cnm herkess aynı değil ben kızımda ilk 4 ay almadım hiç ama 13 kg la bitirdimm bunda daha şimdiden 2 kg almışım 2. dönemin ortalarında bi anda almaya başlıyosunn....
deme kuuzucuğuma uzaylı yaaaa ne biliimm garip geldiii :44:
cnm sıkıntı yapma herşyin hayırlısı belki böylesi daha ii belki daha ii bi dr bulucan daha güzel bi ev inşallahh
kuşşş nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahaa bana arkadaş geliiooo benn çok ama çok sewindim gell gell hemen gell :))))selam kızlar..
öğleden sonra kocişimden haber geldi.. ankara ya tayinimiz çıkıcakmış..
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. :44::44::44:
1 senedir bursa dayım.. dr umu da çok sevmiştim.. hastanemin doğum fiyatları da uygun gelmişti...
şimdi yeni hastane yeni doktor ara bul...
daha önemlisi bi de git ank dan ev ara bul...
kaç saattir netten ev ilanlarına bakıyorum.. içim şişti yaw...
doğumdan sonra taşınalım diye düşündüm ama bu defa da boş yere bebek odası hazırlamış olucam..
hem kucağımda bebişle daha zor olur..
şimdi taşınsak dr sıkıntı... öfff yaa napıcam ben
kuşşş nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bütün gün kutu kutu pense oynadık kızımlaa son hastalığımızzz...:)))akşam üzeri de kuaföre gittim eşim geldii kızı aldıı saçlarımı kuş gibi kırptırdımm kaşları toplattırdımm anca geldim kuzummm...
cnm herkess aynı değil ben kızımda ilk 4 ay almadım hiç ama 13 kg la bitirdimm bunda daha şimdiden 2 kg almışım 2. dönemin ortalarında bi anda almaya başlıyosunn....
deme kuuzucuğuma uzaylı yaaaa ne biliimm garip geldiii :44:
cnm sıkıntı yapma herşyin hayırlısı belki böylesi daha ii belki daha ii bi dr bulucan daha güzel bi ev inşallahh
kuşum allah kolaylığını verir inşallah..Ama bence bu şeklide taşınman daha mantıklı.Ankarada illaki bulursun doktor..Bence yerleştikten sonra çocuğun olması daha rahat edersin canım
bütün gün kutu kutu pense oynadık kızımlaa son hastalığımızzz...:)))akşam üzeri de kuaföre gittim eşim geldii kızı aldıı saçlarımı kuş gibi kırptırdımm kaşları toplattırdımm anca geldim kuzummm...
52: zaten kısa değilmiydi kuşum saçlarınnnnn..Ohh miscik olmuşun akşama ekşın var ozamnn
ahaa bana arkadaş geliiooo benn çok ama çok sewindim gell gell hemen gell :))))
ewt ewt kuzum ben anakradayımm ve yanlızım hiçç arkadaşım da yokk gel gel süperr olurr :)ayy inanmıyorum gösdem sen ank da mıydın???? anaa çok sevindim walla
ben 1 senedir bursa dayım, ondan önce hep ankara daydım..
öğrenciliğim orda geçti... evlendikten sonra da 3 yıl yaşadım orda
sen neresindesin kuzum???
52: zaten kısa değilmiydi kuşum saçlarınnnnn..Ohh miscik olmuşun akşama ekşın var ozamnn
yok kuşum benim herif tırsak 12 hafta bitmeden el sürmemm dioo..hee kısaydı kuzum iicene kırptırdım yıka tırtıkla çık modeli oldu...:)))
ewt ewt kuzum ben anakradayımm ve yanlızım hiçç arkadaşım da yokk gel gel süperr olurr :)
veeeeee bencede bebek olmadan gel daha rahat olur olmazsa burda beraber doktor buluruz bende henüz karar verebilmiş değilim :S
kuzum ben kendimi bildim bileli hep keçiörende oturdum ama ewlendikten sonra karapürçek die bi semtte geldik bilmiorum biliomusun eşimgilin burda ewi vardı ondan bu tarafa geldik
sen gelince ne tarafa taşınmayı düşünüosunuz :)
canım ben daha önce demirlibahçe de oturuyodum.. cebeci-dikimevi tarafında.. ama şimdi ordan istemiyorum kaynanaya uzak oliyim istiyorum..
başından beri aklımda çankaya tarafı vardı..
şimdi de ordan bakıyorum... ama kafam allak bullak oldu.. çukurambarı çok istiyorum ama kiralar uçmuşşşdikmen de aynı..
yine o taraflara bakıyorum işte..
ewt canım dikmen çukurambar dediğin gibi pahalı ama inşş gönlüne göre bulursun bi yerr :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr slm uzun zamandır gıremıyorum pc bozulduuuu suan annemlerden gırıorumm yarın pc gelıck gırerım artıbebişleriniz sizler umarım iisinizdir
inşallah canım yaa.. bu arada sen face te var mısın?? ekleyim seni
var canım özelden yazıyımm :))
bende varım bende varımmpelin tatlıyüz
bende varım bende varımmpelin tatlıyüz
ayy canım biz senle hastane konusunu konuşmuştuk di mi gruptan... şimdi hatırladım
naptın hastane işini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?