hadi ya ama benim iki haftam var daha yaptırmaya doktor tahminde bulundu ama benimki çok ufak o yüzden merak içindeyim
merhaba kızlar,
bende başlarda aranızdaydım ama siz almış başınızı gitmişsiniz maaşallah
bugün kontrolüm vardı 13+5 olduk,herşey yolundaymış şükür,cinsiyeti içinde ben sormadan doktor kesin değil ama kız gibi dedi
birde benim size özellikle sormak istediğim bişey var,muayeneniz ne kadar sürüyor acaba ? zira benim odaya girmemle çıkmam 5 dk.yı geçmiyodur ve bu sürede beni hiç tatmin etmiyor
RUBET hatırladığım kadarıyla sen pendikte oturuyodun hangi hastaneye gidiyorsun acaba ve memnunmusun ?
benimde önümüzdeki hafta biticek de ondan sonraki salı çarşambaya falan anca cnm yani yalnız değilsinn geriden gelenlerdenizz biz...:)))[/QUİYİ AKŞAMLAR HERKESE
ben de pzartesi yaptırcam ben de burda okuğumda çok geri kaldımı düşünüyorum ya.Pazartesi ikili tarama testini yaptırcam sonuçları da Allah bilir ne zaman çıkıcak.O dedikleri değerlere de bakıcam ayrıca şimdi daha da meraaklandımmmmm
merhaba kızlar,
bugün kontrolüm vardı 13+5 olduk,herşey yolundaymış şükür,cinsiyeti içinde ben sormadan doktor kesin değil ama kız gibi dedi
birde benim size özellikle sormak istediğim bişey var,muayeneniz ne kadar sürüyor acaba ? zira benim odaya girmemle çıkmam 5 dk.yı geçmiyodur ve bu sürede beni hiç tatmin etmiyor
RUBET hatırladığım kadarıyla sen pendikte oturuyodun hangi hastaneye gidiyorsun acaba ve memnunmusun ?
rubet göbüşün çıkmış benim ki o kadar yok kaç kilosun boyun kaç ?
benimde önümüzdeki hafta biticek de ondan sonraki salı çarşambaya falan anca cnm yani yalnız değilsinn geriden gelenlerdenizz biz...:)))[/QUİYİ AKŞAMLAR HERKESE
ben de pzartesi yaptırcam ben de burda okuğumda çok geri kaldımı düşünüyorum ya.Pazartesi ikili tarama testini yaptırcam sonuçları da Allah bilir ne zaman çıkıcak.O dedikleri değerlere de bakıcam ayrıca şimdi daha da meraaklandımmmmm
cnm sen 1 hafta öndesin benden pazartesiii zaten 12. haftalarınaa giriyosun sende..bende 12. haftam ortaları gelsin die bekliyorum cnm ondan dolayıı....
canım benimde muaynem 5 dk sürüyo ben de çok şaşırmıştım ama öyle yani :)
bende pendikteyim sizler pendikte hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz... pendikliler...
hoşgeldin canıım
evet pendikteyim şifa hastanesine burçak hanıma gidiyorum canım sen nereye gidiyosun?
55 kiloyum canım 54,600düm ilk dr gittiğimde 55 oldum şimdi boyumda 1.60 bastı bacağım anlıcaan
cnm sen 1 hafta öndesin benden pazartesiii zaten 12. haftalarınaa giriyosun sende..bende 12. haftam ortaları gelsin die bekliyorum cnm ondan dolayıı....
canım sata göre öyle ama doktor dediğine göre 10.haftam bitti 10 artı 3 yani.Bide rubeti gördüm göbişini amanin maşllah bende göbdek denen bişey yok arkadaşlar soruyo sen nıye kilo almadın karnın hiç yok sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ki ya.Ama allah şükür bebişim sağlıklı şuana kadar bi sıkıntı olmadı.İnş. bundan sonra da olmaz
amannnn maşallahhhhhep sürsünnn kıpırlarııı kuzucuğunnn....sorma cnmm pek bi tatlııdrr da kuduruk iştee bildiğinn kuaföre gittim geldim sağolsun eşim 1 saat aldı babası hariç birinde durmazz geçen herkes gidiyoo kuaföre bebeğiylee bide kuaförede saçını bile kestiriyolar die bi cesaret gittim 10 dk da yüzüm kızardıı çıktıım yaa adamların bütün çekmecelerini saç fırçalarınıı fırlattı attıı saç yıkanan yerleree...2. de böyle olursaa yandımm ben
yok cnm 2 hafta önce gitmiştimm dr a o zmn çok ufaktı cnm sormadım bilee artık 2 li teste sorucam bakalım şansıma belki der die...
göbişindekiii kıpırığaaaa cnmm....bende bi ara çekiyim bariii bak kıskandım şimdiii..:)))
ben nene hatuna gidiyorum canım,demek öyle seninde,bendemi var bi sorun :) benim ikinci gebeliğim,ilkinde ereğlide doğum yaptım ordaki doktor anlatırdı hep bu omurga kemiği bu kafa içi diye detaylıca,belkide ondan öyle gördüğüm için burası yetersiz geldi.hale kayırana gidiyorum ben,sen nereye gidiyon :)
nene hatun,hale kayırana gidiyorum,sen memnunmusun canım ne kadar sürüyor muayene,detaylıca anlatıyormu ?
örneğin kolunu bacağını elini falan göstermesi için ben talep ediyorum özellikle yoksa ölçümlerini yapıp çıkıyor.
geçen sefer gittiğimde 14-15 te daha net belli olur demişti bu sefer soruncada detaylıda daha net görünür ilerleyen haftalarda dedi
ben nene hatuna gidiyorum canım,demek öyle seninde,bendemi var bi sorun :) benim ikinci gebeliğim,ilkinde ereğlide doğum yaptım ordaki doktor anlatırdı hep bu omurga kemiği bu kafa içi diye detaylıca,belkide ondan öyle gördüğüm için burası yetersiz geldi.hale kayırana gidiyorum ben,sen nereye gidiyon :)
nene hatun,hale kayırana gidiyorum,sen memnunmusun canım ne kadar sürüyor muayene,detaylıca anlatıyormu ?
örneğin kolunu bacağını elini falan göstermesi için ben talep ediyorum özellikle yoksa ölçümlerini yapıp çıkıyor.
geçen sefer gittiğimde 14-15 te daha net belli olur demişti bu sefer soruncada detaylıda daha net görünür ilerleyen haftalarda dedi
canım valla ben doğuma kadar bile birlikte olmayabilirim ne olur olmaz çok korkuyorum ben yazık eşimede ama ne yapayım bebeğimiz dahada önemlibazn dayanaıcak gib oluyorum ama hemen bebegimi düşününce aman deyiveriyorum eşimde öle bakalım zaman ne göstericek.
merhaba kızlar,
yok canım iyisin o zaman ben de 4 kilo alsım ya şaka gibiyim :S şifa iyi mi nasıl bu arada memnun musun doktorundan ?
göbiş e bak maşallah. canım kız diye diye kız olacak senin ki zaten bırak kırk kez söylemeyi 140 oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?