saol canım. eşe dosta da duyurduk artık bugün :))
kızlar çiğ sarımsak diş ağrısını alır mı öle dediler işyerindekiler sizce ne yapam karanfilde denedim fayda etmedi
kızlar çiğ sarımsak diş ağrısını alır mı öle dediler işyerindekiler sizce ne yapam karanfilde denedim fayda etmedi
en iyi rakı halleder dicem ama bebiş varDişçiye gitmedinmi?
benim de eşim anlıyo onun dilinden. meraklı zaten bakim, çözeyim falan. elele verip gidiyoruz bakmaya olmuşmu pişmiş mi diyeahahahahaahahbenimkide büyük zaten şu çeyizlik hisar tencere takımının içindeydi fasulye falan yapıcaksam 1 gün önceden biraz sura bekletiyom sonra kaynatıyorum öyle bekliyo ertesi gün pişiriyorum hiiç atraksyona gerenk yok
İİ CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞ. SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ KIZLAR
canım pztsiden önce randuvu yok şansıma dolu netcem
canım pztsiden önce randuvu yok şansıma dolu netcem
kendine dikkat et canım. Allaha emanetsin. görüşürüzkızlar ben çıkıyomkendinize ii bakın öptüm hepinizi bu kardeşinizi de dualarınızda unutmayın
benim de eşim anlıyo onun dilinden. meraklı zaten bakim, çözeyim falan. elele verip gidiyoruz bakmaya olmuşmu pişmiş mi diyeaynen ben de bigün önceden ıslatırım ertesi gün normal tencerede yaparım. ne gerek var bi tencere için ödümü patlatcam
saol canım. Aaaamin inşallah
kızlar yaaa çok canım sıkılıyo bu evden midem bulanıyoo heee....
kociş gidiyo küçük kardeşimi çağırdım belkim ütülerimi yaptırırım
bu ara yine iyi evin halide bi ara çöp evdi resmen
kociş gidiyo küçük kardeşimi çağırdım belkim ütülerimi yaptırırım
bu ara yine iyi evin halide bi ara çöp evdi resmen
yaa benim kadın vardı oda köye gitti 2 haftadır yok 1 hafta sonra gelecek normalde bana hergün yarım gün geliyodu ama 2 haftadır bende bişey yapmıyorum çöp evi geçti yaaaa midem bulanıyo yapmak istiyorum ama yoruluyorum halsizleniyorum yatıyorum tekrar
ay ben de bugün biraz toz falan aldım. iyiki kapımı çalan yok. bi salonu düzeltiyorum, o kadar.kızlar yaaa çok canım sıkılıyo bu evden midem bulanıyoo heee....
benimki sorar ne bilim kadın işinede karışır erkek işinede ama yapmazgeçen bişey yapıyodu işte neyse işte bak bunu kendim zekamla çözdüm falan die böbürleniyodu bozcam ya onun için çok zeki olmaya gerek yokki biraz yemek bilgin varsa yaparsın dedim pispis güldüm sonra bozmasan olmıcak dimi illa bozucan dedi surat astı öptüm kokladım düzeldi
ay ben de bugün biraz toz falan aldım. iyiki kapımı çalan yok. bi salonu düzeltiyorum, o kadar.
yazık kız, bozma kocişini.ben de bazen gına geliyo, bozuyorum ya. ne bu herşeyi yaparım bilirim havaları.
ay bak gelcek birazdan yine yoğurdu sorcak yaptınmı diye. yapmadım, vaktim olmadı. sabah onca kaynana şikayetinden sonra gittim duş aldım, sonra da evden çıktım. 5 te geldim. daha yemek yapcam. yoğurdu ne araya sığdırayım ya? bak sinir oldum yine.
koy yoğurdu sonra yemeğe geç daha olmadı şekerim debazen bozulsunlar canım anlasınlar bizim zekamızıda gerçi benimki zekisin ama safsın diyo ama ona safım haberi yok safımın
en az 8 saate olur kız,
kızlar ben çıkıyorum. babam arıyo skype tan. yarın görüşürüz. dün kocişleri, bugün kaynanaları konuştuk, yarın bakalım ne konuşcaz. )) hadi hepinizi öptüm kocaman. bye
bende öyleydim bi ara ama bu aralar bir enerji patlaması görme gitsin hamileliktenmiş çok enerjik olunuyomuş bu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?