bende öyleydim bi ara ama bu aralar bir enerji patlaması görme gitsin hamileliktenmiş çok enerjik olunuyomuş bu haftalar
ay ben de bugün biraz toz falan aldım. iyiki kapımı çalan yok. bi salonu düzeltiyorum, o kadar.
yazık kız, bozma kocişini.ben de bazen gına geliyo, bozuyorum ya. ne bu herşeyi yaparım bilirim havaları.
ay bak gelcek birazdan yine yoğurdu sorcak yaptınmı diye. yapmadım, vaktim olmadı. sabah onca kaynana şikayetinden sonra gittim duş aldım, sonra da evden çıktım. 5 te geldim. daha yemek yapcam. yoğurdu ne araya sığdırayım ya? bak sinir oldum yine.
slm kıslarr bugun ıkılı test yaptırdım sonucunu carsamba gunu alıcakmısım ama dopplere gırdım sonuc ıyı gozukuo bu arada pelıss cııımm
tam net bellı oldu dopplerde sanırım 6 eylul sat oluo benımkı cunku dogum tarıhımı de yasmıslar sonuca 13 agustos yasıo öle degıstırırsen sevınırım cnm
bu arada dopplerde daha buyuk gosterdıler bebısımı ayyy bı kıpır kıpırdı ki sormayın resımı eklerım bırazdan
kızzzllaarr bbeebbiişiimi hissttim vallahii oydu tırmanıyo sankkiii içerde
kızlarr ben bugün bişey öğrendim cinsiyet tahminiyle alakalı
2li test yaptıranlar varsa kan tahlilindeki serbest beta hcg değerine baksınlarrrrr
eger 50 den asagıysa erkek yukarıysa kız oluyomus genelde tutuyomuş. bakanlar varsa yazsınlar tutuyomu anlıyalım benim değerim pazartesi alıncak merak icinde bekliyorum bakalım. ama bi arkadaşımın 35 çıkmıs erkekmış bebeği birinn 83 çıkmış oda kızmış
yaa çokkk tatlı maşallah allah bağışlasın canım...mucize yaa resmen küçük adam
maşallah ya ne kadar net çıkmış herşeyi belli
oyy maşallah keyife bak yaa dikmiş bacakları havaya yerim ben onuu
kızlarr ben bugün bişey öğrendim cinsiyet tahminiyle alakalı
2li test yaptıranlar varsa kan tahlilindeki serbest beta hcg değerine baksınlarrrrr
eger 50 den asagıysa erkek yukarıysa kız oluyomus genelde tutuyomuş. bakanlar varsa yazsınlar tutuyomu anlıyalım benim değerim pazartesi alıncak merak icinde bekliyorum bakalım. ama bi arkadaşımın 35 çıkmıs erkekmış bebeği birinn 83 çıkmış oda kızmış
yerimkiiiiiiiiiiiiii
yaaaa öle deme dur kıs adam degıldır belkıde kızdır eheheh:)))
evet yaaa doppler de öle gösterdı bende öle şok oldum kı herseyı nettı ama cınsıyetını solemıolarrr(
sadece kemık yapısını kaç mm oldugunu cocugun saglıklı olup olmadıgını söluolar benım sonuclar normal cıktı:))
ıns ıkılı testımızde ıyı cıkar
ayy evt kıpır kıpırdı görsennn ben hala etkısınden cıkamadım hala ultrason cıktılarına bakıp sevıorum bebısımı:))senınkıde öledır tahmınen sen dopplere gırdınmı cnm?
canım senin lekelenmeler bitti mi iyi olmuşsundur inş artık... bu arada benim sonuç gelsin bakacağım yarın dr um arar herhalde...
yaaaa öle deme dur kıs adam degıldır belkıde kızdır eheheh:)))
ay bende merak ettım sımdı carsambayı ıple cekıcem solerım degerlerı:))
ayşş kıss senınkının resımlerınıde koy özellıkle buyutulmuş resmını beklıorum cnmcımm
bu arada tatlı yıyınce hemen hareketlendı sonasında uyuma moduna gecınce doktor bak sımdı uyuyooo dedı ayy yavrum benım yaaa uyusunda buyusun bebegımmmm ıns sonrakı randevumuz 5 ocakta ...
canım benimkilere hiç belli olmuyo şuan yok Allah a şükür hiç. zaten 7-10 günde bir falan geliyordu.ya anlamıyoruz neden oluyor ara sıra tutuyor gelceği işte. Ama inşallah gelmez bir daha yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?