2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,

bende başlarda aranızdaydım ama siz almış başınızı gitmişsiniz maaşallah

bugün kontrolüm vardı 13+5 olduk,herşey yolundaymış şükür,cinsiyeti içinde ben sormadan doktor kesin değil ama kız gibi dedi

birde benim size özellikle sormak istediğim bişey var,muayeneniz ne kadar sürüyor acaba ? zira benim odaya girmemle çıkmam 5 dk.yı geçmiyodur ve bu sürede beni hiç tatmin etmiyor

RUBET hatırladığım kadarıyla sen pendikte oturuyodun hangi hastaneye gidiyorsun acaba ve memnunmusun ?

canım benimde muaynem 5 dk sürüyo ben de çok şaşırmıştım ama öyle yani :)
bende pendikteyim sizler pendikte hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz... pendikliler...

hoşgeldin canıım
evet pendikteyim şifa hastanesine burçak hanıma gidiyorum canım sen nereye gidiyosun?

canım benimde muaynem 5 dk sürüyo ben de çok şaşırmıştım ama öyle yani :)
bende pendikteyim sizler pendikte hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz... pendikliler...

ben nene hatuna gidiyorum canım,demek öyle seninde,bendemi var bi sorun :) benim ikinci gebeliğim,ilkinde ereğlide doğum yaptım ordaki doktor anlatırdı hep bu omurga kemiği bu kafa içi diye detaylıca,belkide ondan öyle gördüğüm için burası yetersiz geldi.hale kayırana gidiyorum ben,sen nereye gidiyon :)

hoşgeldin canıım
evet pendikteyim şifa hastanesine burçak hanıma gidiyorum canım sen nereye gidiyosun?

nene hatun,hale kayırana gidiyorum,sen memnunmusun canım ne kadar sürüyor muayene,detaylıca anlatıyormu ?

örneğin kolunu bacağını elini falan göstermesi için ben talep ediyorum özellikle yoksa ölçümlerini yapıp çıkıyor.
geçen sefer gittiğimde 14-15 te daha net belli olur demişti bu sefer soruncada detaylıda daha net görünür ilerleyen haftalarda dedi

aammiiinnn abuuu napcan kuaförü evine getirirsin o zaman

göbişindekiii kıpırığaaaa cnmm....bende bi ara çekiyim bariii bak kıskandım şimdiii..:)))

koy cankuşşş göbişler sıkı sıkıı

memnunum canım valla geçen ellerini falan gösterdi her gittiğimde özellikle kalbini gösterir bak atıyo die en çok sevdiğim yönüde çok relax hani zaten bizler pinpirikliyiz evhamlıyız rahatlatıyo ben geçenlerde rahatsızlanınca ağlaya ağlaya gittim ne yapıcam die beni sakinleştirdi konuştu falan şimdi daha rahatım açıkçasısoner beyide çok öneren var şifa hastanesinde bide bölge hastanesinde oya hanım varmış ama orası biraz tuzluya kaçıyo

ayyyy dusduru ben de nene hatuna gidiyorum ama senin doktorunu duydum çok iyi diyolara ben de hilal hanıma gidiyorum .. 5 dk sürüyo ama bana anlatıyo ya detaylı baya da ilgileniyo..

zamana bırakmak en iyisi galiba

oo kızlar çoğalıyor maşallah

kız şaka yapıyorum benimki kız olcak
bakıın göbüşüümeee

Eki Görüntüle 300272 Eki Görüntüle 300273

göbiş e bak maşallah. canım kız diye diye kız olacak senin ki zaten bırak kırk kez söylemeyi 140 oldu herhalde

yok canım iyisin o zaman ben de 4 kilo alsım ya şaka gibiyim :S şifa iyi mi nasıl bu arada memnun musun doktorundan ?

ben normalde 51 kiloydum ama birden 54 oldum ama hamileykenmiydi değilmiydi bilmiyorum ama 4 haftalıkken öğrendim ve ondan sonra kilo almadım sanırım daha önce almışım anladığım kadarıyla canım dikkat et vallahi canım ne çekerse yiyorum ama çok yemiyorum az az sık sık yiyorum çok kilo alamam yoksa topa bacak saplanmış görüntüsüyle dolaşmak çok göz doldurucu değil

göbiş e bak maşallah. canım kız diye diye kız olacak senin ki zaten bırak kırk kez söylemeyi 140 oldu herhalde

koopp koopp koooppp
kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız ooohhhmmm telempati kuruyorum kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…