2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyleydim bi ara ama bu aralar bir enerji patlaması görme gitsin hamileliktenmiş çok enerjik olunuyomuş bu haftalar

canım sanki hiç enerjim olmayacakmış gibime geliyoo

off evi resmen toz b..k götürüyoo inşallah pazartesi bende başlıcam artık kadını bekleyemicem.

tmm tatlım düzeltirim

işte benim 12+2 haftalık bebişim dopplerde göruntusu sankı 5 aylık gıbı cıkmışşş ama bu buyutulmuş halı bu arada bebısım kıpır kıpırdı onceden tatlı yıyın demıslerdı belkıde ondardır dermışım

yaa çokkk tatlı maşallah allah bağışlasın canım...mucize yaa resmen küçük adam

maşallah ya ne kadar net çıkmış herşeyi belli

oyy maşallah keyife bak yaa dikmiş bacakları havaya yerim ben onuu

kızlarr ben bugün bişey öğrendim cinsiyet tahminiyle alakalı

2li test yaptıranlar varsa kan tahlilindeki serbest beta hcg değerine baksınlarrrrr

eger 50 den asagıysa erkek yukarıysa kız oluyomus genelde tutuyomuş. bakanlar varsa yazsınlar tutuyomu anlıyalım benim değerim pazartesi alıncak merak icinde bekliyorum bakalım. ama bi arkadaşımın 35 çıkmıs erkekmış bebeği birinn 83 çıkmış oda kızmış

canım senin lekelenmeler bitti mi iyi olmuşsundur inş artık... bu arada benim sonuç gelsin bakacağım yarın dr um arar herhalde...

yaa çokkk tatlı maşallah allah bağışlasın canım...mucize yaa resmen küçük adam

yaaaa öle deme dur kıs adam degıldır belkıde kızdır eheheh:)))
maşallah ya ne kadar net çıkmış herşeyi belli

evet yaaa doppler de öle gösterdı bende öle şok oldum kı herseyı nettı ama cınsıyetını solemıolarrr (
sadece kemık yapısını kaç mm oldugunu cocugun saglıklı olup olmadıgını söluolar benım sonuclar normal cıktı:))
ıns ıkılı testımızde ıyı cıkar

oyy maşallah keyife bak yaa dikmiş bacakları havaya yerim ben onuu

ayy evt kıpır kıpırdı görsennn ben hala etkısınden cıkamadım hala ultrason cıktılarına bakıp sevıorum bebısımı :))senınkıde öledır tahmınen sen dopplere gırdınmı cnm?

ay bende merak ettım sımdı carsambayı ıple cekıcem solerım degerlerı:))

yerimkiiiiiiiiiiiiii

ayşş kıss senınkının resımlerınıde koy özellıkle buyutulmuş resmını beklıorum cnmcımm

bu arada tatlı yıyınce hemen hareketlendı sonasında uyuma moduna gecınce doktor bak sımdı uyuyooo dedı ayy yavrum benım yaaa uyusunda buyusun bebegımmmm ıns sonrakı randevumuz 5 ocakta ...

benimkininde maaşallahı var canım her gittiğimde ayrı bi show yapıyo dün appaçi dansı yapıyodu içerde ben dopplere girmedim 16. haftada giricem benim doktor ikili test yapmıyo dörtlü test yapacak sadece canım.

canım senin lekelenmeler bitti mi iyi olmuşsundur inş artık... bu arada benim sonuç gelsin bakacağım yarın dr um arar herhalde...

canım benimkilere hiç belli olmuyo şuan yok Allah a şükür hiç. zaten 7-10 günde bir falan geliyordu.ya anlamıyoruz neden oluyor ara sıra tutuyor gelceği işte . Ama inşallah gelmez bir daha yaa

Kuşum ben en son 12 haftalıkken gitmiştim 2 hafta önce yani.Sonraki randevuma az kaldı 2 hafta daha sabredinn

canım benimkilere hiç belli olmuyo şuan yok Allah a şükür hiç. zaten 7-10 günde bir falan geliyordu.ya anlamıyoruz neden oluyor ara sıra tutuyor gelceği işte . Ama inşallah gelmez bir daha yaa

kaç gündür gelmiyor... dr um 14 . haftaya kadar olsada korkma dedi bana 14 . haftadan sonra bitiyorumuş... benim çoktandır olmuyor maşallah. özel olmazsa eşinle yasaklısınız değil mi canım onunla alakalı olabilir yasağınız yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…