2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahaa bana arkadaş geliiooo benn çok ama çok sewindim gell gell hemen gell :))))

canım sen daha iyi bilirsin.. bebekle taşınmak yerleşmek daha zor olur di mi???

kuşum allah kolaylığını verir inşallah..Ama bence bu şeklide taşınman daha mantıklı.Ankarada illaki bulursun doktor..Bence yerleştikten sonra çocuğun olması daha rahat edersin canım

evt kuzum ya bana da öylesi mantıklı geldi..
canım bu arada "pelin" incilde mi geçiyormuş??? anlamı da güzelmiş.. ilk kez duyuyorum.. :) anlamıyla düşününce pelin ismi daha bi güzel geldi bana

ahaa bana arkadaş geliiooo benn çok ama çok sewindim gell gell hemen gell :))))

ayy inanmıyorum gösdem sen ank da mıydın???? anaa çok sevindim walla
ben 1 senedir bursa dayım, ondan önce hep ankara daydım..
öğrenciliğim orda geçti... evlendikten sonra da 3 yıl yaşadım orda
sen neresindesin kuzum???

ewt ewt kuzum ben anakradayımm ve yanlızım hiçç arkadaşım da yokk gel gel süperr olurr :)
veeeeee bencede bebek olmadan gel daha rahat olur olmazsa burda beraber doktor buluruz bende henüz karar verebilmiş değilim :S
kuzum ben kendimi bildim bileli hep keçiörende oturdum ama ewlendikten sonra karapürçek die bi semtte geldik bilmiorum biliomusun eşimgilin burda ewi vardı ondan bu tarafa geldik
sen gelince ne tarafa taşınmayı düşünüosunuz :)

canım ben daha önce demirlibahçe de oturuyodum.. cebeci-dikimevi tarafında.. ama şimdi ordan istemiyorum kaynanaya uzak oliyim istiyorum..
başından beri aklımda çankaya tarafı vardı..
şimdi de ordan bakıyorum... ama kafam allak bullak oldu.. çukurambarı çok istiyorum ama kiralar uçmuşşş dikmen de aynı..
yine o taraflara bakıyorum işte..

ewt canım dikmen çukurambar dediğin gibi pahalı ama inşş gönlüne göre bulursun bi yerr :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr slm uzun zamandır gıremıyorum pc bozulduuuu suan annemlerden gırıorumm yarın pc gelıck gırerım artıbebişleriniz sizler umarım iisinizdir

ayy canım biz senle hastane konusunu konuşmuştuk di mi gruptan... şimdi hatırladım
naptın hastane işini???

ivet ivet konuşmuştuk canım şimdilik hala karar vermedim takibime bi tıp merkezine gidiorum ama hastane olarakta özel uygun bi yer bulamadım şimdilik hacettepe gitmeyi düşünüorum randevuyu da aldım baya zaman önce aldım memnun kalmazsam biraz daha araştırıcam özellerin fiyatları çok uçuk uygun yok hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…