2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben neden 3 kılo verdım acep (

ya bende ilk zamanlar psikolojikmidir nedir çok yedim aldım kilo ama sonra 2 kilo verdim nedense bi ara aklımdan yemek çıkmıyo hep yemek düşünüyorum bazende iştahım olmuyo açlıktan midem kazınıyo ama yemek yiyemiyorum ((

Bu arada benn o Beta Hcg testine baktım benim ki 34 ...:)) zaten dokto erkeğe benziyo dedi hade hayırlısı :))

bende 54 tum bı ara 55 e cıktım bugun tartıldım doktorda yıne 54 tüm yanı hıç almamışım...

demek memnunsun canım ne güzel,gerçi benimde iki üç sefer oldu gideli ama hep kısa sürdü maalesef
bölge hastanesini ben ucuz biliyodum ya muyaneye 20-25 falan diye duymuştum,yanlışmı biliyorumki ?

haftaya kontrol var söylicem valla,olmadı değiştiricem artık napim

ayyyy dusduru ben de nene hatuna gidiyorum ama senin doktorunu duydum çok iyi diyolara ben de hilal hanıma gidiyorum .. 5 dk sürüyo ama bana anlatıyo ya detaylı baya da ilgileniyo..

aa hadi yaa
bende araştırıp iyi diye duyduğum için gittim ama ne bilim yaa banamı denk geliyo nedir hilal hanımıda iyi diye duydum canım.
ben aslında ilk ayline gitmiştim ama o daha beterdi,ordan haleye geçiş yaptım,bakalım burdan nereye gidicem

A a aynı benim göbeğimm:))hatta aynı kilodaymışz,aynı boyda:)

yoksa sen benmisin yada ben senmiyim

canım muayene uzun sürmüyoki 5 bilemedin 10dk çok fazla ultrasonda tutmuyo zaten boyunu bakıyo kalbini kontrol ediyo işte bi iki poz alıyo o kadar bence onun için dr değiştiriceksen değiştirme hepsi aynı çünkü extra bişey olur konuşursun yada ne bilim soruların varsa sorarsın yoksa dr bilmezki senin neyin var neyi merak ediyosun

ikiz miyiz kiiii??:))))bakalım bebişlerin cinsiyetleri aynı mı olacak,göbek şekline göre çıkarım yapabilirz:)

bölge hastanesinde muayne ücreti 22 canım nene hatun gibi orda ben yeliz hanıma başladım ilk muaynemdi bebişimi ilk onda gördüm ama sonra hoşuma gitmedi değiştirdim sonra...

ama aramızda 4 haftalık ufacık fark varmış:)))benim göbüşüm baya çokmuş demek kiiiiiiii,,sanki yok gibiydi yaaayandan var gibi offffff ben yorgunum sarnıım

Canım ben neslihan şeker e gidiyorum çok memnunum

selam kızlar..
öğleden sonra kocişimden haber geldi.. ankara ya tayinimiz çıkıcakmış..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. :44::44::44:

1 senedir bursa dayım.. dr umu da çok sevmiştim.. hastanemin doğum fiyatları da uygun gelmişti...
şimdi yeni hastane yeni doktor ara bul...
daha önemlisi bi de git ank dan ev ara bul...
kaç saattir netten ev ilanlarına bakıyorum.. içim şişti yaw...
doğumdan sonra taşınalım diye düşündüm ama bu defa da boş yere bebek odası hazırlamış olucam..
hem kucağımda bebişle daha zor olur..
şimdi taşınsak dr sıkıntı... öfff yaa napıcam ben

cnm bebekle daha zorlanırsın yaaaa..Şİmdi gitsen eminim uygun doktor bulursun ankara sonuçta büyük şehir bayaa...Yinede sen bilirsin canım

cnm bebekle daha zorlanırsın yaaaa..Şİmdi gitsen eminim uygun doktor bulursun ankara sonuçta büyük şehir bayaa...Yinede sen bilirsin canım

di mi ya.. ben de onu düşündüm.. kucağımda bebekle bide yeni doğmuş olucak.. o zaman sanki daha zor gibi ya.. rabbim yardımcımız olsun.. işim zor

di mi ya.. ben de onu düşündüm.. kucağımda bebekle bide yeni doğmuş olucak.. o zaman sanki daha zor gibi ya.. rabbim yardımcımız olsun.. işim zor

kuşum allah kolaylığını verir inşallah..Ama bence bu şeklide taşınman daha mantıklı.Ankarada illaki bulursun doktor..Bence yerleştikten sonra çocuğun olması daha rahat edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…