2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyy bennnnn çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüyümmmm kocamı bu saatte dışarı yolladımm amaaa napıyımm duramadımm çok istediii canımmm ((

ayyyyyyyyyy bennnnn çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüyümmmm kocamı bu saatte dışarı yolladımm amaaa napıyımm duramadımm çok istediii canımmm ((

boşver canım iyi yapmışsın.. şimdi yapmıcaz da ne zaman yapcaz
çok merak ettim canın ne istedi ama sormaya korkuyom :26::26::26:

boşver canım iyi yapmışsın.. şimdi yapmıcaz da ne zaman yapcaz
çok merak ettim canın ne istedi ama sormaya korkuyom :26::26::26:

ben sana özelden yazıyım bulunmıcak bişi değilde şimdi diğer kızalrında çekerse kocaları bana kızarrr

hmm anladım canım demek çoğu yerde böyle,ben biraz fazla şey bekliyorum galiba.kendi gözümle görüp herşeyinin tastamam olduğundan emin olmak istiyorum :) az bakıyor ama umarım kendi görüyodur herşeyin yolunda olduğunu.

bölge hastanesinde muayne ücreti 22 canım nene hatun gibi orda ben yeliz hanıma başladım ilk muaynemdi bebişimi ilk onda gördüm ama sonra hoşuma gitmedi değiştirdim sonra...

alla alla onuda çok övüyolar,birde oya hanım varmış orda iyimiş.demek herkesin beklentisi farklı farklı olduğu için düşüncelerde farklı oluyor doğal olarak.

ayyy ne mutlu sana ... ama son aylarda daha çok kilo alınıyomuşşş

ne mutlusu kıs ne yesem cıkıo sanırım o yusden kılo alamıorum he bıde ıstahım hıc yok o yuzden bugun doktor vıtamın hapı verdı..
ayy ıns bebısıme zarar vermıorumdur(

evet canım olabilir ama yeliz hanım bana çok cansız heyecansız geldi ( eşimde bende onu beğenmedik .. ama hilal hanımdan memnunum şimdiden doğumu soruyorum ona..4

ya ben normal doğum yapacak olan kişileri bile sezeryana alıyolar ya en çok ondan korkuyorum 18:

canım içine doğuyosa olur bende senin gibiydim rüyamdada erkek gördüm kucağımda gezdiriyodum nitekimde oldu Allah hayırlısıyla gönüllerimizdekini versin

Allah hayırlısını versın de kız erkek fark etmez..ama hep erkek dıolar bakalım ne olcek daha cınsıyetı bellı dııll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…