydanlığı kaldırmıyor kocası aşkım sen kaldırma geliyorum diye bağırdı sanki bize nispet yaptılar 2 dakikada.evde söyledim bak nasıl millet diye birde bunun için kavga ettik..yani etrafta tek düze olmayanlarda var tek düzeler hep bizi mi bulmuş
ayy karısını da bir görseniz ıyyyyyyyyyyyyy yanii normalde de demliği getrmez yani
tek değilmişim demek ki..ama çok sinir bozucu bir durum.geçenlerde bir yere oturmaya gittik.kadın hamile 5 aylıkmış.çaydanlığı kaldırmıyor kocası aşkım sen kaldırma geliyorum diye bağırdı sanki bize nispet yaptılar 2 dakikada.evde söyledim bak nasıl millet diye birde bunun için kavga ettik..yani etrafta tek düze olmayanlarda var tek düzeler hep bizi mi bulmuş
ayy karısını da bir görseniz ıyyyyyyyyyyyyy yanii normalde de demliği getrmez yani
Kızlarrr sabahtan beriii sağolsun kızımdan bakamadım açtım öylee 1 sayfa okutmadıı tam okuyum dedim baktım 20 sayfa geçmiş falann umarım herkess iyidirii...
Bende eşimii bekliorummm kaşlarım oldu bir orman modelii saçlarımda uzadıı sıkıldımmm çok gelebilirsee hemen kuaföre atıcam kendimiii yeni bi imaj etmeye artıkın....geçen hafta kıızmla gittim bi kaş aldırıyım diee 5 dk da bütün fırçaları keşfetti eşoğlusuu bidee suya attıı..bi dahaa onla gidemiyorumm elin çocuğu kuaföre gidip bide saçını bile kestiriyo da kıpırdamadan geri geliyo benimkii canavarr mübarekkk...
tatlımm onlar kıymetli olur
Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin
valla hi ya onlar altın yumurtlayacaklar..
kızlar dişim çok kötü bana bi fikir verin ne edim başka dr pztsiden önce yok evde nsl geçirtiririm resmen sağ tarafım uyuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?