2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr yhaa ewlendiğimden beri ilk kez düdüklü kullanıorum yemke yapıom düdüklüde amaaa çookk tırsıorummm :18::18::18:

öle de canım ben dr sordum sorun yok dedi gidicem zate de pztsiden önce randuvu yok özelde pahalı netcem bilmiom valla çok fenayım

ben hiç kullanamadım o mereti bide şu yeni çıkanlardan benimki ama cesaret edemedim hiç

aynen aynen cnaım bnmkide yeni çıkanlardan ondan tırsıom zaten anneminkinden olsa biliodum gene biraz bunlar çok karışık mübarek bi kullanma klavuzu var zor çözdümm bişi olmaz inşşş :18: :18:

kızlar dişim çok kötü bana bi fikir verin ne edim başka dr pztsiden önce yok evde nsl geçirtiririm resmen sağ tarafım uyuştu

tatlım her yerde acil bekleyen doktorlar var git neyi bekliyorsun pazartesine çok var beklenir mi çekilir mi diş ağrısı

kız inanma ona sen gösteriş gösteriş benimki biri gelince yapıyoda bi anasının yanında yapmıyo bide yalnız kaldığı zaman...

ayyy deli oluyorum yaa benimkide gösteriş yapsın ne olur karı da tip bile yok kocası peşinden koşturuyoooooooooo sinir oluyorummm benim eltimle kocası da böleee offf puffff

zuzu bunu çok beğendi

bende beğendim

ahahahahah bende kara elmas yaparım sanki

bende inci gibi bir kız doğururum anası gibi güzel olur amma mütevazi oldum heee

kızlarr yhaa ewlendiğimden beri ilk kez düdüklü kullanıorum yemke yapıom düdüklüde amaaa çookk tırsıorummm :18::18::18:

tırsma piştikten sonra musluğun altına koy hemen açma bekle biraz üzerine azıcık su aç serinlesin düdüklü tık diye buharını atacak o zaman kapağını açarsın

aynen aynen cnaım bnmkide yeni çıkanlardan ondan tırsıom zaten anneminkinden olsa biliodum gene biraz bunlar çok karışık mübarek bi kullanma klavuzu var zor çözdümm bişi olmaz inşşş :18: :18:

gözünde büyütme canım bişi olmaz allahın izniyle sen vaktni unutma yeter

hımm yenisi mi ben anlamammm o zaman

gözünde büyütme canım bişi olmaz allahın izniyle sen vaktni unutma yeter

hımm yenisi mi ben anlamammm o zaman

anamı on kere aradım bu iş yüzünden canım çekmese hiç yapmazdım da can iste istioo
bu yeniler bi karışık yhaa bi buhar çıktı göz gözü görmedi mutfakta şimdi kıstım altını öle pişcekmiş bakalım :)))

anneme dedim senle kullanalım yok aannnaam bişey olur dedi bende ondan sonra hiiç ellemediim

bazılarıda seninki gibi içi dışı bir işte napıcan bende rol yapıyo die kızıyorum işiniz gücünüz gösteriş die
anasına benzemicekte kime benziceek meeşaallaah

canım dikkat et sakın havasını aldırmadan açma kapağını ses gelmeye başlayınca altını kıs markası ne düdüklünün tabi korkup korkmayacağın ona görede değişir.

canım dikkat et sakın havasını aldırmadan açma kapağını ses gelmeye başlayınca altını kıs markası ne düdüklünün tabi korkup korkmayacağın ona görede değişir.

markası emsan canım havasını aldım altını kıstım bakalım pişsin biraz daha bölee :))

bende de var ondan, ben de korkumdan kullanmıyorum. bide ne büyük, yetim doyuran tipten

bende de var ondan, ben de korkumdan kullanmıyorum. bide ne büyük, yetim doyuran tipten

canım benimki çok rahat tefalin önceden korkmazın vardı çeyizimde almııştım hiç kullanamadı aynen korkuyodum onu anneme verdim geçen sene eşime yılbaşı hediyesi olarak nutricook aldırdım şiddetle tavsiye ederim her yemeğimi onda yapıyorum.

valla aynen canım çok büyük bende korkumdan cesaret edip kullanamıorum ne zamandır ama bgn birden cnaım isteyince dayanamadım bakalım şimdilik sorun yokk :)) kapadım düdüğünü falan öle kısık ateşte pişio bakalımm :))

bu arada merhaba ben geldim kızlar aldım ikilinin sonuçlarını. normalmiş herşey şükür. içim rahat döndüm eve. akşama planlar iptal ama. midem iyi değil.((

yaaa sen ne zaman öğrencen bu çocuğun cinsiyetini..az kaldı doğmasına nerdeyse

kızlar çiğ sarımsak diş ağrısını alır mı öle dediler işyerindekiler sizce ne yapam karanfilde denedim fayda etmedi

ahahahahaahah benimkide büyük zaten şu çeyizlik hisar tencere takımının içindeydi fasulye falan yapıcaksam 1 gün önceden biraz sura bekletiyom sonra kaynatıyorum öyle bekliyo ertesi gün pişiriyorum hiiç atraksyona gerenk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…