ben normalde 51 kiloydum ama birden 54 oldum ama hamileykenmiydi değilmiydi bilmiyorum ama 4 haftalıkken öğrendim ve ondan sonra kilo almadım sanırım daha önce almışım anladığım kadarıyla canım dikkat et vallahi canım ne çekerse yiyorum ama çok yemiyorum az az sık sık yiyorum çok kilo alamam yoksa topa bacak saplanmış görüntüsüyle dolaşmak çok göz doldurucu değil
ben normalde 51 kiloydum ama birden 54 oldum ama hamileykenmiydi değilmiydi bilmiyorum ama 4 haftalıkken öğrendim ve ondan sonra kilo almadım sanırım daha önce almışım anladığım kadarıyla canım dikkat et vallahi canım ne çekerse yiyorum ama çok yemiyorum az az sık sık yiyorum çok kilo alamam yoksa topa bacak saplanmış görüntüsüyle dolaşmak çok göz doldurucu değil
bende 54 tum bı ara 55 e cıktım bugun tartıldım doktorda yıne 54 tüm yanı hıç almamışım...
memnunum canım valla geçen ellerini falan gösterdi her gittiğimde özellikle kalbini gösterir bak atıyo die en çok sevdiğim yönüde çok relax hani zaten bizler pinpirikliyiz evhamlıyız rahatlatıyo ben geçenlerde rahatsızlanınca ağlaya ağlaya gittim ne yapıcam die beni sakinleştirdi konuştu falan şimdi daha rahatım açıkçasısoner beyide çok öneren var şifa hastanesinde bide bölge hastanesinde oya hanım varmış ama orası biraz tuzluya kaçıyo
ayyyy dusduru ben de nene hatuna gidiyorum ama senin doktorunu duydum çok iyi diyolara ben de hilal hanıma gidiyorum .. 5 dk sürüyo ama bana anlatıyo ya detaylı baya da ilgileniyo..
canım sata göre öyle ama doktor dediğine göre 10.haftam bitti 10 artı 3 yani.Bide rubeti gördüm göbişini amanin maşllah bende göbdek denen bişey yok arkadaşlar soruyo sen nıye kilo almadın karnın hiç yok sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki ya.Ama allah şükür bebişim sağlıklı şuana kadar bi sıkıntı olmadı.İnş. bundan sonra da olmaz
geç çıksın bence göbişş benimki çıktıda dar kıyafetle belli oluyor zaten ilerki aylarda kocamannn olucaz yavas yavas cıksın az cıksın az çatlasınnn :)
A a aynı benim göbeğimm:))hatta aynı kilodaymışz,aynı boyda:)
demek memnunsun canım ne güzel,gerçi benimde iki üç sefer oldu gideli ama hep kısa sürdü maalesef
bölge hastanesini ben ucuz biliyodum ya muyaneye 20-25 falan diye duymuştum,yanlışmı biliyorumki ?
haftaya kontrol var söylicem valla,olmadı değiştiricem artık napim
yoksa sen benmisin yada ben senmiyim:
canım muayene uzun sürmüyoki 5 bilemedin 10dk çok fazla ultrasonda tutmuyo zaten boyunu bakıyo kalbini kontrol ediyo işte bi iki poz alıyo o kadar bence onun için dr değiştiriceksen değiştirme hepsi aynı çünkü extra bişey olur konuşursun yada ne bilim soruların varsa sorarsın yoksa dr bilmezki senin neyin var neyi merak ediyosun
yoksa sen benmisin yada ben senmiyim
canım muayene uzun sürmüyoki 5 bilemedin 10dk çok fazla ultrasonda tutmuyo zaten boyunu bakıyo kalbini kontrol ediyo işte bi iki poz alıyo o kadar bence onun için dr değiştiriceksen değiştirme hepsi aynı çünkü extra bişey olur konuşursun yada ne bilim soruların varsa sorarsın yoksa dr bilmezki senin neyin var neyi merak ediyosun
ikiz miyiz kiiii??:))))bakalım bebişlerin cinsiyetleri aynı mı olacak,göbek şekline göre çıkarım yapabilirz:)
demek memnunsun canım ne güzel,gerçi benimde iki üç sefer oldu gideli ama hep kısa sürdü maalesef
bölge hastanesini ben ucuz biliyodum ya muyaneye 20-25 falan diye duymuştum,yanlışmı biliyorumki ?
haftaya kontrol var söylicem valla,olmadı değiştiricem artık napim
aa hadi yaa
bende araştırıp iyi diye duyduğum için gittim ama ne bilim yaa banamı denk geliyo nedirhilal hanımıda iyi diye duydum canım.
ben aslında ilk ayline gitmiştim ama o daha beterdi,ordan haleye geçiş yaptım,bakalım burdan nereye gidicem
selam kızlar..
öğleden sonra kocişimden haber geldi.. ankara ya tayinimiz çıkıcakmış..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. :44::44::44:
1 senedir bursa dayım.. dr umu da çok sevmiştim.. hastanemin doğum fiyatları da uygun gelmişti...
şimdi yeni hastane yeni doktor ara bul...
daha önemlisi bi de git ank dan ev ara bul...
kaç saattir netten ev ilanlarına bakıyorum.. içim şişti yaw...
doğumdan sonra taşınalım diye düşündüm ama bu defa da boş yere bebek odası hazırlamış olucam..
hem kucağımda bebişle daha zor olur..
şimdi taşınsak dr sıkıntı... öfff yaa napıcam ben
cnm bebekle daha zorlanırsın yaaaa..Şİmdi gitsen eminim uygun doktor bulursun ankara sonuçta büyük şehir bayaa...Yinede sen bilirsin canım
cnm herkess aynı değil ben kızımda ilk 4 ay almadım hiç ama 13 kg la bitirdimm bunda daha şimdiden 2 kg almışım 2. dönemin ortalarında bi anda almaya başlıyosunn....canım sata göre öyle ama doktor dediğine göre 10.haftam bitti 10 artı 3 yani.Bide rubeti gördüm göbişini amanin maşllah bende göbdek denen bişey yok arkadaşlar soruyo sen nıye kilo almadın karnın hiç yok sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki ya.Ama allah şükür bebişim sağlıklı şuana kadar bi sıkıntı olmadı.İnş. bundan sonra da olmaz
deme kuuzucuğuma uzaylı yaaaa ne biliimm garip geldiii :44:Iyi aksamlar uzaylimin teyzeleri biz geldikkk
selam kızlar..
öğleden sonra kocişimden haber geldi.. ankara ya tayinimiz çıkıcakmış..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. :44::44::44:
1 senedir bursa dayım.. dr umu da çok sevmiştim.. hastanemin doğum fiyatları da uygun gelmişti...
şimdi yeni hastane yeni doktor ara bul...
daha önemlisi bi de git ank dan ev ara bul...
kaç saattir netten ev ilanlarına bakıyorum.. içim şişti yaw...
doğumdan sonra taşınalım diye düşündüm ama bu defa da boş yere bebek odası hazırlamış olucam..
hem kucağımda bebişle daha zor olur..
şimdi taşınsak dr sıkıntı... öfff yaa napıcam ben
cnm sıkıntı yapma herşyin hayırlısı belki böylesi daha ii belki daha ii bi dr bulucan daha güzel bi ev inşallahh
di mi ya.. ben de onu düşündüm.. kucağımda bebekle bide yeni doğmuş olucak.. o zaman sanki daha zor gibi ya.. rabbim yardımcımız olsun.. işim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?