2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyşşş yer teyzesı yerr onuuu bıcı bıcı ay sımdıden böleyız az buyusun napıcaz bılmemmm..anladım cnm benım doktor ıstedı hatta bı daha gelısımde uclu test olcakmış cnm..

allah söyletti canım hakkat neden öyle dedim ki... :44: kafam kazan gibi hastayım halsizim sizede yazayım derken oluyor böyle gaflar... allah gönlüne göre versin inş...

valla bugun ıkıncı erkek dıyensın artık oğluşum dıcem yaaa he bıde eşim dedı bu kesın erkek yaa dedı baksana aynı ben dedı

ay bıde erkek cıkıomus bak ruyamdada gördum erkek gördum bakalım hayırlısı cnmm saglıklı olsunda aslında gönlumden kız gecıo ama allah bılır ıns saglıklı olsun farketmez sonucta ılk bebişim

canım benimki tamamen şuursuz du yani allah söyletti ben demedim, onun için doğru çıkarsa hastalıktan erdim herhalde diyecem

Kuşum ben en son 12 haftalıkken gitmiştim 2 hafta önce yani.Sonraki randevuma az kaldı 2 hafta daha sabredinn

ayyy ayyy ne büyümüştür şimcik ben heyecanlandım ınss cnm resımlerını beklıozz bu arada ben cıktım yemek yapıyım koçişimee kızlar ıyı akşamlarrr sona gelırımmm

ay canım inşallah ben yarın 14. haftama giriyorum enson pazartesi-salı geldi ozamandan beri yok inşallah gelmez. canım doktor iilk 3 ay yasak vermişti ama gene olunca sormadım bi daha ama heralde uzunbir süre eşimle birlikte olmıycam ben korkuyorum

benim 52 erkek fatma olcak o zaman

canım içine doğuyosa olur bende senin gibiydim rüyamdada erkek gördüm kucağımda gezdiriyodum nitekimde oldu Allah hayırlısıyla gönüllerimizdekini versin

hadi bakalım inş birdaha kanama görmeyiz canım sende bende.
birde ilk üç ay yasaklıydık dr um 14. haftanın sonuna kadar uzattı ama, yasak bitse de ben korkuyorum çok çok, yasak bittiği halde sorun yaşayan var mı acaba birlikte olunca

ohhh gözün aydınn cnm maşallahh ne güzel poz vermiş kuzucun...:))

hadi ya ama benim iki haftam var daha yaptırmaya doktor tahminde bulundu ama benimki çok ufak o yüzden merak içindeyim

töbe töbe aman allah korusun aklıma başka bişey geliyo ama sülalede de yokki öye:44::44::44::44:

Rubetimmm senin kızın olcak cnmm içimden hep öyle dioo nedenseee...:)))
Bu arada kıprışlarınıı senmi hissetmiştin arada okudum da sağolsun defnem gene dağıttı dengemi....

Rubetimmm senin kızın olcak cnmm içimden hep öyle dioo nedenseee...:)))
Bu arada kıprışlarınıı senmi hissetmiştin arada okudum da sağolsun defnem gene dağıttı dengemi....

aayy öyle defneye can kurban fotolarına baktımda geçen maşallah çok tatlı
benimde öyle doğuyo ama ne bilim hayırlısı olsun
ebeet içimde sanki bişey tırmanıyo ama dışarı doğru böyle elimi koydum daha çok hızlandı o tırmanan şey dedim eşşek sıpasıı seniii

töbe töbe aman allah korusun aklıma başka bişey geliyo ama sülalede de yokki öye:44::44::44::44:

yyaaaa kötü düşünme yani ya erkek ya kız ama renk vermiyor manasında dedim... allah korusun tabi kötü oldum bak.... yok yok kız senin ki böyle bağlıyorum konuyu

amannnn maşallahhhh hep sürsünnn kıpırlarııı kuzucuğunnn....sorma cnmm pek bi tatlııdrr da kuduruk iştee bildiğinn kuaföre gittim geldim sağolsun eşim 1 saat aldı babası hariç birinde durmazz geçen herkes gidiyoo kuaföre bebeğiylee bide kuaförede saçını bile kestiriyolar die bi cesaret gittim 10 dk da yüzüm kızardıı çıktıım yaa adamların bütün çekmecelerini saç fırçalarınıı fırlattı attıı saç yıkanan yerleree...2. de böyle olursaa yandımm ben
doktor cinsiyetle ilgili bişi dedimi yada sordun mu

yok cnm 2 hafta önce gitmiştimm dr a o zmn çok ufaktı cnm sormadım bilee artık 2 li teste sorucam bakalım şansıma belki der die...

canım valla ben doğuma kadar bile birlikte olmayabilirim ne olur olmaz çok korkuyorum ben yazık eşimede ama ne yapayım bebeğimiz dahada önemli bazn dayanaıcak gib oluyorum ama hemen bebegimi düşününce aman deyiveriyorum eşimde öle bakalım zaman ne göstericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…