merhaba; benim de dis sorunum vardi, gecen hafta doktoruma sordum, hamilelikte dis yaptirilir, toplumda yanlis dusunceler var, git yaptir gerekirse film de cektir dedi. Bebek nerde, disin dolayisiyle onun icin yapilacak anesteznin etkileyecegi yer cok uzak, rahat ol dedi. Bence kendini bu kadar kasman daha kotu, ben de gittim rahatladim.
kızlarr yhaa ewlendiğimden beri ilk kez düdüklü kullanıorum yemke yapıom düdüklüde amaaa çookk tırsıorummm :18::18::18:
ben hiç kullanamadım o mereti bide şu yeni çıkanlardan benimki ama cesaret edemedim hiç
kızlar dişim çok kötü bana bi fikir verin ne edim başka dr pztsiden önce yok evde nsl geçirtiririm resmen sağ tarafım uyuştu
kız inanma ona sen gösteriş gösteriş benimki biri gelince yapıyoda bi anasının yanında yapmıyo bide yalnız kaldığı zaman...
zuzu bunu çok beğendi
ahahahahahbende kara elmas yaparım sanki
kızlarr yhaa ewlendiğimden beri ilk kez düdüklü kullanıorum yemke yapıom düdüklüde amaaa çookk tırsıorummm :18::18::18:
aynen aynen cnaım bnmkide yeni çıkanlardan ondan tırsıom zaten anneminkinden olsa biliodum gene biraz bunlar çok karışık mübarek bi kullanma klavuzu var zor çözdümm bişi olmaz inşşş :18: :18:
aynen aynen cnaım bnmkide yeni çıkanlardan ondan tırsıom zaten anneminkinden olsa biliodum gene biraz bunlar çok karışık mübarek bi kullanma klavuzu var zor çözdümm bişi olmaz inşşş :18: :18:
gözünde büyütme canım bişi olmaz allahın izniyle sen vaktni unutma yeter
hımm yenisi mi ben anlamammm o zaman
ayyy deli oluyorum yaa benimkide gösteriş yapsın ne olur karı da tip bile yok kocası peşinden koşturuyoooooooooo sinir oluyorummm benim eltimle kocası da böleee offf puffff
bende inci gibi bir kız doğururum anası gibi güzel olur amma mütevazi oldum heee
canım dikkat et sakın havasını aldırmadan açma kapağını ses gelmeye başlayınca altını kıs markası ne düdüklünün tabi korkup korkmayacağın ona görede değişir.
canım dikkat et sakın havasını aldırmadan açma kapağını ses gelmeye başlayınca altını kıs markası ne düdüklünün tabi korkup korkmayacağın ona görede değişir.
bende de var ondan, ben de korkumdan kullanmıyorum. bide ne büyük, yetim doyuran tipten
bende de var ondan, ben de korkumdan kullanmıyorum. bide ne büyük, yetim doyuran tipten
anneme dedim senle kullanalım yok aannnaam bişey olur dedi bende ondan sonra hiiç ellemediim
bazılarıda seninki gibi içi dışı bir işte napıcan bende rol yapıyo die kızıyorumişiniz gücünüz gösteriş die
anasına benzemicekte kime benziceek meeşaallaah
bu arada merhaba ben geldim kızlaraldım ikilinin sonuçlarını. normalmiş herşey şükür. içim rahat döndüm eve. akşama planlar iptal ama. midem iyi değil.((
canım benimki çok rahat tefalin önceden korkmazın vardı çeyizimde almııştım hiç kullanamadı aynen korkuyodum onu anneme verdim geçen sene eşime yılbaşı hediyesi olarak nutricook aldırdım şiddetle tavsiye ederim her yemeğimi onda yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?