Merhaba canımm hoşgeldin
bu hafta dr gidildi ama cinsiyet henüz yok canım :82::82:
olmas cım hoşbuldun canım
Hayırlısı ne diyim ..bebişlerimizin canı sağolsun ..onlar iyi olsunlarda biz meraktan çatlarız
olmas cım hoşbuldun canım
Hayırlısı ne diyim ..bebişlerimizin canı sağolsun ..onlar iyi olsunlarda biz meraktan çatlarız
hoşbulduk yazıcaktım canım yaaaarada öğürmekten sasırıyorum..
ayyyyyyyyyy bennnnn çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüyümmmm kocamı bu saatte dışarı yolladımm amaaa napıyımm duramadımm çok istediii canımmm((
boşver canım iyi yapmışsın.. şimdi yapmıcaz da ne zaman yapcaz
çok merak ettim canın ne istedi ama sormaya korkuyom :26::26::26:
ben sana özelden yazıyım bulunmıcak bişi değilde şimdi diğer kızalrında çekerse kocaları bana kızarrr
canım muayene uzun sürmüyoki 5 bilemedin 10dk çok fazla ultrasonda tutmuyo zaten boyunu bakıyo kalbini kontrol ediyo işte bi iki poz alıyo o kadar bence onun için dr değiştiriceksen değiştirme hepsi aynı çünkü extra bişey olur konuşursun yada ne bilim soruların varsa sorarsın yoksa dr bilmezki senin neyin var neyi merak ediyosun
bölge hastanesinde muayne ücreti 22 canım nene hatun gibi orda ben yeliz hanıma başladım ilk muaynemdi bebişimi ilk onda gördüm ama sonra hoşuma gitmedi değiştirdim sonra...
inşallah bir an önce geçer bulantıların
ayyy ne mutlu sana ... ama son aylarda daha çok kilo alınıyomuşşş
aynen bende merak ettimmmm:))
hmm anladım canım demek çoğu yerde böyle,ben biraz fazla şey bekliyorum galiba.kendi gözümle görüp herşeyinin tastamam olduğundan emin olmak istiyorum :) az bakıyor ama umarım kendi görüyodur herşeyin yolunda olduğunu.
alla alla onuda çok övüyolar,birde oya hanım varmış orda iyimiş.demek herkesin beklentisi farklı farklı olduğu için düşüncelerde farklı oluyor doğal olarak.
ayyy meraklandırdım sizii heeeama söylemiyim canınız çeker kzlarr yhaaa ((
canım içine doğuyosa olur bende senin gibiydim rüyamdada erkek gördüm kucağımda gezdiriyodum nitekimde oldu Allah hayırlısıyla gönüllerimizdekini versin
ayyy meraklandırdım sizii heeeama söylemiyim canınız çeker kzlarr yhaaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?